Najdu ho-ich?
Kto mohol urobit tak ohavny zlocin, vybit ai svoju agresivnu zvrhlost na neznej zene ako bola ona? Kto to podla vas je?
Je to nejaky mu zo zoznamky kde si ona mozno hladala partnera? Dohodli stretko, nalakal ju do svojho bytu, znasilnil a potom ju odvliekol tam kde ju nasli. Pretoze ked si vezmeme ze na sebe len suknu, silonky a svetrik cize nemala ani bundu ci kabat ani kabelku znamena to ze musela byt s pachatelom-pachatelmi niekde v interieri. Co mobil? Urcote au tam dokazy ak si s niekym dohadovala schodzku. Zoznamy volajucich ci pisucich.
Pripadne ak ju niekto oslovil na ulici ze potrebuje pomoc a vlakal ju niekam kde sa jej zmocnil lebo ako uviedli ti co ju poznaju v telk bola jemnej, skromnej a citlivej povahy ako etericka bytost ..mozno dost naivna pre dnesny svet. Nejake hovado-da zneuzili jej dobrosrdecnost.
Kto sa podla vas skryva za tymto ohavnym cinom? Nejaky sadisticky uchyl? Pervezny psychopat? .. vzhladom nato ze mala dost pomliazdeny analny otvor.
Alebk to bol nejaky odvrhnuty milenec co platonicky stalker ktory sa jej pomstil za nieco? Co ak to bol niekto z jej fleku? Nejaly kolega? Spolupracovnik z fotenia, uplne nejaka sediva nenapadna osoba z jej prac. prostredia? Ci ako som vyssie spominala, nejaky muz hladajuci zeny na zoznamkach a touto bol odmietnuty tak sa vybil na nej.
Bola pekna, mozno chceli utajit nieco co vedela a chcela ich/jeho udat..
A co ta druha zena co nasli mrtvu? Nesuvisi to s nou nejako? O tej druhe nic nehovoria ani ako zomrela, co bola.pricjna smrti ...nic?!
Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?
Inak prečo sa píše. Že nebola znásilnená ? Čítala som to už v dvoch článkoch. Že bola brutalne zabita ale nebola znásilnená. Tomu nechápem. Buď si novinári robia srandy celkovo z tejto kauzy a píšu samé bludy. Lebo nemajú čo . Keďže polícia sa nevyjadruje tak si vymýšľajú. Alebo ako ? Inak má neskutočne znervózňuje to ticho okolo toho. Desim sa toho , že to ostane ututlane. Potom si tu každý takyto človek bude robiť ohavne činy bez trestu. ! Sak čo veď pólisi majú Iq húpacieho koná. Neprídu mi na to. Neskutočne nervy mám z toho. ????
pepe, len pre upresnenie, ja si napriklad nemyslim, ze v tom je nenavist, zavist. Ocenila som usudok kvoli inej domnienke. Ocenujem aj in blossom, plno dobrych postrehov. Ty pises o bezdomovcoch, kludne to mohli byt nejaki nafeteni, zdrogovani, vysinuti sadisti, byvajuci v tych miestach. Netreba zabudat na zenu zamordovanu v pristave 2 mesiace predtym, tiez to musel niekto spachat a nemaju ho.
Pises o zivote, aky viedla, ja si myslim, ze to s tym az tak nesuviselo, ze bola viacmenej nahodna obet, pripadne nahodne vytipovana. A bavit sa mozme, nie, aj tak to je na vysetrovateloch, ako hovoris, to nikto nepopiera.
...zdravyusudok aj ty si teraz dala uzasne tipy, povedala by som, ze nenapadli ani vysetrovatelov...ze to bol niekto kto ju pre nieco nenavidel-zavidel...sadisti, ze by drogovali??? Úžasné postrehy. Lebo veď vyšetrovatelia sú úplný blbci. Ja si aj tak myslím, že to boli bezdomovci. V takú dobu im už vyprchávajú omamné látky, jedy a prekurzori...tak sa rozhodli prešacovať ju a keď nenašli aspoň krabicové víno, chytila, ich z toho taká zlosť, že ju zmasakrovali. Veď zabili aj Valka. Veľmi podliehaš emóciám. Každý človek má minimálne dve tváre...jednu pre verejnosť a druhú skutočnú. Nikdy nepchaj ruku do ohňa za druhého. Pri živote ktorý viedla a v akej spoločnosti sa pohybovala je veľká škála prečo sa to stalo. Ale len obmedzený počet osôb malo možnosť s ňou manipulovať a dostať ju tam kde ju našli. A tiež je fakt, že ešte žila, riskovali, že bude hovoriť. Tak nevymýšľajte, lebo k faktom sa dostanú len vyšetrovatelia. Počkajte času, ako hus klasu. Či sa to verejnosť dozvie, nezáleží od Vás a ak bude treba niekoho kryť bude krytý. Činy páchané takýmto spôsobom sa páchajú v čase veľkej bezmocnosti, v nepríčetnosti hoci aj dočasnej, alebo na výstrahu. Zabudni na facebook aj na herca, čo rozprával v TV. Možno mal rozprávať tak ako rozprával. Venuj sa svojmu životu.
zdravyusudok aj ty si teraz dala uzasne tipy, povedala by som, ze nenapadli ani vysetrovatelov. Napriklad to, ze na tom Safarikovom mohol vypisovat pachatel alebo ona omamena pachatelom. Mohla aj ona pod vplyvom niecoho, ale pochybujem, ze by myslela na vsetkych styroch naraz a ...vzapati zmizla.
