Najdu ho-ich?
Kto mohol urobit tak ohavny zlocin, vybit ai svoju agresivnu zvrhlost na neznej zene ako bola ona? Kto to podla vas je?
Je to nejaky mu zo zoznamky kde si ona mozno hladala partnera? Dohodli stretko, nalakal ju do svojho bytu, znasilnil a potom ju odvliekol tam kde ju nasli. Pretoze ked si vezmeme ze na sebe len suknu, silonky a svetrik cize nemala ani bundu ci kabat ani kabelku znamena to ze musela byt s pachatelom-pachatelmi niekde v interieri. Co mobil? Urcote au tam dokazy ak si s niekym dohadovala schodzku. Zoznamy volajucich ci pisucich.
Pripadne ak ju niekto oslovil na ulici ze potrebuje pomoc a vlakal ju niekam kde sa jej zmocnil lebo ako uviedli ti co ju poznaju v telk bola jemnej, skromnej a citlivej povahy ako etericka bytost ..mozno dost naivna pre dnesny svet. Nejake hovado-da zneuzili jej dobrosrdecnost.
Kto sa podla vas skryva za tymto ohavnym cinom? Nejaky sadisticky uchyl? Pervezny psychopat? .. vzhladom nato ze mala dost pomliazdeny analny otvor.
Alebk to bol nejaky odvrhnuty milenec co platonicky stalker ktory sa jej pomstil za nieco? Co ak to bol niekto z jej fleku? Nejaly kolega? Spolupracovnik z fotenia, uplne nejaka sediva nenapadna osoba z jej prac. prostredia? Ci ako som vyssie spominala, nejaky muz hladajuci zeny na zoznamkach a touto bol odmietnuty tak sa vybil na nej.
Bola pekna, mozno chceli utajit nieco co vedela a chcela ich/jeho udat..
A co ta druha zena co nasli mrtvu? Nesuvisi to s nou nejako? O tej druhe nic nehovoria ani ako zomrela, co bola.pricjna smrti ...nic?!
Myslite ze sa im podari najst vraha-vrahov tej ucitelky z BL?
Na Safarikovom vecer o 9 je vela ludi, keby chcela, mohla by kricat, pokial ju tam niekto nutil pisat. Navyse, tam su urcite kamery. Ked tak vela cestovala, musela byt zvyknuta, davat si pozor. Je to divne.
Pisat styrom je cudne, ak je to teda pravda, jedine ze by nieco v tom spolocenstve preberali a nieco do nich hustili, tak pod vplyvom toho pisala. Ale preco prave neskoro vecer na Safarikovom.
Neklasifikuju to ako vrazdu preto, lebo ju ten pachatel primarne nechcel pripravit o zivot. Ale je to len nedostatok v terminologii a malo by sa to preklasifikovat podla mna. Lebo ked niekoho v tak zubozenom stave pohodi v noci v novembri vonku, tak aka je sanca, ze to ten clovek prezije? Takze jednoznacne to je vrazda, podla mna obzvlast zavazny zlocin vrazdy. Nielen brutalny utok s nasledkom smrti. Ten clovek (ludia) by mal dostat exemplarny trest, ale co si budeme, v tomto Kocurkove nehrozi.
Policia podla mna alebo postupuje vyborne (a preto hra divadlo s verejnostou, kde sa prezentuju ako babraci, v skutocnosti to je sucast taktiky) alebo su tam uplne ine zaujmy, do coho radsej vrtat netreba. Ja ako optimista dufam v tu prvu moznost.
A niekde tu je spominane nizsie, ze ako to, ze nikto nic nepocul. No tak celkom lahko sa daju cloveku zapchat usta, aby ho nebolo pocut. Brr. Fuj, vela krimi som v minulosti citala a je hrozne, ze sa take nieco stalo na miestach, kde sa bezne pohybujeme. Chuda dievca, narazila v zivote na riadneho posuka.
January, no ak je to pravda (tu info som tiez niekde citala tento tyzden), tak mam teoriu. Nie je to nahodny uchyl (nastastie pre nas), ale je to stale extremny psychopat. Podla mna, tam niekde ju ten psycho zajal (okolo toho Safka) a musi to byt niekto koho poznala, alebo kto uz velmi dlho sledoval/stalkoval ju. Ten clovek mal na nu zalusk, ale ona ho asi odmietla (alebo je to niekto z jej ex? comu sa mi verit nechce, ale ako tu bolo spomenute, niekedy na prvy pohlad uhladeny bezchybny clovek ma vnutri psychopata - vid Ted Bundy, americky masovy vrah).
