Dobrý deň! Prosím Vás neviete niekto o zdravotníckom centre, ktoré vykonáva laserovú operáciu očí? Za odpoveď vopred ďakujem.
Laserová operácia očí
Ja by som na to nesla, ani keby mi zaplatili, akurat vcera manzel pocul v radiu a vsetkych neziaducich ucinkoch tejto operacie, tak budem radsej nadalej na sosovkach. nestoji to za to.
Ahoj ja som momentalne v londyne a rozmyslam o laserovej operacii oci. tu to vyjde draho a ked tu sumu co by som platila tu preratavam myslim ze ma to vyjde lacnejsie ak to spravim na slovensku. Co som videla ceny tak je to okolo 2otis za jedno oko. neviete co preto treba urobit? asi budem musiet ist k ocnemu a ten ma bude musiet doporucit. ja som uz bola na vysetreni tu a odporucili ma na Lasik s 1-2 dnovym hojenim. neviete mi niekto poradit? dakujem
fiha, libusa, to vyzera ze na tu operaciu este len pojdes :-))))
teraz neviem ci si si zmylila mesiac, ci rok....
Ahojte..ja som bola na operacii LASEK 21.5.08.Stalo ma jedno oko 12tis.Bola som v CORNEA.Nič ma nebolelo.A po zakroku občas škrabalo niektore oko.Ale inak super.Manžel mal LASER v r.2004 a od bolesti škrabal steny.A to si dal po jednom oku.Ja som mala obe oči a v pohode.Prave oko som dlhšie liečila antibiot.kvapkami lebo mi tam asi nafukalo.Na lave vidim super.A to prave sa pomaly zlepšuje.Je to super ked nemusim rano hladať okuliare,alebo do ospatych očiek tlačiť šošovky :)))Doktorka aj sestričky v Cornea sú SKVELÉ.ODPORÚČAM :)))
Inak to co je ta operacia ORK? 20 000 za jedno oko..To je najnovsia metoda?
No cital som to tu od poslednej po 4 stranu.. viac som nezvladal, ale ako tak pozeram ja mozem byt zatial rad, ze mam len take oci ako mam, co som videl vsetcia maju silnejsie, no aj napriek tomu chcem ist na operaciu. U ocnej som bol pred dvoma dnami po siestich rokoch na kontrolu, neviem o kolko sa mi zhorsil zrak, ale zhorsil, zda sa mi ze len o trocha, kazdopadne mam dojst za 3 mesiace na kontrolu a ked sa mi zrak nezhorsi tak ma odporuci na operaciu, tak som zvedavy. Len uz chcem zazit ten pocit ked sa rano zobudim a vsetko uvidim a nemusim hladat okuliare, alebo ked v zime dojdem do tepla nezarosia sa mi okuliare. ach jaj..
ja by som tiež chcela napísať moju skúsenosť s laserovou operáciou... ja mám po operácii mesiac a som nešťastná ...pred operáciou som si na nete prečítala kopec článkov a všetci operáciu vychvalovali..ja som mala 2 dioptrie, chcela som mať pokoj tak som išla na operáciu, momentálne na jedno oko vidím lepšie ale na druhé vidím ako cez igelitový sáčik, neviem to ani opísať, jednoducho vidím strašne zle , doktorka povedala, že zatiaľ je predčasné hovoriť o niečom...ale neviem čo tým myslela , o týždeň idem zase na kontrolu tak mi držte palce,...ak mal niekto podobný problém napíšte, nech nie som v tom sama ,...ďakujem...:))
ja som bola na operácií pred necelým týždnom. konkrétne v utorok. Oprovali ma metódou lasek v BA v excimeri. Operácia stála 14 000 jedno oko. Ale nelutujem ich. Vobec žiadne bolesti, jednoducho nič. Nepríjemné bolo vyberanie šošoviek. Na druhý den som cítila akoby som mala v očiach naprášené. Ale jeden den v posteli a prešlo to. Ešte to nie je dokonalé. Na pravé oko vidím super a na lavé trošku zahmlene. ale ešte je od operácie len pár dní, tak dúfam, že sa to napraví. A ešte chcem reagovat na tých, ktorí vypisujú, že ludia, čo tú operáciu robia by si ju určite nedali urobit : asistentka pri mojej operácií bola na tej operácií v decembri. :-))
aha, prepac, neskor som precitala :-)