Fajcenie travy

Príspevok v téme: Fajcenie travy
Uzsomvelky

Co si myslite o ludoch, ktori za mladi vyskusali marihuanu? Ja som bol na VS, ked ju na intrak doniesli spoluziaci. Prvu cigu som vyfajcil a takmer nic som necitil. Potom mi ukazali, ze to treba chvilu drzat v plucach, aby to ucinkovalo. No a potom sme mali v praci kolegu, ktory si to pestoval a mal aj bongo, tak sme si dali na firemnej akcii. Celkom som to mal asi 4-5×, bolo to pred vyse 20 rokmi. Ten stav by som opisal ako ked je clovek opity, akurat mu nie je zle, nema po tom opicu a je taka euforia, ze sa mu chce sa smiat, vsetko, aj uplna banalita mu pride smiesne. Nemyslim, ze by to bolo nejake extra navykove, je to tak ako s alkoholom. Ale je pravda, ze ten kolega, ktory to dlhodobo uzival, tak zacal chodit neskoro do prace, zacal byt paranoidny a neprijemny, hoci predtym taky nebol, toto som videl jeho zmenu za asi 5 rokov. Nezabudajte, ze v niektorych krajinach je to povolene. Ide mi o to, ze nasa spolocnost sa k cloveku, ktory to vyskusal, sprava ako ku grazlovi, hoci to fakt urobil v mladosti, ked sme asi vsetci radi blbli a uz desiatky rokov zije usporiadanym zivotom. Je to podla vas az take odsudeniahodne, ze sa ten cloveka rovno oznaci ako narkoman? Vnimate to tak aj vy?

Defcon

Dalsi dilinak, neschopny , a ked si da jointa, tak ma pocit vlastnej inteligencie a mudrosti.... skoda ze to podnikanie mas len vo vlastnej hlave. Ziadne konkretne udaje o podnikani jasne ukazuju na fabulaciu

Podnikamstym

Ja som velky introvert, ale ked sa opijem, tak som velky extrovert a su na mna ku podivu velmi kladne reakcie. Ked som to zazil v mladosti, tak som sa cudoval, kolko ludi zrazu chcelo byt mojim kamaratom. No nepijem vela, lebo mi je z toho zle. Zacal som podnikat, ale nedarilo sa mi dobre veci, ktore som vymyslel ponuknut. Tak mi napadla trava, lebo alkohol predsa len na cliveku vidno, citit a pletie sa jazyk a su chaoticke myslienky. Vzdy ked mam jednanie, dam si pol cigarety a je to uzasne, ako ma to nabudi, uplne jasne myslenie, som ukecany, rychlo a presne argumentujem, nebojim sa zapytat si vacsie sumy, a ta energia co zo mna ide, vsetci su zo mna nadseni, ako lahko riesim problemy. Inak nefajcim, nechcem si na to zvykat, ked s niekym nepotrebujem jednat, tak si zijem svoj introvertny zivot. Doslova Jekyl a Hyde, ale rocne obraty uz mam cez 300.000 eur a dari sa velmi. Bez travy by som doteraz sedel v garazi, kde som zacinal a nikam by som sa neposunul. Mne to velmi pomaha zit, skusal som aj antidepresiva, ale nemali taky ucinok, tie su z toho mozno 5%. Ale nikomu travu neodporucam, takisto ako alkohol, ale uplne chapem, preco to ludia pouzivaju a aj ti, preco je to v niektorych statoch legalne, inak aj to ma presvedcilo to vyskusat, ze su to velmi vyspele staty a ak by to ublizovalo, tak by mal stat kopu zalob za poskodenie psychickeho zdravia. Len som bral di uvahy aj to, ze je to pre vyspele narody, cizexsa pri konzumacii nesmiem spravat ako bIby Slovak, ale musim pri tom pouzivat rozum.

Defcon

Ono je problem v progresii a pohladu na vec. Teraz su zakazane komplet drogy a mladez huli travu. Ked im travu povolia, tak prejdu na z trucu na inu zakazanu drogu napr lsd.
Mne osobne staci citat Kaida a predstavit si sracku do akej sa dostal vdaka drogam.

papadam

samozrejme ze je to hlupost. v dnesnej dobe fajci travu snad najviac ludi do teraz. preco? medzi mladymi je to v mode. lebo to fajcia reperi, youtuberi, elon musk a neviem kto vsetko este. to je podla mna zle. niekto kto ma 17 nevie ako mu to hulenie vie ublizit ked sa na to namota. 30% ludi do 30rokov u nas marihuanu vyskusalo a poznam naozaj mraky a mraky ludi co hulili alebo hulia. a su to podnikatelia, doktori, ucitelia na vš, hudobnici, umelci, aj uplne obycajni ludia co makaju niekde za pasom. podla mna by konope malo byt zlegalizovane a predajne od 21r a zdanene samozrejme :) plus vela osvety ohladom toho co thc robi s mladym organizmom ale nie typu bububu raz si zahulis a skoncis na odvykacke.

