Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.

Príspevok v téme: Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.
Dana00

Dobrý deň, mám takú otázku. Našla som si nedávno priateľa..a problem je taký, že má necháva často platiť účet..priateľ je o do mňa o 10 rokov starší, ja som len dokončila strednú školu, ma dobrú prácu a zarába dosť. Už keď sme boli na prvom rande povedal že má pri sebe iba české peniaze a nevie či sa da platiť kartou, dalo sa platiť kartou no aj tak som platila ja..ok brala som to.. no ked sme boli u neho v meste raz zaplatil asi on a potom na druhý krat mi priamo povedal, že mam platit obed ja tak som zaplatila..potom možno zas zaplatil on a potom zas ja, boli sme napríklad u neho objednali sme si pizze a povedal, že mam ist po ne dole ja..a ja že či by nešiel on že mna sa moc nechce a on že mam zaplatiť ja, tak aom mu dala kartu a povedala pin...no a takto stále dookola no a keď som si celkovo pozerala určenky tak mam pocit že som platila pravdepodobne častejšie než on..neviem príde mi to celé zle..čo mam kamarata o 2 roky staršieho ma prácu kde zarobí o dosť menej menej než on, no vždy sa ma snaží pozvať, vždy nu poviem že fakt už platím ja a proste nechce, raz som mo hi nasilu donutila aby som zaplatila ja...ani v kine mi nedovolil kúpiť popcorn..nemám problem zaplatiť, len mám pocit, že toto nieke v poriadku hlavne na začiatku vzťahu, vždy by som sa mu snažila odvďačiť, určite by som nemala problem fakt sama od seba zaplatiť ten účet par krat aj ja, ale proste nebol schopny ma aspon 2 krat na začiatku pozvať on? A vyslovene mi oznamoval že mam zaplatiť ja. Príde vám to v poriadku? Aký mate názor na to vy?

wudia

Toto by som nedovolila, otvorene by sme sa o tom zhovarali a ak by nenastala nejaka zmena, tak koniec, podla mna musis mat nejake hranice

Carie

Nemas sebauctu. Je mozne ze je to kvoli rodicom, ak pracujes v rodinnej firme a platia ti len minimalnu mzdu a ktovie jak sa k tebe v detstve spravali, naucili ta ze si menejcenna a ze si zasluzis to najhorsie. Preto si aj vyberas toho najhorsieho partnera lebo si presvedcena ze lepsich si zasluzia lepsie dievcata. To tak casto byva.

chamomile

Exitus, mne sa tiez nechce verit, ze niekto nevie co robit v tomto pripade. Este sa o sebe docita, ze o nej vypisuje, ze ma nizke iq. Tam je uz asi 200 dovodov na rozchod, nie 1. Niekto si asi mysli, ze ked sa s niekym nahodnym vyspi, musi s nim zotrvat do konca zivota, aj keby to bol najvacsi primitiv.

DoktorExitus

Neuraz sa na mňa dievča ale keby si nepovedala že máš prácu tak si myslím že máš najviac 12 rokov. Lebo nepochopím, že žena môže byť takáto inak sa to nazvať nedá blbá. To, že sa na začiatku nesnažil byť dá sa povedať gentleman značí, že o ženy nemá núdzu a ty si len ďalšia v poradí. Za druhé, ak by ma dotyčná nakazila tak v tom momente papá. A zatretie zistiť že spava pomedzi to s inými tak to už asi ani komentovať netreba. Myslím si a to sa asi zhodneme viacerí, že jediný smer je rozchod. A na to by si mala prísť aj sama pokiaľ nemáš 12 rokov.

Dana00

Ďakujem pekne za názory každý jeden si pozorne čítam a veľmi si to cením hlavné tym ktorí ma chcu dobre nasmerovať a pomôcť mi :) .

ModraObloha

Nechapem prečo sa tu musite o nej vyjadrovat tak ako sa vyjadrujete poniektorí.. ked nemáte ničím normalnym prispiet do témy tak radšej nič nepíšte.. Autorka ani si to neber k srdcu ... na internete najdeš rôzne individuá, čo sa týka vášho vztahu tak rozhodne ukončiť.. ak sa máš trošku rada tak to pre seba spravíš.. skús si sama pre seba povedat nejakých pekných pozitývnich veci a trošku si tak pomôcť verím tomu že hned potom si uvedomíš ako ti ubližuje rôznymi slovami a spravaním.. pravdepodobne to nejak akceptuješ alebo podvedome veríš a tvoja mentalita je nejak nastavená že stále dúfaš že to bude dobre alebo čo.. máš na viac, prečo by si mala byt s takýmto chudákom, zaslužiš si normálneho chalana ktorý ta bude mat rád.

chamomile

perfektne posledne styri prispevky
aj ja by som rada vidiet foto takeho hnupa. dana daj sem aspon priblizne, nejakeho podobneho :-)