Fajcenie travy

Príspevok v téme: Fajcenie travy
Uzsomvelky

Co si myslite o ludoch, ktori za mladi vyskusali marihuanu? Ja som bol na VS, ked ju na intrak doniesli spoluziaci. Prvu cigu som vyfajcil a takmer nic som necitil. Potom mi ukazali, ze to treba chvilu drzat v plucach, aby to ucinkovalo. No a potom sme mali v praci kolegu, ktory si to pestoval a mal aj bongo, tak sme si dali na firemnej akcii. Celkom som to mal asi 4-5×, bolo to pred vyse 20 rokmi. Ten stav by som opisal ako ked je clovek opity, akurat mu nie je zle, nema po tom opicu a je taka euforia, ze sa mu chce sa smiat, vsetko, aj uplna banalita mu pride smiesne. Nemyslim, ze by to bolo nejake extra navykove, je to tak ako s alkoholom. Ale je pravda, ze ten kolega, ktory to dlhodobo uzival, tak zacal chodit neskoro do prace, zacal byt paranoidny a neprijemny, hoci predtym taky nebol, toto som videl jeho zmenu za asi 5 rokov. Nezabudajte, ze v niektorych krajinach je to povolene. Ide mi o to, ze nasa spolocnost sa k cloveku, ktory to vyskusal, sprava ako ku grazlovi, hoci to fakt urobil v mladosti, ked sme asi vsetci radi blbli a uz desiatky rokov zije usporiadanym zivotom. Je to podla vas az take odsudeniahodne, ze sa ten cloveka rovno oznaci ako narkoman? Vnimate to tak aj vy?

NoAco

A vies co Defcon? Rozpravam o tom, lebo mi uz fakt, ze lezu na nervy primitivne reci zalozene na emociach a strachu a nie faktoch a realnych skusenostiach.

Ak pre teba kazdy kto fajci travu je fetak, tak pre mna ste vsetci, co si date len sampanske na silvestra alkoholici. Nie je to "super" takto zovseobecnovat?

NoAco

S Trubanom to nema nic spolocne. A ja som tuto temu nezalozil... Mne je Trubam ukradnuty aj cele PS.

Ide len o to, ze vela ludi travu fajci. Sused ma cca 40, dalsi sused 45, kolega 28, kolegyna 24, kamosi medzi 20 a 30...

A hlavne: trava, LSD, lysohlavky (psilocybin) su úplne ina katagoria ako koks, metamfetamín, metadon, heroin a pod. Ale ludia si hneď predstavuju špinavé socky s ihlou v zile... Veci ako heroin su zlo a svinstvo a proti takym veciam by sa malo tvrdo zakrocit. Ale trava??? Vazne?

A netreba zabudat, ze nic nie je dokonale. Ani chlast. Ale pri trave si si plne vedomi co robis. Pri chlaste nie. Co je horsie? Jasne, ze ked slopes kazdy den, stanes sa zavyslim. Ale psychicky aj fyzicky. Trava ak to s nou prehanas ma len psychicky zavislost, co len znamena tolko ze si si na to zvykol, je to stereotyp, rutina.

A jasne ze akakolvek latka keď ju beries ako neplnoleti ti moze poškodiť psychiku. Ved tu predsa nikto nehovori, ze to je pre deti. Rovnako ako chlast a cigy aj trava je pre dospelych.

Poznam velmi vela ludi co fajci travu... studenti, hudobnici, umelci, robotnici, itckari, profesori, mamazeri... Ale jasne ze vsetci su pre vas fetaci...

Za seba mozem povedat, ze trava mi celkovo zlepsila kvalitu zivota. A ano normalne ako kazdy ini chodim do roboty a zijem si svoj zivot. A aj ked som nafajceny, mozem s ludmi normalne komunikovat a dokonca aj pracovat. Skus s 3 promile normalne rozpravat a skus ist s 3 promile do roboty...

