Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?

Príspevok v téme: Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?
ZdravyUsudok

Najdu ho-ich?
Kto mohol urobit tak ohavny zlocin, vybit ai svoju agresivnu zvrhlost na neznej zene ako bola ona? Kto to podla vas je?
Je to nejaky mu zo zoznamky kde si ona mozno hladala partnera? Dohodli stretko, nalakal ju do svojho bytu, znasilnil a potom ju odvliekol tam kde ju nasli. Pretoze ked si vezmeme ze na sebe len suknu, silonky a svetrik cize nemala ani bundu ci kabat ani kabelku znamena to ze musela byt s pachatelom-pachatelmi niekde v interieri. Co mobil? Urcote au tam dokazy ak si s niekym dohadovala schodzku. Zoznamy volajucich ci pisucich.
Pripadne ak ju niekto oslovil na ulici ze potrebuje pomoc a vlakal ju niekam kde sa jej zmocnil lebo ako uviedli ti co ju poznaju v telk bola jemnej, skromnej a citlivej povahy ako etericka bytost ..mozno dost naivna pre dnesny svet. Nejake hovado-da zneuzili jej dobrosrdecnost.
Kto sa podla vas skryva za tymto ohavnym cinom? Nejaky sadisticky uchyl? Pervezny psychopat? .. vzhladom nato ze mala dost pomliazdeny analny otvor.
Alebk to bol nejaky odvrhnuty milenec co platonicky stalker ktory sa jej pomstil za nieco? Co ak to bol niekto z jej fleku? Nejaly kolega? Spolupracovnik z fotenia, uplne nejaka sediva nenapadna osoba z jej prac. prostredia? Ci ako som vyssie spominala, nejaky muz hladajuci zeny na zoznamkach a touto bol odmietnuty tak sa vybil na nej.
Bola pekna, mozno chceli utajit nieco co vedela a chcela ich/jeho udat..
A co ta druha zena co nasli mrtvu? Nesuvisi to s nou nejako? O tej druhe nic nehovoria ani ako zomrela, co bola.pricjna smrti ...nic?!

January

zdravyusudok, oni to pisali rozne, raz ze to pisala kratko pred smrtou, inde ze vecer o deviatej a potom zmizla, neviem presne, kde to pisali, myslim, ze vsade. Skus pripadne cez google.
Niekde bola aj taka fotka, kde bolo zobrazene Safarikovo namestie na mape, Michalska ulica nedaleko odtial, kde byvala a tam bolo aj o tych smskach.

Loj

Policia nebude nic zverejnovat az sa nato zabudne a nic sa nakoniec nevysetri lebo ked slovenski kriminalisti pracuju ako vsetci na slovensku (robotnici, cestari, uradnici, sudcovia..) tak dakujem pekne ..

ZdravyUsudok

Dievcata a odkial vlastne viete o tom ze posielala smsky byvalym frajerom? Kde to bolo uvedene?
Ale nic uz blastn
Bohatier dost zvlastne vyjadrovanie mas, normalne mam problem pochopit o com pises ..

Bohatier

Ok rozumiem. To bazenie po duchovnom raste moze byt (to jej kontaktovanie sa). Moj nazor je ze tuzba po osvieteni znici velke mnozstvo mysli (proste az na to raz bude dusa pripravena tak to pride samo).

Tie rozne spolocenstva (sekty) su naozaj niekedy nebezpecne lebo sa razom z cloveka moze stat baterka pre niekoho potreby (kniha od Teodora Rosinskeho kde popisuje svoj pohlad na tuto problematiku napojeni a co vsetko to moze sposobit cloveku). Proste zacat mozeme napr. ako Tomas 12345 (porodne bolesti ma ale kazdy!) alebo ako vcelicky a pokracovat moralkou a to ostatne hadam za par stovak ci tisicok rokov pride.

A teraz trochu povtipkujem na temu scifi (kedze ma fascinuju tie nekonecne variacie variacii). Hudba je nas odraz. Ziadna hola hlava ani kozol! Skor filozofia geniov nasej minulosti (ista pocta praveze). Napriklad Konfucius ci Platon (ospravedlnujem sa dalsim ktori sa nezmestili a pritom tam su) and beuatifull day. www.youtube.com

January

in blossom, pachatelia, ak sa na to pripravovali, mohli vediet, kto su jej byvali, napriklad z facebooku, mohli o nej vediet kadeco, aj kde bude v ten vecer. Skoda, ze zverejnili len toho australcana, len krátko pred smrťou. „Prosila ma, aby som jej odpustil, že sa so mnou rozišla. Taktiež sa ma pýtala, či by za mnou nemohla do Austrálie prísť. Ja som to však odmietol,“ , co presne pisala tym dalsim trom.

In blossom

Ved prave, podla mna tie SMS spravy byvalym vylucuju nahodny utok. Nahodne keby ju nejaki fetaci zmasakrovali, tak co s tym maju jej byvali? Proste by ju odchytili a dobili a dalsie veci. Ale ona pisala, podla novin, naliehavo prosila o odpustenie, ku tomu ju niekto nutil.

Nemyslim si, ze z jej mobilu tie spravy pisal pachatel/ia. Musela byt pri tom, ako by ten clovek mohol vediet, kto su jej byvali? Zvlast ked su to x rokov stare vztahy a aj ludia z inych krajin. A pochybujem, ze by mala ex frajerov ulozenych ako Srdiecko, Drahy atd... Skor jej dal do ruky mobil a prinutil ju k tomu, z nejakeho zvrateneho dovodu, mne to vychazda na obrovsku nenavist. Presne si viem predstavit chlapa, co nenavidi zeny a rozhodne sa nejakej pomstit za vsetkych chlapov. Alebo mozno aj zena, ktorej ukradla chlapa. Alebo chlap, ktory sa v spolocnosti moze javit OK, ale ona ho odmietla, vtedy sa zapla jeho psychopaticka crta a tak spravil toto.

Nebola vraj znasilnena oficialne mozno preto, lebo ked jej niekto tak doranal tie miesta, tak mozno naozaj neslo o akt znasilenia (kedy sa pachatel "iba" chce sexualne odbavit) ale vyslovene o to, ublizit a znicit. A to je z nenavisti alebo pomsty. Alebo to je mucenie, ked chcu z cloveka vytlct nejaku informaciu.

Kdesi som citala, ze napr. drogove kartely robia taketo "tresty", ze cloveku, ktory ich zradi, roztrhaju anal napr hrubym konarom.

Proste je vela moznosti, jedna horsia ako druha a treba toho tvora/ov cim skor zavret. Ak su tam ale ine zaujmy, tak sa to mozno nikdy nedozvieme a mozno ani nikto nebude potrestany. Hlavne aby sa to uz nikdy neopakovalo. Strasne.

January

anria 44, mozno pitva ukazala a vedia. Potom preco to spravili, ze.
Mna napadlo, ze na tej svojej vystave fotografii si mozno aj fotila svoju instalaciu a potom vecer, ked odtial odchadzala, mozno este fotila nocne mesto, tak ci jej nechceli ukradnut fotak. Ale co potom tie spravy byvalym, tak asi nic.