Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Ale nebolo by fajn dať aj nejaké konkrétne tipy?
podla man nie. to si musis len ty vyskusat, ze ktore ti chuti a vyhovuje. to je o chuti podla mna
Je ale vobec nejaka cena, ktora zaruci, ze to vino bude dobre?
to uz ale nema nic spolocne s nejakym kvalitnym alkoholom alebo nebodaj vinom. takze to sem asi nepatri :)
kazdy si ale musi najst to svoje podla mna
kadeco vymyslaju ludia. samozrejme pokial si clovek potrpi na dobre vino tak vacsinou zan treba aj nieco priplatit, to je logicke. ale nemusia to byt ziadne horibilne sumy
To už je ale trošku iný extrém, to už odbočujeme potom od témy ceny vína. Ja by som napríklad čučo za víno ani moc nepokladala, to je len nejaký výplach najlacnejšieho vína
fuj no to nemyslis vazne. niekto mi hovoril, ze kedysi sa aj alpa dala pit :D ale to uz je pekny humus potom fakt. ja radsej zaplatim a budem mat to vino
tak ti teda hej. tym je jedno aj keby pili okenu preliatu cez chleba. ja som za to aby sa do alkoholu investovalo. nepijem casto takze ked uz tak nech to stoji za to a nie je to nejaky vyplach suda
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.