Dobrý deň! Prosím Vás neviete niekto o zdravotníckom centre, ktoré vykonáva laserovú operáciu očí? Za odpoveď vopred ďakujem.
Laserová operácia očí
no, ved 3 tisicky hore-dole to nejako hadam prezijem:-) a ako je to s tym obvazom na ociach alebo take nieco? a bolesti su po operacii velmi velke?
ocka prelepene mat nebudes. len budes potrebovat slnecne okuliare, lebo oci budu velmi citlive na svetlo, ale to po 2 dnoch asi prejde. mne velmi dobre robil trosku chladny vzduch - takze von som sa citila lepsie nez doma v byte. robit budes moct po 3 dnoch, ale na kontrolu budes chodit este asi 3 mesiace a kvapkat si oci budes. a vidiet tak ostro budes az po 2 tyzdnoch zhruba.
ivka... tie ceny su stare. ja som bola operovana v decembri a platila som 18000 sk. tolko sa plati myslim aj teraz. ved to su len 4 mesiace dozadu.
ahoj majka, dakujem ti velmi krasne za odpoved. neviem este kedy pojdem, len tak nad tym priebezne uvazujem a chcela som vediet najma tie ceny, kolko budem musiet siahnut do vrecka (prave som pozrela tu stranku, teraz je za 21 000 obe oci...ale ved co clovek nespravi pre zdravie:-) este ma tak napadlo, ci potom treba nosit nejaky obvaz, mat prelepene oko alebo take nieco, a ci nevies ci sa to moze robit napr. v lete cez dovolenku aby som nevymeskala vela v praci. vdaka, maj sa krasne
oqvi, ak si kratkozraky a nosis minusove dioptrie, zrak sa ti nude teraz s rastom este zhorsovat cca do 19-20. roku. potom sa zastavi a ustali. neviem co tym myslela lekarka, ze sa zlepsi.
rastom sa zvacsuje ocna gula, a ak pri kratkozrakosti obraz dopada pred sietnicu, vzdialenost medzi sietnicou a dopadajucim lucom bude este vacsia. takze nie zlepsenie, skor zhorsenie.
ahoj vsetci, som z presova, tak sa chcem spytat ci niekto nevie o nejakom blizkom zariadeni na operaciu oci (kratkozrakost) v okoli - tusim, ze je nejake v kosiciach, chcem sa spytat ci s nim nemate osobne skusenosti a zaujimali by ma aj ceny, a ci musim ist predtym k ocnej lekarke na nejake vysetrenia, ci ma musi odporucit alebo take nieco, alebo ich mozem rovno skontaktovat a vsetky vysetrenia urobia rovno tam. Okuliare nosim len doma pri pozerani telky, netusim ake mam dioptrie, vonku ich vobec nepouzivam (niezeby vobec netrebalo:-) takze tak, vdaka za odpoved
ano, ak mas plusove dioptrie, t.j. si dalekozraky, zvykne sa tato vada sama zlepsit v obdobi okolo puberty. tento stav vsak trva len cca do 30-35 rokov. potom budes mat znovu problem najma pri pozerani do blizka, a budes potrebovat opat okuliare. potom s vekom sa bude vada hlavne s nastupujucou starozrakostou postupne zhorsovat.
toto ale neplati pre kratkozrakost. tam je vyvoj vady uplne odlisny.
ja mam 14 rokov a po mame som zdedil to ze nevidim celkom isto...nosim okuliare dioptirie 1.5 ale myslim ze sa to zhorsi na 2.0...je to problem hlavne pri telesnej vychove...dnes som sa rozhodol asi tam nechodit kvoli tomu...ocna lekarka mi asi pred 1 rokom povedala ze by sa to malo zlepsit...a potom povedala ze deti v mojom veku maju s tymto tiez problem a ze okolo 16-17 rokov by sa to malo zlepsit...kolko je na tom pravdy???pls rychlu odpoved...
väčšinou nosím okuliare, ale niekedy idem aj bez nich. Mám -3,5