Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
nie :D :D to sa fakt nemusis bat, normalne to posielaju klasicky kurierom, nepamatam si presne uz ktora firma to bola ale ved to mas aj tak jedno
aha no ja to vyskusam teda objednat, len som sa bal aby to nerozvazali len nejako po restikach a podobne, nie ze mi to donesie nejaky zavoznik na fakturu :D :D
Existuje vela internetovych vinotek ale najlepsie je asi kupovat vino priamo u vyrobcu. Jednak je tak asi najlacnejsie a jednak mas istotu, ze je to to vino, ktore chces
kde ho mozem kupit?
Je veľa dobrých šumivých vín. My kupujeme šumivé iba ak máme nejaké oslavu alebo nejakú špeciálnu príležitosť, zvyknem kupovať elesko, oni majú veľmi dobré a vôbec nie je drahé. Keď si zoberieš aké drahé je originál šampanské tak to as nedá v nejakom väčšom množstve kúpiť, takže kupujeme toto a to chutilo zatiaľ každému
joj to aj ja velmi lubim. ake je dobre?
joj to aj ja velmi lubim. ake je dobre?
-prosim vas viete poradit nejake dobre sumive vino a za rozumnu cenu? tie co bezne dostat v obchode uz mam vyskusane a tie mi moc nechutia, dakujem-
postovne je par eur, posiela sa to normalne kurierom
Co stoji postovne? Oplati sa to viac tam objednat ked si to zratas alebo skor kupit v obchode?