Fajcenie travy

Príspevok v téme: Fajcenie travy
Uzsomvelky

Co si myslite o ludoch, ktori za mladi vyskusali marihuanu? Ja som bol na VS, ked ju na intrak doniesli spoluziaci. Prvu cigu som vyfajcil a takmer nic som necitil. Potom mi ukazali, ze to treba chvilu drzat v plucach, aby to ucinkovalo. No a potom sme mali v praci kolegu, ktory si to pestoval a mal aj bongo, tak sme si dali na firemnej akcii. Celkom som to mal asi 4-5×, bolo to pred vyse 20 rokmi. Ten stav by som opisal ako ked je clovek opity, akurat mu nie je zle, nema po tom opicu a je taka euforia, ze sa mu chce sa smiat, vsetko, aj uplna banalita mu pride smiesne. Nemyslim, ze by to bolo nejake extra navykove, je to tak ako s alkoholom. Ale je pravda, ze ten kolega, ktory to dlhodobo uzival, tak zacal chodit neskoro do prace, zacal byt paranoidny a neprijemny, hoci predtym taky nebol, toto som videl jeho zmenu za asi 5 rokov. Nezabudajte, ze v niektorych krajinach je to povolene. Ide mi o to, ze nasa spolocnost sa k cloveku, ktory to vyskusal, sprava ako ku grazlovi, hoci to fakt urobil v mladosti, ked sme asi vsetci radi blbli a uz desiatky rokov zije usporiadanym zivotom. Je to podla vas az take odsudeniahodne, ze sa ten cloveka rovno oznaci ako narkoman? Vnimate to tak aj vy?

Narcobaron

Ono ide o to, ze v mnohych krajinach je povolena trava a aj urcity alkohol za volantom, len bohuzial na Slovensku ziju same opice, ktorym, ked povolis nieco, co sa da v konecnom dosledku zneuzivat, tak to zneuzivat budu. Keby sme boli v mysleni vyspeli, tak tu travu neodsudzujeme, lebo vieme, ze sa nebude zneuzivat. A ti najvacsi moralisti, co to tu pisu o slusnosti su v duchu ti najvacsi grazli bez akejkolvek tolerancie voci inym. Maju iba velke reci, ale ti by v pripade, ze by mohli beztrestne kradnut, tak su prvi a skor by to neurobil clovek s chybami. Vid Fico, ako vehementne odsudil travu, ale kradne vo velkom, s nim si mozu podat ruky Defcon a spol.

1vka

Ale co som pocula, tak pubertaci na podobne veci maju vacsi navyk, nez ludia, ktori to skusia az v dospelosti, mozno i preto, co ja viem....ja v puberte nic z toho neskusila az na slaby liker pocas Vianoc ako pripitok.

1vka

Tiez som vyskusala travu aj cigarety a alkohol, pricom nemam na nic z toho navyk. Myslim, ze to na mna nemalo bohvieaky ohromujuci ucinok...tieto veci mi nevadia, no ani ich nevyhladavam. Ak mi niekto ponukne, tak tym neohrdnem, ale v zivote by som si to nekupovala, nemam tu potrebu.

Defcon

Slusny clovek neskusa ani neberie drogy.
Slusny clovek nepolemizuje o skodlivosti ani neporovnava nezakonne drogy so zakonom povolenymi drogami.
Slusny clovek sa obrati prec a odsudi ich. Tym konci

trava

ja si myslim, ze si vhodny kandidat do ppolitiky. mozno si neskor spomenies, ze to nebola len trava. len imbecil moze tvrdit to, co ty, ze trava nie je navykova, ze sa nemoze nic stat, ze vsetci sme blbli, ked sme boli mladi a dalsie hluposti, ktore ti trava sposobila
pravda je taka, ze nie vsetci sukame od 12, nehulime, nefetujeme, nefajcime, neozierame sa, nepijeme alkohol, nemame nasrate v hlave, neppropagujeme drogy, netrepeme hluposti a nezakladame temy, ktore tu nemaju co robit!

99domima

Podľa mňa nie, v mladosti veľa ľudí experimentuje a pokiaľ sa s z toho nestane vyslovená závilosť. Lebo je pravda, že tiež som mala v kruhu priateľov človeka, ktorý skončil tak, že už fajčil každý deň, aj niekoľkokrát a úplne ho to zmenilo, začalo mu byť všetko jedno, nevedel viesť normálnu debatu, pred tým sme sa vedeli super porozprávať a teraz už ledva prehodíme pár slov keď sa stretneme. Akoby to proste zabudol

NikA-28

Podla mna to bude tak ako aj s alkoholom...ked raz niekto denne vkuse pije, tiez by po 5 rokoch asi nebol taky, ako predtym....ale ked raz dakto vyskusal a dalej to hasne, je podla mna hlupost tako oznacovat ludi...to ako keby ta oznacili za alkoholika zato, ze si sa parkrat opil...podla mna to len ti, co nedokazu normalne pouzit to, co maju v hlave toto tvrdia....ale tak vies Slovaci budu nadvat do fetakov niekomu, kto raz vyskusal travu, ale nejakeho alkoholika co bije a tyra svoju rodinu riesit ani spominat nebudu, sak to je normalne.... ;)