Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.

Príspevok v téme: Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.
Dana00

Dobrý deň, mám takú otázku. Našla som si nedávno priateľa..a problem je taký, že má necháva často platiť účet..priateľ je o do mňa o 10 rokov starší, ja som len dokončila strednú školu, ma dobrú prácu a zarába dosť. Už keď sme boli na prvom rande povedal že má pri sebe iba české peniaze a nevie či sa da platiť kartou, dalo sa platiť kartou no aj tak som platila ja..ok brala som to.. no ked sme boli u neho v meste raz zaplatil asi on a potom na druhý krat mi priamo povedal, že mam platit obed ja tak som zaplatila..potom možno zas zaplatil on a potom zas ja, boli sme napríklad u neho objednali sme si pizze a povedal, že mam ist po ne dole ja..a ja že či by nešiel on že mna sa moc nechce a on že mam zaplatiť ja, tak aom mu dala kartu a povedala pin...no a takto stále dookola no a keď som si celkovo pozerala určenky tak mam pocit že som platila pravdepodobne častejšie než on..neviem príde mi to celé zle..čo mam kamarata o 2 roky staršieho ma prácu kde zarobí o dosť menej menej než on, no vždy sa ma snaží pozvať, vždy nu poviem že fakt už platím ja a proste nechce, raz som mo hi nasilu donutila aby som zaplatila ja...ani v kine mi nedovolil kúpiť popcorn..nemám problem zaplatiť, len mám pocit, že toto nieke v poriadku hlavne na začiatku vzťahu, vždy by som sa mu snažila odvďačiť, určite by som nemala problem fakt sama od seba zaplatiť ten účet par krat aj ja, ale proste nebol schopny ma aspon 2 krat na začiatku pozvať on? A vyslovene mi oznamoval že mam zaplatiť ja. Príde vám to v poriadku? Aký mate názor na to vy?

Dana00

Písala som o nich druhý krat preto lebo sa vyjadril ze dole smrdim čo mohli spôsobiť práve tie chlamydie ktore som od neho chytila v tej dobe som o tom ešte nevedela

chamomile

Je to mega chrapun a ty po tom vsetkom co si este pridala mu ides davat sance? Ty si nejaka chudera na neho odkazana?

Dana00

Ako som povedala už nechodím do školy, ale pracujem, nieje naozaj nejaký krásavec, je priemerný a o uznaní od druhých pochybujem napisala o 10 ale je o 12 rokov starší, nechcela som aby raz toto fórum našiel, ale o tom pochybujem.. konec koncou aj keby, po čase to plánujem vymazať..

chamomile

ja viem, ze si o nich pisala, ale nejako zamotane, ze nerozumiem celkom presne, hlavne ked si o nich pisala 2.krat

Patrikq

Anonynka nerozide sa s nim, na skole bude mat velke uznanie od spoluziaciek ze ma starsieho a asi aj pekneho priatela.

Dana00

Ono kamarátovi nič nechýba, len tam proste nieje chémia, konec koncou ani môj priateľ nieje nejaký krásavec.

anonymka23

Dana00, jednoznačne ROZCHOD!!!

Nie tak kvôli tomu plateniu, ale kvôli tomu, ako sa k Tebe správa. Hneď v začiatkoch vzťahu sa vychrápal s inými, oslovil Ťa vulgárne, vyjadroval sa o Tebe hnusne a ešte Ťa aj nakazil. Akú šancu dávať takému hlupákovi?? A to som ho ešte pekne titulovala. Taký si zaslúži byť sám. Zámerne nepíšem o ňom ako o chlapovi. Lebo chlap sa správa inak, nie ako tento hajzlík (s prepáčením).

Patrikq

Je to tak, vztah medzi muzom a zenou vzdy bol a vzdy bude zalozeny na sympatiach (tj vzhlad), ako aj pise slecna kamarat sa uplne snazi ale vzdy ostane len kamaratom lebo nema vzhlad na vztah, potom ten jej priatel sa chova k nej ako k odpadu ale je stale s nim lebo sa jej paci. Chlapi co nemaju vzhlad nikdy nemaju sancu si najst nejaku peknu zenu a mali by to aj oni pochopiť a hladat si seberovne. Chlapi co nevypadaju dobre a chcu pekne zeny uplne klesaju na totalne dno robia zo seba rohozky a tym peknym zenam to uplne vyhovuje povedia im ze budeme zatial kamarati a potom sa pekne idu vyspat s takym ako je v teme co dobre vypada ale namiesto mozgu piliny.