Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?

Príspevok v téme: Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?
ZdravyUsudok

Najdu ho-ich?
Kto mohol urobit tak ohavny zlocin, vybit ai svoju agresivnu zvrhlost na neznej zene ako bola ona? Kto to podla vas je?
Je to nejaky mu zo zoznamky kde si ona mozno hladala partnera? Dohodli stretko, nalakal ju do svojho bytu, znasilnil a potom ju odvliekol tam kde ju nasli. Pretoze ked si vezmeme ze na sebe len suknu, silonky a svetrik cize nemala ani bundu ci kabat ani kabelku znamena to ze musela byt s pachatelom-pachatelmi niekde v interieri. Co mobil? Urcote au tam dokazy ak si s niekym dohadovala schodzku. Zoznamy volajucich ci pisucich.
Pripadne ak ju niekto oslovil na ulici ze potrebuje pomoc a vlakal ju niekam kde sa jej zmocnil lebo ako uviedli ti co ju poznaju v telk bola jemnej, skromnej a citlivej povahy ako etericka bytost ..mozno dost naivna pre dnesny svet. Nejake hovado-da zneuzili jej dobrosrdecnost.
Kto sa podla vas skryva za tymto ohavnym cinom? Nejaky sadisticky uchyl? Pervezny psychopat? .. vzhladom nato ze mala dost pomliazdeny analny otvor.
Alebk to bol nejaky odvrhnuty milenec co platonicky stalker ktory sa jej pomstil za nieco? Co ak to bol niekto z jej fleku? Nejaly kolega? Spolupracovnik z fotenia, uplne nejaka sediva nenapadna osoba z jej prac. prostredia? Ci ako som vyssie spominala, nejaky muz hladajuci zeny na zoznamkach a touto bol odmietnuty tak sa vybil na nej.
Bola pekna, mozno chceli utajit nieco co vedela a chcela ich/jeho udat..
A co ta druha zena co nasli mrtvu? Nesuvisi to s nou nejako? O tej druhe nic nehovoria ani ako zomrela, co bola.pricjna smrti ...nic?!

ZdravyUsudok

Pred par dnami ci tyzdnami? Som citala na jednej stranke ze policia vraj ma podozrenie ze si tie zranenia sposobila sama ...blazni ..neviem ako by sa tak mohla dokantriť ..koho chcu kryt alebo sa nevedia pohnut vo vysetrovani?

January

Pre ahjaj: To, ze sa to nevysetruje ako vrazda a malo by sa, dokonca ako ukladna, je z inych dovodov, policia podkvalifikuje trestne ciny, kto sleduje, vie preco.

ahjajjaj

Nemyslím, že cieľom páchateľa bolo tú ženu zavraždiť. Išlo skôr o trest za niečo, nevieme presne čo. Preto sa to celé aj vyšetruje nie ako vražda, ale ako zabitie. Osobne si myslím, že sa nepodarí nájsť páchateľa.

January

Zase o tom pisu, a ten australsky priatel hovori, ze nebola vesat ziadne fotky, ze tesne predtym bola na uplne inej akcii.

January

Bohatier, ja si to pustim, ale asi to je dlhe. A nejako to suvisi, ze bola v sekte a toto sa jej stalo? Alebo to len hovori, ze ake typy ludi su v sekte, alebo ako to na nich vplyva?

jaroslavica

ja si myslim, ze ano. aj ked teraz funguje fakt kadejako tento stat a policia ale je to proste pre nu a pre jej rodinu. inak nikdy nebudu mat pokoj