Fajcenie travy

Príspevok v téme: Fajcenie travy
Uzsomvelky

Co si myslite o ludoch, ktori za mladi vyskusali marihuanu? Ja som bol na VS, ked ju na intrak doniesli spoluziaci. Prvu cigu som vyfajcil a takmer nic som necitil. Potom mi ukazali, ze to treba chvilu drzat v plucach, aby to ucinkovalo. No a potom sme mali v praci kolegu, ktory si to pestoval a mal aj bongo, tak sme si dali na firemnej akcii. Celkom som to mal asi 4-5×, bolo to pred vyse 20 rokmi. Ten stav by som opisal ako ked je clovek opity, akurat mu nie je zle, nema po tom opicu a je taka euforia, ze sa mu chce sa smiat, vsetko, aj uplna banalita mu pride smiesne. Nemyslim, ze by to bolo nejake extra navykove, je to tak ako s alkoholom. Ale je pravda, ze ten kolega, ktory to dlhodobo uzival, tak zacal chodit neskoro do prace, zacal byt paranoidny a neprijemny, hoci predtym taky nebol, toto som videl jeho zmenu za asi 5 rokov. Nezabudajte, ze v niektorych krajinach je to povolene. Ide mi o to, ze nasa spolocnost sa k cloveku, ktory to vyskusal, sprava ako ku grazlovi, hoci to fakt urobil v mladosti, ked sme asi vsetci radi blbli a uz desiatky rokov zije usporiadanym zivotom. Je to podla vas az take odsudeniahodne, ze sa ten cloveka rovno oznaci ako narkoman? Vnimate to tak aj vy?

Kaido

Jajdo
Jebe ti na hlavu? Kto si, odkial si vyliezol vobec. Aky pervitin preboha, aka psychiatria wtf???

Ano to ze mam zdravotne problemy je pravda ale co s tym ma tato tema? Co ty si za chuja, nic o mne nevies a pises picoviny. Ani cent nikto nedal z tvojich dani na mna tak sa spamataj.
A pracujem a typujem ze zarobim viac ako ty, ked uz sme pri tom ;)...
Co ty si za anonymnu socku?

Decon

A niekto ma iny nazor ? Alkohol je tiez droga, ok, to vieme vsetci uz davno, ty si na to prisiel az teraz ? Alebo sem zamerne vypisujes veci, ktore su zrejme kazdemu ? Rozdiel je v legalnosti a progresii degenerativnych zmenach. Este ziadny clovek sa nestal alkoholikom po niekolkych “porciach” alkoholu, zatial co drogy dokazu po prvej davke z teba spravit narkomana. To neplati o trave, uznavam. Tu plati rozdiel v legalnosti. Ked sa opijes a zalahnes, tak ok, ziadne problemy. A trava ? Zhulis sa , zaspis a odrazu si na vysluchu, lebo dobroprajny kamos......

fuj

Spotreba akolohlu na Slovensku klesá, spotreba marihuany rastie. Kecy o neskodnosti marihuany sú zlé ako reklama na drogy. Marihuanu momentálne vytláča lacné syntetické THC.

NoAco

No jo, slovenskym alkoholikom nevysvetlis, ze to iste, co kritizuju na trave je oveľa horsie pri chlaste. Staci si pozrieť kolko ludi si chlastom znici pecen, kolko rodin sa kvôli chlastu rozbilo, kolko autonehod je spôsobených chlastom, kolko vrazd a zabiti sa deje pod vplyvom chlastu, kolko bezdovcov a asocialov beha po vonku pod vplyvom chlastu, kolko ludi sa ide liecit na protialkoholické, kolko ludi si neprizna, ze ma problém s chlastom...
Ale to alkoholici a ti co tvrdia, ze alkohol nie je droga, samozrejme nechápu, lebo alkoholik si neprizna, ze je alkoholik.

jajdo

kaido ty tu tiez behas a brechas po fore ako ti je zle, ake zdravotne problemy mas, ako si fajcil travu, bral pervitin,ako si bol na psychiatrii, ako vybavit inavlidny. drz hubu a krok ty troska jedna, z nasich dani ti hradime liecbu, lebo si nokde nepracoval a nepracujes. ty defovi nesiahas ano po spinave tretky, smrad jeden!

zena

Testy sa robia - na cestách, zamestnaní, fabrikách... Užívanie, navádzanie a propagovanie je navyše trestný čin. Ale čo so vyhúlenými spravíš? Upozorníš ich a namiesto toho, aby sklapli, sa ti ešte vysmejú. Ich drzosť nepozná hranice, ak dostanú padáka v práci, podajú si žalobu na súd o neplatnosť výpovede a potom sa čudujú, ak prehrajú a majú zacvakať protistrane. To len liberálna trúba si dovoľuje a myslí si, že jej všetko prejde.

Defcon

Je tazke sa bavit s fetakom o skodlivosti drogy, fetaci totiz maju uz vyplachnuty mozog , nasli si svoje argumenty o neskodnosti, maju uz aj stranu fetakov a ziadny iny nazor neberu do uvahy. Podme radsej presviedcat papeza o neexistencii boh, tam mozeme byt aj uspesni. Fetak zostane fetakom, a k droge sa nedostal kvoli tomu, ze vedie zmysluplny zivot. Skor hladal vo svojom spackanom zivote nejaky zmysel a droga mu ho poskytla. Tak nechcime od neho aby sa vzdal svojej drogy, to je prace väzenskych psychologov

Jozefec

Realita je taká, že marihuana, hašiš atď. je návyková droga. Normálne vie byť človek od nej závislý až do nepríčetna. Samozrejme že psychicky. Tak ako sú návykové automaty..človek je závislý od vyplavovania dopamínu ..či už pri výhre na automate alebo od stavu ktorý príde po nahulení sa. Ja však poznám kopy mladých ľudí ktorých marihuana zničila a urobila z nich trosky. Ja som mladý a vobec niesom komunista ..ani zaostalý. Buďme tolerantní voči všetkému a zožerieme sami seba!!!...kedysi som chodil na takú terapiu proti cigaretám. Pánko mi tam vravel že mu denne volajú zúfalci ktorí sa chcú zbaviť užívania konope..tak to láskavo nezľahčujte. Och kiežby bolo na každej vrátnici závodu auotmatické testovanie na drogy a kiežby to bolo pri každej cestnej kontrole. V živote by som nevoli liberálnych idiotov ktorí sú za zlegalizovanie..nikdy!!!

Kaido

Defcon
Wau nehovor, bez teba by som nevedel co cbd je :D

Ja som to napisal ako dodatok k teme. Samozrejme fajcit sa da trava s thc ale aj cbd a aj naraz :)... Vela odrod cbd ma nejake mensie % thc pretoze sa navzajom doplnuju ucinky. Cisto trava iba s cbd existuje ale je ich velmi malo. M