Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Je dobré možno dať aj na odporúčania ľudí :)
podla mna treba vediet ake vino hladat a kde sa oplati zaplatit tu vyssiu sumu za vino :)
na toto si treba davat pozor. alkohol netreba brat ako nejaky vzacny liek na nase problemy :) samozrejme vie sprijemnit vecer, doplnit dobre jedlo a z toho mozeme mat zazitok ale vsetko treba s mierou
COZE BY NIE! DOBRE VINO MOZE BYT LIEK :D :D SAMOZREJME ALE NEPODPORUJEM ALKOHOLIZMUS ALEBO CO, LEN SI MYSLIM, ZE DOBRE VINO VIE POHLADIT NA DUSI
Ako to myslíš, že na výrobu učinného lieku? :D :D Tu sa bavíme normálne o víne a o jeho cene, či to stojí za to alebo nestojí. Teda hej niekedy to môže byť taký "liek" na nejaký zlý deň ale sem tam a iba tak obrazne
Nikdy som mu neprisiel na chut ale na vyrobu ucinneho lieku treba kvalitne vino (okolo 8eur).
KEBY BOLO PRE TEBA SAMEHO?
No vieš, záleží na tom pre koho to víno má byť.
Áno veď presne to som aj chcela povedať, že tam je tá cena proste dobre nadstavená podľa mňa, stojí jednoducho za to, to víno
tam je to ale podla mna ta cena nadstavena tak akurat este. moze si ho dovoli normalny clovek bez toho aby skrachoval a pritom ta kvalita je dost vysoko