Modlitba za smrt

Katari12

podla mna zalezi na tom, ci este je na tejto zemi nieco, co mas spravit alebo naplnit predtym nez mas zomriet :) mozno si myslis, ze si zbytocny, ale to este vobec netusis ako niekomu v buducnosti zmenis zivot. aj malicke veci, ktore robis kazdy den (dobre skusky = napriklad pustis tetu sadnut v autobuse) mozu niekomu zmenit zivot ale to sa ty nikdy nedozvies, takze nechci umriet urcite, este mozes toho dobra urobit vela

EMMMAA

Myslim si, ze ano. Ako on stanovi, kedy je tvoj cas na smrt ale za to, aby si mal dobru smrt a aby si sa po smrti dostal do neba, za to sa mozes modlit..

Kin

Medea, ako to myslíš, že čítaš iba odbornú literatúru?

Nikdy si si neprečítala niečo, čo Ťa prijmälo (či ako to napísať), popremýšľať nad vecami?

Tomas 12345

Klmno :

Ak Boh existuje, myslíš si že ti dá dobrý posmrtný život za to že si sa tu na Zemi na všetko vykašľal, nevazil si života ktorý je Božím darom a samozabijal sa pre veci ktoré sa ani nedajú nazvať skutočnými problémami ?

Áno, pribúda svedectiev ľudí ktorí sa ocitli v nebi z ktorého sa vrátili tu na Zem aby nám podali svoje svedectvo. Lenže ani jeden z nich neopísal to, že by v nebi videl samovrahov. Skôr sa preto snaž zasvätiť svoj život Bohu a pomáhať ostatným v čo najväčšej miere, a keď už máš trpieť tak trp s radosťou s pocitom že trpíš pre Boha, raduj sa však pretože v takomto prípade bude na teba čakať hojna odmena v nebi.

Boha nikto nestvoril. Boh je všemohúci a preto Boh nie je závislý od toho aby Boha niekto stvoril. Boh tu existoval večne, Boh je Stvoriteľ všetkých vecí.

Liliana 1234567 :

Môže ísť o zlých duchov. Nijaký človek ti nemôže povedať že si zoberie tvoju dušu k sebe. Jediný kto rozhoduje o tvojej duši je Boh.

Zuzka8

Klmno, a prečítali Ste si tu brožúrku, čo som Vám poslala? Lebo ak Ste premýšľajúci človek, o živote smrti a Bohu, tak ona je práve na to.... Ja som ako ateistka občas premýšľala, či Boh existuje.

Inak dneska je na výber veľa liekov proti bolesti, tak aby sa niekto nezľakol.