Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Da sa niekde aj objednat prosim ta? Alebo kupit?
....myslim, ze maju normalne aj sek, treba si to pozriet na internete :)...tak vyskusajteee, kludne si otvorte cez vieknd proste doma pre seba, hned bude mat vecer inu uroven...
my sme ho este neskusali ale mame ho aspon doma zatial. len nebola zatial ziadna prilezitost
Maju oni aj nejaky sekt?
jasne to treba proste skusat...niekomu moze chutit a niekomu zase...kazdy ma proste ine chute...
dakujem za tip, najblizsie ho vyksusame ak ho u nas niekde najdem ;) ...
...neviem akoze u ostatnych ale tu som sa dozvedela vlastne o tom elesku a tak som ho vyskusala a to ma celkom ocarilo...necakala som taku chut a ze bude take dobre...takze skumame teraz to a kupujeme si postupne zakazdym nejake ine....
ake vinko vam teraz v poslednej dobe ulahodilo najviac?...
neriesim to vobec... proste vidim vino, ktore by mohlo byt dobre alebo ho chcem vyskusat tak ho kupim...cena proste nehra rolu, tak isto moze byt drahe zle ako lacne dobre a naopak...skor si necham poradit od predajcov...
Neriešte až tak tie ceny ;) Proste skúšajte a nechajte sa predstaviť. Aj o tom je víno. O skúšaní, degustácii, zisťovaní čo vám chutí a čo nie