tiez si myslim, ze to nie je este az take hrozne, si zober presne, kolko ludi drzi diety aj ked ziadnu intoleranciu nemaju. a aj ste uz skusali niekde pozerat, hladat?
ale ved to nie je take hrozne, tie bezlepkove potraviny, ide len o to si zvyknut na inu chut :) si zober kolko ludi dobrovolne drzi taketo diety alebo teda jedalnicky, o tom ze by to nemali robit je uz na inu temu :) a zase bezlepkove produkty uz su celkom rozsirene aj medzi masovymi produktami :)
Olivka1987 to je celkom vseobecne, ze masove produkty, a nieco konkretnejsie, ake mate radi? Pripadne to chces rozdelit, ze ja neviem na ranajky a vecere, alebo aj take, ktore sa daju spracovat do polievky, alebo na obed k nejakej omacke?
No tak žiaľ, u nás sa asi bude prechádzať na bezlepkové potraviny. By som nebola povedala, čo všetko obsahuje lepok. Máte nejaké typy na mäsové produkty, ktoré ho neobsahujú a zároveň chutia dobre ? :)
@mickainka tak ono nie kazdemu chuti vsetko :) Preto je dobre, ked je toho v ponuke viac :) Ale teda moze byt pravda aj to co pises, ze si este nemala nejaku dobru. Si pamatam, ze ked som bola mladsia, som byvala velmi prieberciva co sa tyka jedal.
-fúha vy tu riadne kombinácie dávate, ako u mňa tlačenka nepatrí dvakrát k tým preferovaným jedlám, ale je možné že aj preto, že som ešte nemala takú dobrú alebo čo :) nejaké iné druhy produktov, ktoré by sa hodili k domácemu chlebíku, ktorý som začala skúsiť vypekať, dajte tip :) -
No ved to, ze clovek uz ked si zvykne, to je tazko potom :) Treba len popozerat stranku, aby ste si vedeli spravit prehlad toho co ponukaju, na co by ste pripadne mali chut a tak :) A je to super v tom, ze tie produkty obsahuju vela % masa :)
MartinaZV veru aj my sme ich už ochutnali a teda môžem povedať, že sú super. Veď to, že pokiaľ si ich človek dáva s vyloženými nohami pred telkou, tak si na to rýchlo zvykne a je vybavené :) Tak dávam na to pozor, aby sme keď tak kupovali aj iné, chápeš, aby sme sa toho neprejedli a chutilo nám stále.
terria15 to je super, ze oni maju viacere produkty bezlepkove :) Co viem, tak tlacenku a aj nejake klobasy maju pre celiatikov :) Takze synovec by si pochutil aj na takychto :)
fiha to aj taketo produkty maju v ponuke? to je super, a neviete ci su bezlepkove? lebo mam synovca, ktory oblubuje taketo vyrobky, len teda on je celiatik a nerada by som mu zakupila nieco, co by mu uskodilo :)