Preco nadavaju do mamonarov slusnym ludom, ktori robia v zahranici??

Príspevok v téme: Preco nadavaju do mamonarov slusnym ludom, ktori robia v zahranici??
Ovecky

Preco nadavaju slovaci na ludi, ktori pracuju v zahranici, vraj sme mamonari, lebo ideme po prachoch. Pritom tam nepadaju pecene holuby, ale odmietame uz driet od rana do vecera na SK, aby sme poplatili zakladne veci ako byvanie, strava atd. Uz dost!! Vychodne platy, zapadne ceny, a este na nas kydaju, je toto normalne?? Som sa dozvedela, ze sa o nas dvaja susedia takto vyjadrili. Tupe hlavy falosne, je toto vobec mozne?? Keby mal clovek luxusnu vilu, faro, znackove handry tak nepoviem, ale pri dnesnych cenach bytov a domov, jedla, sluzieb na SK si toto volakto dovoli povedat?? Takze ked neostanem doma robit za 500 a neplacem v senku ze mam exekutora na krku som mamonar?? Debi...ny spr..osty narod, toto uz je ozaj sila..

KocickaTT

Nevsimaj si to. Ludia radi ohovaraju, zavidia, sudia inych, pritom nikto nema pravo sudit lebo ani jeden nie je v tvojich "topankach", nevedia dovody ktore mnohych ludi viedli k tomu, odist zo svojej vlasti... kazdy nech sa stara o seba.

Tamarka52

Bankara tatra lebo zadlzit sa na 30 rokov nieje ziadna sranda. To nieje pozicka na rok na dva. Co si myslis ze bude mat s kazdym banka zlutovanie ? Pises ako keby si tu nezila. Jednoducho tu je statu jedno ze skoncis na ulici maju ta totalne v pazi . Tak ako maju v pazi chorých ludi . Daju invalidny 200 eur a nikto sa nebude starat ci mas co zrat s prepacenim. V mojej praci ma vacsina kolegyn a kolegov hypoteky. Ked im pride vyplata drviva vacsina platu ide na hypoteku. Kolegyne nedovolenkuju nemozu nikam ist, rataju kazde euro rataju kedy kupit detom topánky na zimu a takto budu zit do konca zivota. Toto je podla teba dovod na oslavu?

antiuveryadlhy

Bankarkatatra prosim ta ty si platena aby si propagovala zadlzovanie sa? Ja obdivujem ludi co si na Sk vezmu hypoteku a utiahnu ju dneska su byty u nas nechutne a neadekvatne predrazene. Aby tu stal jednoizbovy byt v Bratislave 200 000 no necudujem sa ze si to ani nikto nekupi bol by idiot. Aka banka ta dnes podrzi prosim ta? Ochories a nebudes vladat platit tak sa s tebou ani nikto nebude bavit nech aj skoncis na ulici im je to jedno. Co nezijes v realite moja ze nevidis ako tu ludia dopadaju?

dinDanDon

Ja sa divim, ze sa vobec rozculujes a ze ta to trapi. Kasli na nich, ako sa hovori v amerike "You r not on my mood board ".. Fuck them :D

starwars

Opravovať ma nemusíš, myslím, že múdry pochopí čo som tým myslel... áno, radšej skapať ako žiť na slovensku v chudobe a biede.

starswars

sasanka to napísala dobre. Veľa ľudí bolo nútených odísť do zahraničia, preč od rodín aby vôbec mohli prežiť. Ja sa nebudem hrať na hrdinu a zachraňovať slovensko od grázlov vo vláde a vôbec sa to nemusí podariť. Žijeme len raz, ja svoj život tiež nemienim premárniť akýmsi bojom za lepšie slovensko. Mor Ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom !

cookie555

sasanka, prečítal som si príspevky... a potvrdilo sa to čo som aj písal. a čo ten primitív napísal že dá sa prežiť aj z menej, musel som to znova prečítať aby som uveril... nechápem totálne. buď je vážne taký pribrzdený kkt alebo je len troll... presne preto sú tupí slováci tam kde sú.

a tebe budú nadávať že odmietaš žiť ako žobrák a nerobíš nič pre zmenu! tupci! hovädá! dementi! neviem ako to nazvať lepšie!!!

Ja by som veľmi rád urobil niečo pre zmenu k lepšiemu, lenže to vyžaduje kopu disciplíny a práce, ktorú väčšina Slovákov nemá a ja nebudem bojovať s veternými mlynmi a nenechám sa stiahnuť tupou väčšinou na dno! Takí ľudia sú fakt beznádejné prípady a snažiť sa bojovať za zmenu k lepšiemu pre nich je nezmysel keď oni sami žiadnu zmenu nechcú... tak nech si kktko žije aj z 200 € mesačne ak je taký šikovný a dokáže takto prežiť... vôbec, akože, toto, fakt nemám slov na toto...