Najdu ho-ich?
Kto mohol urobit tak ohavny zlocin, vybit ai svoju agresivnu zvrhlost na neznej zene ako bola ona? Kto to podla vas je?
Je to nejaky mu zo zoznamky kde si ona mozno hladala partnera? Dohodli stretko, nalakal ju do svojho bytu, znasilnil a potom ju odvliekol tam kde ju nasli. Pretoze ked si vezmeme ze na sebe len suknu, silonky a svetrik cize nemala ani bundu ci kabat ani kabelku znamena to ze musela byt s pachatelom-pachatelmi niekde v interieri. Co mobil? Urcote au tam dokazy ak si s niekym dohadovala schodzku. Zoznamy volajucich ci pisucich.
Pripadne ak ju niekto oslovil na ulici ze potrebuje pomoc a vlakal ju niekam kde sa jej zmocnil lebo ako uviedli ti co ju poznaju v telk bola jemnej, skromnej a citlivej povahy ako etericka bytost ..mozno dost naivna pre dnesny svet. Nejake hovado-da zneuzili jej dobrosrdecnost.
Kto sa podla vas skryva za tymto ohavnym cinom? Nejaky sadisticky uchyl? Pervezny psychopat? .. vzhladom nato ze mala dost pomliazdeny analny otvor.
Alebk to bol nejaky odvrhnuty milenec co platonicky stalker ktory sa jej pomstil za nieco? Co ak to bol niekto z jej fleku? Nejaly kolega? Spolupracovnik z fotenia, uplne nejaka sediva nenapadna osoba z jej prac. prostredia? Ci ako som vyssie spominala, nejaky muz hladajuci zeny na zoznamkach a touto bol odmietnuty tak sa vybil na nej.
Bola pekna, mozno chceli utajit nieco co vedela a chcela ich/jeho udat..
A co ta druha zena co nasli mrtvu? Nesuvisi to s nou nejako? O tej druhe nic nehovoria ani ako zomrela, co bola.pricjna smrti ...nic?!
Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?
Vies co odkedy dosli migranti, bolo kvantum sprav, ako znasilnili a zavrazdili tinedzerky a v Taliansku dokonca 5 naraz, v Nemecku 100muzov obtazovalo zeny sexualne na Novy rok
Takze nehovorim ze to bol migrant, ale strasne vela znasilneni a vrazd.Bol taky status na fcb ze taky s bradou oslavoval Violinu smrt, ze chvalil boha .Tak ked som sla zachvilu tam uz to bolo stiahnute.
Ale vezmi si, ze ked sa henti chlapi henta bagax rozlezie po Europe, to sa bude diat denne
A vsetci nato upozornovali este predtym, nez prvy vlak dorazil do Nemecka, v Svedsku kriminalita stupla o 200% a v Nemecku namiesto aby to zacali riesit, nastolili cenzuru a idu vydavat zakon na ochranu migrantov tak ked ta kvazi niekto zavrazdi mas drzat hubu a krok
Toto dufam policia vyriesi
Isteze, moze to byt taktika policie, ze sa hraju na uplnych PAT a MAT (hladanie dokazov po 11tich dnoch, po vydatnych dazdoch medzitym...) aby boli pachatelia v klude a potom ich len (pre nich) z nicoho nic zabasnu. Kiezby. Som sice optimista, ale az taky, hmm... Mozne je aj to, ze proste fakt ani oni nic nevedia. Ale je pravda, v dnesnych casoch, minimalne mobil a PC museli precesat a tam sa daju dost verne zrekonstruovat posledne kroky cloveka... Neviem ako to je s mobilom, kedze ho pri nej nenasli, asi jej kabelku zlikvidoval vrah, ale tak snad spolupracuju s operatorom a ten im poskytol posledne volane/prijate hovory, spravy, data. Potom ano, mozno uz vedia s kym bola v poslednych hodinach a uz idu po nom, velmi si to prajem. Ak to ale bol random psychopat, ktory ju dajme tomu prenasledoval z vystavy, tak to nepomoze. (Ze bola nalahko oblecena nemusi nutne znamenat, ze bola s tym clovekom niekde na byte, pokojne ju mohol niekde cestou stiahnut do auta, odvliect niekde, tam uz ju tyral, tak logicky ju povyzliekal z kabata, zobral jej kabelku.. a ked sa ju polomrtvu rozhodol vyhodit v pristave, tak ju trosku obliekol, aby si nezaspinil auto...) Kedze vsak vyhlasuju, ze sa nemame bat, tak snad teda maju zameraneho uz niekoho asi koho poznala a robia divadielko akoze nic nevedia.
