Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.

Príspevok v téme: Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.
Dana00

Dobrý deň, mám takú otázku. Našla som si nedávno priateľa..a problem je taký, že má necháva často platiť účet..priateľ je o do mňa o 10 rokov starší, ja som len dokončila strednú školu, ma dobrú prácu a zarába dosť. Už keď sme boli na prvom rande povedal že má pri sebe iba české peniaze a nevie či sa da platiť kartou, dalo sa platiť kartou no aj tak som platila ja..ok brala som to.. no ked sme boli u neho v meste raz zaplatil asi on a potom na druhý krat mi priamo povedal, že mam platit obed ja tak som zaplatila..potom možno zas zaplatil on a potom zas ja, boli sme napríklad u neho objednali sme si pizze a povedal, že mam ist po ne dole ja..a ja že či by nešiel on že mna sa moc nechce a on že mam zaplatiť ja, tak aom mu dala kartu a povedala pin...no a takto stále dookola no a keď som si celkovo pozerala určenky tak mam pocit že som platila pravdepodobne častejšie než on..neviem príde mi to celé zle..čo mam kamarata o 2 roky staršieho ma prácu kde zarobí o dosť menej menej než on, no vždy sa ma snaží pozvať, vždy nu poviem že fakt už platím ja a proste nechce, raz som mo hi nasilu donutila aby som zaplatila ja...ani v kine mi nedovolil kúpiť popcorn..nemám problem zaplatiť, len mám pocit, že toto nieke v poriadku hlavne na začiatku vzťahu, vždy by som sa mu snažila odvďačiť, určite by som nemala problem fakt sama od seba zaplatiť ten účet par krat aj ja, ale proste nebol schopny ma aspon 2 krat na začiatku pozvať on? A vyslovene mi oznamoval že mam zaplatiť ja. Príde vám to v poriadku? Aký mate názor na to vy?

modroocka333

tak kazdy ma asi inu predstavu o partnerovi ak to bol pre teba taky zasadny problem tak si asi dobre spravila

klaudinkas

- Dobre si spravila, že si ho nechala! Takíto chlapi sú najhorší, ktorý si nechávajú všetko od žien platiť. Nechápem ich! -

Dana00

Haha :D nie...poslala som mu komplet sumu a ešte som to zaokruhlila nahor....nevadí, už ma to netrápi keď s nim niesom :)

Keita

Hej, s mojimi diagnozami, co ani sex a dieta mat nemozem, si planujem narazit chlapa. No co uz. Toto forum uz davno nie je co byvalo. Niektorym je sudene byt navzdy uvazneni v zlobe. Bodaj by si nikdy neochorel, to ti prajem ako jedine, ostatne - pane boze pomahaj.

swistica

Vyzera to, ze sa na forum vratil nick dobreuz, ci sa mylim? Keita nemrhaj energiou, on sa nevzda a vzdy bude mat co dodat.