Ten clovek je psychopat a aj sadista. Dostala sa mu do ruk (mozno ju sledoval a tam ju niekde ovalil po hlave a zatiahol niekde, mozno sama dobrovolne isla na stretko s tym clovekom, lebo netusila, ze je psycho). A motivom asi bude velka nenavist a pomsta. Keby tam nebolo to s tymi SMS byvalym, tak by som povedala, ze to mohlo byt aj "vymlatenie informacii", i ked, co uz len take mohla vediet ucitelka anglictiny pre niekoho zaujimave, jedine ze by mala este ine, skryte povolanie. Nie, to mi skor sedi na zlocin z nenavisti (ci uz ohrdnuty chlap alebo zena chlapa, ktory s nou mal nejake pletky). Ak je to chlap, tak sa jej rozhodol pomstit za vsetkych chlapov (bud je to taky ten typ, co ho vsetky zeny odmietali a on ich zacal velmi nenavidiet, alebo nejaky posahany kvazi normalny chlap, s ktorym v minulosti aj mohla nieco mat). Podla mna ju tam niekde tyral, mlatil a prinutil ju kontaktovat vsetkych svojich byvalych a aby sa im ospravedlnovala atd. Mozno aj hral nejaku zvratenu hru, ze ak jej niekto odpise, ze jej odpusta alebo co, tak jej mozno slubil, ze prestane, alebo ze ju necha odist. Motivy psychopata su sialene a nemaju s logickostou nic spolocne.
Proste to s tymi SMSkami podla mna vylucuje nahodny utok nejakeho uchyla. To bol utok vyslovene na nu zamerany.
Alebo to mohla byt aj skupina viacerych tych chlapov, co chorobne nenavidia zeny, neviem ako sa volaju, ale je to celkom novy fenomen, ti vecne ohrdnuti chlapi a velmi nenavistne pisu po internetoch o zenach, vzdy som si hovorila, ze tym raz prepne a su schopni mozno aj utyrat nejaku zenu, keby sa im dostala do ruk :-/
Nie je cudne, ze prave zo Safarikovho o 9 vecer vypisuje styrom byvalym a ziada ich o odpustenie? To co jej mohlo byt, kebyze jednemu, tak este trochu chapem.
Predtym podla vsetkeho vesala obrazy.
Alebo preco to je zabitie a nie vrazda. Potom uz co je vrazda.
anria 44, myslis, ze len hraju frasku? Preco isli prehladavat teren po 11 dnoch? Nemali by to urobit ihned? A citala si, ze medzitym tam magistrat cistil a hrabal teren?
In blossom neboj kazdy mame nejake tie svoje boje. Napr. taka Hildegarda dovidiaca za daleky horizont (pritom trpiaca na rozne zdravotne ci lasku k Richarde). Ak si necitala jej listy tak odporucam Ti tu knihu precitat. Hildegarda Hartwigovi. str24-26 (celkom zaujimavy pohlad na realitu ci lasku z jej pohladu). librinostri.catholica.cz
ZdravyUsudok hadam neveris na skriatkov a vily. K meditacii ze ak je moznost tak ticho v samote a tichu.
Mozno uz maju len zbieraju co najviac dokazov aby sa to tej svini neprepieklo len tak ze ho zadrzia a potom pre nedostatok dokazov prepustia.
Cim viac dokazov tym lepsie.
Dnes hovorili. Že posledný signál z telefónu z tej noci bol zaznamenaný v centre mesta na safarikovej. /keďže v noci tak to bolo po výstave / Takze ona tam z niekym musela ísť. Takze v prístave ju nikto nenapadol. Ja fakt neverím že polícia nič nemá a nič nevie. Ja dúfam že len hrajú frašku ! Ale už sú to pomaly 3 týždne. A to by už mali niekoho mat !! Ak nemajú, tak ich budem považovať za úplných neschopakov. A potom sa nemôžeme čudovať. Že sa tu všetko prepece. Ale keď nájdu niekomu gram trávy tak ideš do basy na tvrdo. Sledujem tento prípad deň čo deň a čakám kedy nám povedia že majú vraha !!!!
Neviem ako vyzeral, ja som videla v spravach ako ho viedli na sud ..
A tam bol vyobliekany az az a hrdo sa niesol akoby sa ho to ani netykalo ze co stvaral.
A ten co robil kdesi vo fitnescentre trenera ci vyzivoveho poradcu ..neviem tak tiaz vyzeral ako zastupca riaditela, vyobliekani, ucesany podla najnovsej mody ...tiez cural po zenach ...
Neviem ci to tych muzov vzrusuje ze mozu take sprostosti stvarat, alebo to maju este z cias deckych a zapacilo sa im curat kade tade alebo si znackuju teritorium podvedome alebo maju nenavist k zenam a je ich potesenim ked ich mozu takto pospinit ...