To sa ti povie, aby som sa nebala, ja som mala jednu pracu na pristavnej ulici a tam dokopy nic nie je, kym sa clovek dostane na zastavku, kebyze tam mam byt teraz, kazdy den uz za tmy ist z prace tak som strachom bez seba. Ked uz clovek musi umret, co uz, ale je rozdiel ked ta niekto takto dokatuje :-/ Nosim so sebou sprej, ja mam totiz take "stastie", ze kde je nejaky uchyl, tak ho stretnem, je to moja druha najvacsia nocna mora.
In blossom
Pokoj, hlavne nechodievaj vo vecernych hodinach sama kde je malo ludi. A baby by si mali davat ak ich nejaky muz vola na stretko ci uz na fb, pokeci, badoo atd. ci na nejakej zoznamke.
To ze telo nechal tam kde nechal moze byt tym ze chcel aby bola najdena v takom zubozenom a ponizujucom stave a este pri zivote ako z pomsty nech sa citi ponizene a bezbranne a nech trpi do konca. Bud niekto kto ju poznal z pomsty, alebo niekto kto je sadista a totalny pošahanec alebo niekto kto sa zdrogovala a ona bola na zlom mieste v zlom case ze na takeho hajzla natrafila.
Ale to ze bola len tak nalahko oblecena mi stale vrta v hlave ze niekde s niekym bola v interieri niekde kde doslo k znasilneniu.
Ale v podstate to mohol byt aj nejaky taxikar, alebo niekto z pristavu(z lode) ..niekto z jej bydliska(sused)
Policia nechce vela davat do eteru lebo pachatel/lia mozu sledovat spravy a podla toho sa zariadit. Tak ked nevedia nemaju sajnu ci im je uz policia v pätach ..
Teoreticky ak by to spachala zena mohla sa snazit zmiast vysetrovatelov tym, zeby sa snazila aby to vyzeralo ako sexualna vrazda. Ale musela by mat to vsetko velmi dobre premyslene, naplanovane a aj nastudovane. V kazdom pripade to bola zruda co toto dokaze urobit cloveku a mali by ho co najskor chytit lebo to moze spravit znova
Je to hrozne. Normalne sa zacinam citit trochu "nesvoja" v Ba, hlavne teraz, ked uz je po stvrtej tma. Svet je plny uchylov.
Ktovie ci ho/ich najdu, mne to pripada, ze policia nic nevie, ved co si ma clovek o tom mysliet, ked po 11 dnoch zrazu najdu nieco na mieste kde nasli telo? Ved to malo byt okamzite milimeter po milimetri precesane hned v ten den. Alebo sa nieco vie a tutla sa to, nieco sa kryje, su v tom nejake dalsie zaujmy? Co si mame o tom mysliet? Ja ako mlada zena sa teda necitim dvakrat bezpecne. Dokonca, ked sme boli na vianocnych trhoch, tak som si pomyslela, co ked to individuum tu teraz je tiez, v tomto dave niekde a spokojne si zere loksu a ciha? Brr.
Ja si myslim tieto moznosti:a) je to nahodny sadisticky psychopat - v tom pripade je ho najst velmi tazke a moze to spravit znovu, ked to robi vyslovene na ukojenie svojich zvratenych chutok, v tom pripade malo dievca smolu, ze zrovna na nu narazil
b) nejaky ohrdnuty chlap, ale to potom je tiez riadny psychopat, ved normalny chlap by toto nikdy nespravil ziadnej zene, zvlast nie takej, ktoru mal rad. Teraz si tak predstavujem, nie raz som citala, ako je coraz silnejuca skupinka tych chlapov, co si nikdy nevedia najst zenu az presli do uplnej nenavisti ku vsetkym zenam. Vzdy som si hovorila, ze jedneho dna z tej slovnej nenavisti mozno aj prejde nejaky do cinov a nejaku zenu ked dostane do ruk, tak si to skaredo odnesie.