Pod vplyvom alkoholu byt mohla, neviem v akej nalade a spolocnosti tam vesala tie obrazy. Potom mohla byt dovercivejsia a byt lahsou obetou nasilnikov, ktori sa spociatku tvarili milo.
Mne to nevychadza na niekoho, koho poznala, alebo bol jej kamarat. Cele to je divne a brutalne.
jeanValjean, ved toto.
Ani nevieme, co vlastne maju a ako patraju. Prehladavaju upratany teren, na vysluch si volaju byvaleho z Australie..
Z toho ake mala devastacne poranenia sa tiez s vami priklanam k nazoru ze to bol niekto kto ju pre nieco nenavidel-zavidel.
Niekto kto sa chce pre nieco pomstit a to bud muzskeho alebo zenskeho pohlavia.
Lebo ked si pozriete jej profil na fb ..dostavala komplimenti ako pekne a mlado vyzera na svoj vek. Zeby zavist?
Darilo sa jej, bola pekna, sympaticka, mila a dobre vyzerala na svoj vek.
Pripadne ohrdnuty napadnik a stalker ktory ju mozno sledoval. Kolke z nas sa v zivote stretli s nechcenymi napadnikmi?! Doliezaju aj ked im date jasne najavo ze nemate zaujem .. A taky stalker moze but akehokolvek veku ci ma 20 ci 55, ked sa raz do vas sialene zamiloval meni sa na stalkera a sleduje vas vsade kde sa da. Je ako trň v päte ..
Myslim ze odtlacky a kamery by mali byt na prvom mieste. Pripadne pozriet aj kamerove zaznamy z barov a klubov na tej ulici..
Nechcem povedat ze bola narkomanka ci alkoholicka ...co ak jej niekto nieco nasypal do napoja? Zase bola modelka a vo svete modelingu sa to drogami len tak hemži ..
Aj ked som pisala ze odchadzam z fora ale.k tejto teme sa este vyjadrim kedze som ju zalozila.
Baby vy dve podomnou, dobre uvazujete. Mysli vam to!
Ked vas citam, tiezi pride dost divne preco by pisala ospravedlnujuce smsky vsetkym byvalym frajerom. Ved ked su byvali tak co ich riesit ak to boli uz skorsie vztahy.
Tak bud ju niekto donutil, alebo mozno bola pod vplyvom alkoholu ci drog? Neviem ci zistovali ci nemala v krvi nieco z toho. Je mozne ze ked bola pod vplyvom vtedy clovek robi to co by normalne asi nerobil. Ak bola pod vplyvom bola lajsoe zmanipulovatelna a dala sa rychlejsie uniest.
Je mozne ze tie esemesky pisal niekto za nu aby zmiatol policiu. Co ak ked ju uniesli ani nebola na safarikovej ulici a bol tam len pachatel s jej mobilom? Ona bola bohvie kde aj s dalsimi pachatelmi.
A co sa tyka tej sekty, neviem ci aa da vrvait o sekte lebo vraj je to spolocenstvo uznane statom a zapisame v zozname cirkvi. A preco by jej niekto branil odist zo spolocenstva? To nie ako svedkovia jehovovi ..ci sa mylim?
Veľký Pozor na lži, prekrucanie,zahmlievanie,falošné stopy,politickú či inú motiváciu!
Aj mne najviac vychadza, ze ich pisala pod natlakom. Jedine, ze by bol tak prefikany, ze na nu isiel akoze je to hra, sutaz, recesia, cokolvek, ze kolkym byvalym dokaze napisat. Ale preco to robil? Aby ich potom vysetrovali?
Vlastne ano, nemusela to byt zastavka, ako som si ja predstavila. Tam su aj kluby. Ale to miesto je casto plne individui, grazlov.
Ti sektari mi nepridu nasilni, sadisti, ze by drogovali.
Tie kluby, ze by sa tam s niekym zoznamila? Ale to by uz boli svedkovia.
Pisalo sa tam, ze signal bol lokalizovany v okoli Safka, neznamena to nutne, ze to bolo na frekventovanej casti verejneho priestoru. Kludne to mohla byt nejaka bocna ulicka, alebo nejaky priestor/pivnica/byt/dom. Mohol ju niekto omamit napr. ketaminom alebo omracit uz doma a odviest ju na to miesto v okoli Safka (aj s kabelkou a mobilom, so vsetkym ako bola) alebo tam niekde v bocnej ulicke ju omracit, pouzit paralyzer, hocico. Ano, vsade su kamery, ale kolke z nich su aj realne funkcne? A mozno vdaka tomu uz davno vedia kto to bol a uz len zhrnaju dokazy a verejnost sa to dozvie az potom, ked bude vtacik lapeny.
To spolocenstvo som podozrievala trochu aj ja, ci nejakemu fanatickemu clenovi sa nepozdavali jej snahy o odchod. Musel by to byt ale psychopaticky clen, lebo normalny by taketo nieco nespravil, max. by ju manipulativne vydieral. Ale tak zas to nie je nejaka sekta alebo co, docela normalne krestanske spolocenstvo. Z tohoto ide silna nenavist, motivom budu v prenesenom vyzname vasen alebo peniaze.
Chapem tvoju myslienku, ze mozno jej dali ulohu v tom spolocenstve, ze aby si urovnala vztahy s byvalymi, ked sa chce dalej "duchoven posunut" alebo nieco take. Keby sa to stalo hocikedy inokedy, ok, ale ta casova naslednost, ze za par hodin bola mrtva mi pride, ze to nie je nahoda. Tie SMS sa konali kratko pred jej smrtou a preto si myslim, ze to uz pisala pod natlakom, niekto ju k tomu donutil.