Dobrý deň, mám takú otázku. Našla som si nedávno priateľa..a problem je taký, že má necháva často platiť účet..priateľ je o do mňa o 10 rokov starší, ja som len dokončila strednú školu, ma dobrú prácu a zarába dosť. Už keď sme boli na prvom rande povedal že má pri sebe iba české peniaze a nevie či sa da platiť kartou, dalo sa platiť kartou no aj tak som platila ja..ok brala som to.. no ked sme boli u neho v meste raz zaplatil asi on a potom na druhý krat mi priamo povedal, že mam platit obed ja tak som zaplatila..potom možno zas zaplatil on a potom zas ja, boli sme napríklad u neho objednali sme si pizze a povedal, že mam ist po ne dole ja..a ja že či by nešiel on že mna sa moc nechce a on že mam zaplatiť ja, tak aom mu dala kartu a povedala pin...no a takto stále dookola no a keď som si celkovo pozerala určenky tak mam pocit že som platila pravdepodobne častejšie než on..neviem príde mi to celé zle..čo mam kamarata o 2 roky staršieho ma prácu kde zarobí o dosť menej menej než on, no vždy sa ma snaží pozvať, vždy nu poviem že fakt už platím ja a proste nechce, raz som mo hi nasilu donutila aby som zaplatila ja...ani v kine mi nedovolil kúpiť popcorn..nemám problem zaplatiť, len mám pocit, že toto nieke v poriadku hlavne na začiatku vzťahu, vždy by som sa mu snažila odvďačiť, určite by som nemala problem fakt sama od seba zaplatiť ten účet par krat aj ja, ale proste nebol schopny ma aspon 2 krat na začiatku pozvať on? A vyslovene mi oznamoval že mam zaplatiť ja. Príde vám to v poriadku? Aký mate názor na to vy?
Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.
co s chlamydiami?
Neviem tvrdi že ma ľúbi a podobne...chcem sa s jim rozísť tak na 95%...keď sme sa dali do kopy, ja som to uz brala tak nejak ako vztah, nepisal mi takym štýlom, že by to tak nebral, nejake 2 týždne sme sa nevideli, po vianociach som sla k nemu na silvestra...po tajme som mu šla do mobilu..zistila som že za ten čas spal s dvomi..že on to nebral, ešte vážne, haha...našla som aj správu ako jednej kamaratke napisal aka som hlúpa, tupá, že mam iq 27...raz som nechtiac vyhodila u nho doma sklenene flasky do koša a povedal mi že som piča...potom sa ospravedlnil, alebo mi parkrat povedal že tam dole smrdim, čo sa ma úplne dotlko, fakt sa snažím vždy poriadne umyť nikdy mi take niečo nikto nepovedal..lem aj to mohlo spôsobiť prave tie jehi chlamydie...
Preco mu chces davat nejake sance, naplno prejavil svoj charakter, uz davno si mu mala povedat zbohom, naco s nim stracas cas.
Sama neviem videla sme sa teraz malo, chcela som tomu dať šancu keď prídem k nemu najbližšie a uvidim jeho správanie teraz..neraz mi povedal ako sa mame dobre ze aky mame dom ze taky nema vela ludi...pri tom si to rodicia riadne oddreli a kupili si dom v 50, ale to že moji rodičia maju peniaze neznamena že aj ja..ja mam minimalnu mzdu, neviem ci si myslí, že mi mama dava na účet peniaze, ked som chodila do školy dostavala som 5 e. na týždeň, desiatu mi vždy zabezpečili doma..vždy ma vychovavali rodičia na kratko aby som si peniaze vážila...
Uz tolko prispevkov a nikto ti neporadil rozchod?! Mozes nam prezradit, preco s nim stale este chodis po vsetkych tychto zisteniach?
Kazdy nech plati svoje jedlo sam za seba a sexualny styk odloz az na cas, ked si budes naozaj ista, ze ide o vztah.
a to je len jedna stránka, cvičí ma v posteli ako to mam robiť ako to nemám robiť, navyše žil veľmi promiskuidne a chytila som od neho chlamydie a stale si to obhajuje že to je bežna vec...
ja hlavne neviem co na hentakom cloveku vidis preboha, ked este aj o 10 rokov starsi chalan co zaraba dost ti vyslovene hovori ze mas to zaplatit cele... Je to divne.
Ja s tym nemám problém, problem mam s tym že jednak aj väčšinou si dávam lacnejšie jedlo než on a tak celkovo, že sa správa netaktne, že aspoň v období randenia sa trochu nesnažil správať ako gentleman, aby som za 5 dní, minula cez 150 eur na pozvaní u nho doma
prirodzené je, že raz platí on, raz Ty. Ale viete platiť aj oddelene, každý si platí svoje a hotovo. A na rovinu mu to povedz.