Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

RNG

Health Science Institute, ktory ma v poradnom
paneli 18 lekarov s velmi znamymi menami
www.hsibaltimore.com
.....
Second Opinion
Dr Robert Jay Rowen, predtym
Dr William Campbell Douglass
www.secondopinionnewsletter.com
......
Health & Healing
dr Julian Whittaker s kolektivom
www.drwhittaker.com
........
Alternatives for health-conscious individual
dr David G Williams
www.drdavidwilliams.com
.......
Journal of Natural Wellness
dr Robert J. Rowen
Healthy Resolve
P.O Box 467939
Atlanta, GA 31146-7939
.........
To Your Health
Dr Allan Spreen
dnes uz nevychadza dr Spreen je castou panelu
Health Science Institute
........
Health Allert
Panel lekarov okolo dr Bruce West
100 Wilson Rd. #110, Monterey, CA 93940
.......
Okrem toho mam desiatky knih a monografii
od roznych autorov(plnu kniznicu), kde sa tiez
obcas najdu ucelenejsie nove veci, ale nikdy
nie su tak nove, ako v horemenovanych
newsletters(lekarskych periodikach)

Inac som hanebne pozadu v citani novosti
Zena mi ich len zaklada do sanonov a vyse 3/4
roka som ich necital kvoli tomuto foru.

moncika

RNG prosim ta porad mi.nerozumiem jednej veci.v lekarskej sprave uvedene:
EBNA IgG pozit.,EBV-VCA IgM negat.
EBV typ A,B negat.,DNA 0,18ug/ul
dg.zaver stav po prekonani CMV,EBV,
stav po HERPES vir.1,2
nerozumiem z toho ci bola prekonana aj infek.mononukleozu alebo nie a je tam iba ten EBV.co ty na to hovoris?

RNG

Kedze sa ma citatelia casto pytaju na zdroje
mojich informacii a zialbohu im zdroje
chranene autorskymi pravami nemozem
kopirovat a na nete zadarmo su len reklamy
nie najnovsie udaje z periodik
aspon uvediem zoznam niektorych z mojich
zdrojov, hlavne periodika, ktore si vazni
zaujemci mozu objednat a studovat.

RNG

celiakia je porucha vytvaranie niektorych enzymov, specificky proteolytickych, ktore rozkladaju lepku.
Tieto enzymi sa vylucuju hlavne v crevach a zlci a tvorenie moze but zdedene nizke alebo poskodene v zivote vekom,virusovou , plesnovou alebo bakterialnou cinnostou.

azathoth

Patrí celiakia medzi choroby, ktoré sú vyvolané týmito vírusmi a baktériami? Lebo ak nie, tak by mala. Ja som 28.06.2004 dostal niečo, čo zapríčinilo, že mi teraz bola zistená. Treba na to dávať bacha.

radca

Pricinou je mykoplazma, ktora sa zivi cholesterolom. Antibiotika pomozu len vtedy, ked dosiahnu na CNS. Nesmie sa jest ziadny cholesterol, ani nic co ho zvysuje. Dalej je treba prinutit zlcnik, aby pracoval a zo vsetkych sil bojovat proti zacpe. Len tak sa telo dokaze zbavit cholesterolu.

RNG

dugi, je to silna reklama, vyzerajuca velmi vedecky
Ale mi chybaju v nej statistiky pozitivnych vysledkov na jednotlive spominane choroby.
Riasy su definitivne "superjedlo" a zdroj RNA. Ale to sa tyka rias z mrtveho mora, dunaliena salina je dunaliena salina od hocikadial.
No a tie vseliake preparaty so solou z mrtveho mora na vonkajsie pouzitie, to sa dnes ovela lepsie sklada z jednotlivych komponentov(zloziek) v klinicky ucinnych davkach, nie len ako to prirodne pochadza z Mrtveho mora.

moncika

no ceny produktov dr.nona su kvalitne prehanky:-) a zopar vyrobkov co som mala tak bolo o nicom,nepresvedcili ma.za tu cenu si nakupim kopec inych a ucinnejsich veci.

dugi

zdravím vás ,ak vás zaujíma čo dokáže urobiť "poriadok" v chaotickom sa správaní imunitného systému a to priamo naprávať chybné iformácie na úrovni DNA ,pozorne si prezrite www.drnona.euweb.cz