Kaido

Defcon

Fetaka mas v gacoch xD ale takeho maleho zial.
Ty sa zobud do reality, ty si podla mna nevidel ani cloveka co huli, lebo taketo bludy ze fetak a neviem co... Fakt joint sa fetuje? Ja ze sa fajci?

Musis mat riadne nudny zivot ze tu riesiye 3 roky staru moju temu. A o mojom zivote? Chces pocut pravdu? Picham si kazdy den do zili, som masovy vrah ktory v nesvojpravnosti zabil uz niekolko ludi, do toho este obchodujem z bielym masom.... Ajaj uz sa ti prevalilo :O

A inak defcon mne mozno jebe z "fetu" , no horsie bude hladat pricinu u teba. Nic nedavas, ale po tych bludoch co si tu popisal si na tom horsie nez som si myslel. Ale ty si sam o sebe mimo aj bez travy alebo inych latok... To je este horsie nemyslis :)

jajdo

@matematika fetakov _ 19-17 = 7
Kyfoza
05.06.2017 15:43:54
Neviem uz co to moze byt. Podla mna ide o nejaku poruchu svalov alebo nieco podobne, ze mi na bruchu a hrudniku tuhnu a neviem preco. Paraziti co ja viem, to som si cital o nich o nich ze su aktivne hlavne v noci okolo 3 hodine kedy sa znazi pecen zbavovat vsetkych jedov. No mne prave pocas spanku nic neni, vtedy to necitim ako keby to ani nebolo. Problem zacina tak pol hodinu po prebudeni, a pokracuje to cely den. Zaujimave ze ked som si dal pervitin pred pol rokom tak to pocas stavu ustupilo, nic som necitil neviem aky to moze mat vpliv a preco mi to robi. Mne skvrka aj v hrdle nielen pod rebrami a tam pochybujem ze mam parazity.

@zarobis viac ako ja
Kyfoza
23.08.2017 15:38:03
Uz to dalej nejde, nikam som sa neposunul odvtedy co som tu zalozil temu ''nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela'', som bez prace, penazi a za chvilu ma vyhodia z domu, uz som si obstaral aj nejake lieky na spanie, a ked bude najhorsie tak si ich asi dam. Ziadne vychodisko tu uz pre mna nie je, trapil som sa mnoho mesiacov, radsej necitit nic a prazdnotu ako kazdy den bolest a tlaky. Neviem ani nacov sem pisem, asi preto ze ked budem bezdomovec nebudem mat odkial.

Kaido

jajdoo

Ty anonymny hero, nauc sa citat z kontextu, ja si dobre tu temu pamatam aj ked ma cez 2 roky.

WTFFFFF
Kde tam pisem ze som bol na psychiatrii a liecim sa :D:D... tebe jebe na hlavu nevies citat, pisem ze som bol u psy predpisat antidepresiva a pytal som sa aky mam narok na invalidny a ci vobec, pretoze musim pracovat a kopu krat mi rano bolo tak zle ze som nemohol ani do prace dojst.

Ake piko? To som mal raz mozno 2 krat v zivote pred 7 rokmi??? To kdeze co toto? Co ty si za trula.

jajdo

Bude ti stacit toto alebo mam pokracovat, ty fetacky hrdina?
Kyfoza
07.06.2017 22:48:30
Nie nebol som v pondelok, lebo som si zas zahulil a to nema zmysel ak este fajcim travu. Prave si idem posledny krat zahulit a v pondelok alebo utorok tam idem uz na 100%.

Kyfoza
14.06.2017 13:43:16
Bol som u toho psychiatra, napisal mi diagnozou F 32.2. Chcem sa spytat da sa vybavit invalidny na tuto diagnozu?

Psychiater na stastie mi prisiel v pohode, povedal som mu aj ze fajcim travu a nic na to nepovedal, predpisal mi nejake najlahsie AD francuzske, ani neviem ako sa volaju, 3x za den si ich mam davat. Vravel som mu ze si davam aj pauzu s travou, o 2-3 mesiace sa uvidi ci mi to pomoze, ale skor mam pocit ze nie.