Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

moncika

RNG ja sa uz k lekarom nevyjadrujem :-)ich odpovede su mi dobre zname:pricina neznama,musite sa s tym naucit zit.v dnesnej dobe?nechapem co vobec robia na tej medicine...cest vynimkam ale ja mam velmi zle skusenosti-lekari tak maju na haku co je pacientovi,len nech su kryti.tak sa radsej ich uz ani nic nepytame a vsetko si zistujeme sami.len sme na nich bohuzial zavisli co sa tyka vysetreni,odbery atd...no ale k veci s tym kolostrom to potom podla teba nema velky vyznam ak niesu dodrzane tie vysoke davky 10-30g?a nemohlo by to uskodit,myslim pri autoim.och.-ze ci by imun.system nezblbol este viac?

RNG

Moncika, produkty firmu NOW sa vyrabaju par kilometrov od mojho domu a firma vyraba vyse 1700 roznych, Vsetko GMP kvalita.
Co sa tyka kolostra, bovine=kravske, krava ho dava 2-3 dni po oteleni, zacina s 40% IG a poklesne az na 10% na stvrty den.
Bezne sa predavaju standardizovane na 25%
Klinicky ucinne davkovanie ale nie je v miligramoch, ale gramoch. Jedna sa totiz o superjedlo, nie o medicinu.
10 gramov kolostra prasku je len jedno deci tekuteho kolostra a teliatko vypije liter!
Takze ja rozpravam o minimum 4 gramy na posilnenie imunity, 10 az 30 gramov pre vazne pripady a zdravotne krizy.
.......
Kolostrum je bomba vyzivy a obrany. Absorbuje sa aj ked organizmus nie je schopny vylucovat kyseliny a traviace enzymi.
A okrem koncentrovanej lahkoabsorbovatelnej vyzivy a imunoglobulinov obsahuje aj Lactoferrin, latku ucinnu proti rakovine, virusom, bakteriam a parazitom.
Mozno to je ta najucinnejsia latka v kolostre v boji s pravdepodobnymi "spustacami" autoimunnych chorob, ked uz nemozeme hovorit o pricinach, lebo lekari sa drzia teorie, ze nepoznaju pricinu(okrem rozpravania o genetike a hlupej obrane tela, ktora napada "sama seba bezdovodne").

moncika

btw o mede som citala ze vraj najkvalitnejsi je europsky.vraj inde uz bolo viac pripadov ked sa ludia priotravili z medu-obsahoval vela toxinov.inak RNG ja mam probiotika min.8 billion kapsula takze to je asi celkom dost.

RNG

Uznam, ze vcelie produktyn mozu byt velmi uzitocne, nakoniec nie je to nic nove, pouzivaju sa uz tisicrocia.
Len je tam jeden problem, zlozenie sa meni aj casom aj miestom kde su uly umiestnene, takze su velmi rozne ucinne produkty.Zlozenie sa meni od davky po davku, od flase po flasu. A velmi caste su rozne pelove alergie.
Za najvzacnejsi a najucinnejsi vceli produkt povazujem vceliu matersku kasicku(royal jelly)a propolis.
Nezahriate-nepasterizovane produkty obsahuju vzacne polysacharidy, ale mozu byt zaroven zdrojom roznych zivych bakterii, vcitane botulizmu.
To je tiez jeden z dovodov, preco moderne lekarstvo vcelie produkty nepouziva dnes. Skoda.

aloe

POprečitovala som si, čo tu píšete.Vírusy nezlikviduje žiadne antibiotikum,klasická medicína nemá na to liek.Antibiotiká stav len potlačia, nevyliečia nadlho.Každé antibiotikum oslabuje imunitný systém,takže ja doporučujem dať do poriadku imunitu a to prirodzenou cestou,kvlalitnými prírodnými doplnkami výživy.Vírus dokáže zlikvidovať včelí propolis.na zosilnenie imunity poznám aloe vera gel a aloe probiotic, ktoré pokladám za vysoko účinné.

RNG

folicka kyselina(listova) je pomerne vyborne absorbovatelna, takze nie je dovod na ovela drahsiu formu.
Co sa tyka dennej potreby, moje zdroje ju odhaduju na 400 az 800 mcg denne, a toklo sa dava do roznych vitaminovych zmesi bezne, tolko je aj napr v Stress-B zmesi.
Proti homocysteinu su zmesi B-6, B-12 a kyselina listova, ale zatial na Slovensku vedomost o dolezitosti potlacania homocysteinu je na nizkej hladine, preto som ziadny specificky prostriedok na to zatial nedoviezol.
Mimochodom, ten Metagenics ma hodne vysvetleni co je na co a ake problemy sa s tym daju riesit. Len ich ceny su mimo....

radca

RNG,

viem, ze mas toho hodne, ale nemohol by si sa popytat na toto:

www.metagenics.com

Nebude to asi lacna vec, ale mozno by mohla existovat nejaka lacnejsia verzia. U nas sa to zatial zohnat neda. Zaujimala by ma hlavne cena.

RNG

moncika aspon jeden bilion na kapsulu, cim viac tym lepsie.A co je dolezite, najucinnejsie su tie probiotika, ktore sa rozpustaju len v crevach(specialna kapsula), lebo zaludocne kyseliny vacsinu bakterii znicia.
Tiez vyber roznych kultur v probiotiku hra rolu,, kazde ma trochu inaksiu funkciu a produkuje ine vitaminy a obranne latky.