Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov
Autoimunne choroby
RNG
pekne vysvetlujes vsetky veci...
drzime palce RNG a vdaka
Zatial je doma stary osveceny a drahy Wobenzym. Dufam, ze niekto donesie nove a silne zmesy. Mozno dostat aj bromelain, ja mam len slabsi papain zatial.A tusim som videl serrapeptazu, (ucinna davka je 60 000 jednotiek denne) a nattokinazu-specialne proti fibrinovym zrazeninam v krvi.
Tento mesiac skusam doviezt Betain HCl, drzte mi palce, nech ho schvalia.
RNG prosim ta ktore enzymy odporucas ty? konkretne nejake produkty? priatel ma dermatomyositis uz som pisala.dakujem
Nuz dobre, pre tych, co si to chcu precitat dam link
en.wikipedia.org
Je to test, kde zvysene cislo ANA je spojene s autoimunnymi chorobami.
Pre rozne choroby je to od 30% pravdepodobnosti az do 90%, takze je to len velmi hruby indikator
Podobne ako rozne umele cisla na rakoviny(PSA a podobne)
Moj zamer v tejto teme bol priniest nove metody liecenia od rozlicnych lekarskych kolektivov, nie uvadzat existujuce.
A uz vobec nie detaily, ale len perspektivny pohlad z hladiska pristupu vyzivy.
Ani sajnu
Autoimunne choroby a enzymy:
Autoimunne choroby produkuju v tele rozne zamorenia alebo reaguju na mnohe latky z potravin.
Telo produkuje vyse 3000 rozlicnych enzymov. Popritom vo vyvoji ale dostavalo miliony rokov surove potraviny, tj potraviny plne enzymov.
Dnes spracovanim jedal a sterilizaciou sa pripravujeme o vsetky enzymy a telo musi o to tazsie pracovat na vyrobe. Po case sa "zoderie", hlavne v pripade autoimunnych chorob, kde je zataz extra velka .
Tak sa zacnu v tele hromadit materialy, ktore nevieme pouzit ani vylucit a zacnu rozne zapaly sprevadzajuce autoimunne ochorenia.
To iste plati aj na starnutie, kde nedostatok enzymov vedie k podvyzivenosti napriek "spravnej vyzive"
a postupnemu zamoreniu tela a zapalovym procesom.Casto az k rakovine.
Riesenie v oboch pripadoch je :musime dostat extra enzymy na travenie aj detoxifikaciu tela.
Daco zo surovych potravin(enzymi sa znicia zahriatim nad zhruba 53 stupnov celzia), alebo/a doplnovanim jedla enzymami.
Cistenie tela:enzymy na prazdny zaludok.
Travenie: enzymi s kazdym jedlom.
vdaka