c)"odkaz" pre niekoho od niekoho. Nie je to normalne toto. Ked chce niekto niekoho zabit, tak sa snazi tela zbavit. Jej telo bolo ponechane na mieste, kde ju skor ci neskor niekto najde. Ak by ju nejaky uchyl len tak znasilnil a potom sa chcel zbavit tela, tak ju hodi do Dunaja alebo niekde zakope a nie necha v pristave, kde chodia robotnici a teda ma istotu, ze sa najde.
d)nejaka cezhranicna skupina "obohacovatelov" (vid napr. hromadne znasilnenia v Indii), v tom pripade ich uz asi ani nenajdu, uz su davno za hranicami
e)nejaky relativne "normalny" clovek, ale bol pod vplyvom drog a stalo sa vtedy z neho taketo monstrum a vymklo sa mu to spod kontroly
Stale mi to ale viac vychadza na bud sadistu alebo ten odkaz, pripadne pomstu, lebo to bolo vyslovene mucenie podla dostupnych info. Ved ju sputal(i), mlatil, dolamal a este hentak zranil tie partie... na vracanie mi je z toho.
Pre pokoj nas vsetkych by bolo dobre, keby ho/ich co najskor chytili, ale nedavam tomu velke sance. Chuda dievca, takyto koniec si nikto nezasluzi :-/ A najviac mi je luto jej najblizsich.
Ano, teraz citam, ze ta na trnavke, ze to nebolo cudzie zavinenie. Ale v pristave pred dvomi mesiacmi tiez bola 53 rocna.
Vcera sa byvaly vysetrovatel vyjadril, ze takato brutalita je zriedkava.
Sory za preklepy
Betka a co ak dotycna chce zmiast policou aby si mysleli ze to bol muz? Aj s tym treba ratat.
Co sa tyka dalsich vrazd ..neviem. Viem len ze nasli nejaku 28rocnu ale neviem v ktorek casti mesta. Potom nezvwwtny chlapec o daslich inych neviem. Ale vrak sa webom zacali sirit hoaxy o dalsich vrazdach a niekto zerne siri falosne spravy aby sa sirila panika.
Pravda je ze rojnice mali robit hned v den najdenia zranenej teraz.mrtvej a nie az niekolko dni potom ked uz mohli byt stopy a odlacky znehodnotene.
Navyse ten vibrator nemusel ani s obwtpu suvisiet a mohol ho tam odhodit uplne niekto iny kto s vrazdou nema nic spolocne.
A co sa tyka vraha/hov ..dopriala by som mu/im rovnake utrpenie! Nech zaziju to iste co to chuďa. Nic ine si to hovado co hovada nezasluzia!
Verme ze ho/ich najdu!!!
Tie vrazdy behom kratkej doby boli az 3, pred 2 mesiacmi tiez v pristave zena, potom tato viola, potom dalsia na trnavke, teraz zas zmiznuty student z rybneho namestia, co je tiez pri dunaji a este jeden chlap zrazu nezvestny.
Myslim si, ze tato, na ktoru sa pytas, nebude objasnena a ze je to nieco podobne ako danil tupy, to uz je tusim 13 rokov. Tiez sa to stalo pri dunaji.
Neskutocne spali, po 11 dnoch sa idu poprechadzat po pristave, nieco najdu udajne kusok od nej, psi su kde, preco tak neskoro.
Je mi jej velmi luto.
Citala som knihu kde popisovali mnozstvo seriovych vrahov, vacsinou islo o muzov vrazdiacich zeny, ak vrazdili muzov tak to boli homosexualy. Zeny vrazdili vacsinou ako prostitutky svojich zakaznikov a ak islo o vrazdy pre peniaze, vrazdili obe pohlavia, ale netyrali ani nemrzacili ich. Ok to boli seriove vrazdy, tu je zatial len jedna aj ked pred dvoma mesiacmi vraj nasli na tom istom mieste znasilnenu a zavrazdenu dalsiu zenu. Policia tvrdi ze tie vrazdy spolu nesuvisia ale jak mozu tak naisto vediet. V kazdom pripade Violu nezavrazdil obycajny vrah, pravdepodobne nie z pomsty, skor islo o tazko zvrateneho jedinca, sadistu ktory sa vyzival v tyrani.