Defcon

Sranda je, ze ked sa prevalilo, ze Truban je fetak a diler, tak odrazu su drogy neskodne a zdraviu prospesne plus k tomu vsetkym zasratym fetakom narastlo sebavedomie....-(

Defcon

Kaido, co tu pleties cbd a fajcenie travy ??? Cbd sa vyraba z druhov konope kde je minimum thc a trava sa huli kvoli thc....
Cbd je prospesne a sk tu uspesne zaspalo, ale z konope z ktoreho sa vyraba cbd sa nenahulis aj keby si dymil ako titanic. A marihuana je zakazana kvoli thc

Kaido

Defcon
Pobodal niekoho z ucinku thc :D :D :D
Ty si riadne.mimo aj bez toho aby si drogoval.

Daj este tu o karkulke nech sa pobavime :)

Kaido

Darmo to tu vysvetlovat vacsina slovakov je taka ako.v tejto teme, proste zaostale.zmyslanie este z.dob komunizmu. A preto ako krajina sme tam.kde sme presne kvoli takemuto zmyslaniu.

Nastasie pre slovakov aspon jedna pozitivna sprava. Od roku 2020 ma byt vraj cbd schalene oficialne ako.liecivo uz aj na Slovensku. Ale opat je tu videt ta nasa zaostalost, ked to skoro vsetci maju v EU schvalene a.legalne len my sme.ako posledni :D

WHO mimimochodom tento.rok uznala CBD ako liecivo bez. Skodlivych ucinkov. Konecne si mozu chori ludia ci u psychicky(uzkosti,psychoza) alebo.fyzicky(skleroza multiplex, astma, epilepsia) pomoct tymto.vsestrannym liekom legalne.

NoAco

Tak zijeme v krajine, kde ľudia radšej slopu do komy a tlacia do seba antidepresiva a lieky na uzkosti a proti bolesti ako lentilky. Ale dat si jointa na relax po robote, to je hned fet, tvrde drogy a bla bla bla. Slovaci su v tomto zakomplexovani malomestania s obmedzenym horizontom. Vsak co cakat od naroda, ktorí si dokolecka voli do parlamentu byvalych komančov, eštebákov, maciarovskych zlodejov a smerackych smejdovych pseudopodnikatelov napojenych na mafiu a ich znamych.

V Cesku dekriminalizovali travu a nikto sa nestazuje, vsetci su spokojni. V USA v niektorých statoch ako Colorado zlegalizovali trávu, dali tam 20% DPH a vyzbierane prachy davaju do skolstva, ciest a zdrabotnictva a verejnych projektov. V Kanade tentorok travu zlegalizovali celoplošne.

Ale Slovaci tomu nechapu, lebo by si museli pozrieť fakty a statistiky a na to su lenivi a zabrzdeni a plni predsudkov. Slovaci sú xenofobni svatuskarski rasisti a najradsej by boli, keby nam tu zase vládla totalita, 1 strana a štát, ktori sa o nich postara. Slovakov nezaujima sloboda. Oni nechápu, ze zi a nechaj zit. Slovaci sa do všetkého staraju, kazdeho ohovaraju, kazdemu vsetko zavidia a vecne sa na vsetko stazuju. My sme mentalitou este tazke agrarne horne Uhorsko. Vysvetli takym ludom, ze si chces len zafajcit a mat od každého svaty pokoj...
Toto neni o trave ale o našej mentalite.

makmak

a mal si "superiorne schopnosti" : DDD
superiórny = nadradený, povýšený, povznesený???
vsetcii sme tu trubky, len ty si lietadlo!!!

Narcobaron

Opiciak neverim ti, daj inicialy, ci nekecas s tou Mensou. Podla tvojho sposobu vyjadrovania a prizemnej kritiky ti neverim. Ja som uz mal na gympli merane oficialne IQ a dosiahol som 146, hodnotenie bolo "superiorne schopnosti". Testy Mensa som urobil na 143, ale odmietol som vstup, lebo je to tam moc suche na mna. Mam niekolko patentov a priemyselnych vzorov, na to to vyuzivam. Ja neverim, ze ty si na mojej urovni. Si vymyslas ako kazda opica, ktora sa chce dostat na uroven cloveka ty uboziak zakomplexovany. Vytahovat Mensu, aby si sa nepototo, mne by to nenapadlo, si nevedel kam z konopi. Sa cudujem, odkial to vobec poznas.