Fajcenie travy

Príspevok v téme: Fajcenie travy
Uzsomvelky

Co si myslite o ludoch, ktori za mladi vyskusali marihuanu? Ja som bol na VS, ked ju na intrak doniesli spoluziaci. Prvu cigu som vyfajcil a takmer nic som necitil. Potom mi ukazali, ze to treba chvilu drzat v plucach, aby to ucinkovalo. No a potom sme mali v praci kolegu, ktory si to pestoval a mal aj bongo, tak sme si dali na firemnej akcii. Celkom som to mal asi 4-5×, bolo to pred vyse 20 rokmi. Ten stav by som opisal ako ked je clovek opity, akurat mu nie je zle, nema po tom opicu a je taka euforia, ze sa mu chce sa smiat, vsetko, aj uplna banalita mu pride smiesne. Nemyslim, ze by to bolo nejake extra navykove, je to tak ako s alkoholom. Ale je pravda, ze ten kolega, ktory to dlhodobo uzival, tak zacal chodit neskoro do prace, zacal byt paranoidny a neprijemny, hoci predtym taky nebol, toto som videl jeho zmenu za asi 5 rokov. Nezabudajte, ze v niektorych krajinach je to povolene. Ide mi o to, ze nasa spolocnost sa k cloveku, ktory to vyskusal, sprava ako ku grazlovi, hoci to fakt urobil v mladosti, ked sme asi vsetci radi blbli a uz desiatky rokov zije usporiadanym zivotom. Je to podla vas az take odsudeniahodne, ze sa ten cloveka rovno oznaci ako narkoman? Vnimate to tak aj vy?

pravdapravda

Znama vravela v Kanade, tak sa mi to spojilo s USA, sorry, ale USA je v tomto este smiesnejsie nez Slovensko, ak je pravda, co citam tu, tam je totiz zakazane kinder vajce.

www.pravnenoviny.sk

saZamysliKonecne

Akoze ospevovat na slovenskom fore marisku je ako ospoevaovat v Amerike mak:) Potrebujes snad suhlas, ze sa nevies vysporiadat s par obmedzencami, ktori ta za to odsudili a ani len netusiy vo co go?

opiciak

"Vid Fico, ako vehementne odsudil travu, ale kradne vo velkom"- Narcobaron si ty kus d.b.la, a to poukazujem len na túto 1 tvoju vetu. To je názorná ukážka "tvojho intelektu a tymto tvojim prispevkom sa to potvrdilo." O môj intelekt sa ty nestaraj, som členom Mensy. Keď pôjdeš na výsluch, kde budeš "dokazovať" svoje tvrdenie, nezabudni si zobrať so sebou náhradné trenky!

Defcon

Zachytil som spravu, ze policajti zacali riesit propagovanie drog na nete a je sanca, ze toto vlakno je volavka na propagatorov fetu. Bodaj by....-)

zena

No a ja nepochybujem o tom, že vás tá tráva už poznačila, počnúc tým, čo si o sebe myslí, že "je veľký" a až tak veľký, že musel o tom založiť túto tému, cez Narcobaróna, ktorý raz nevie či chápe alebo nechápe a jeho pribrzdenú reakciu a ďalších v poradí, ktorým je "tráva dobrá", sú z nej "flegmoši". Sú to feťáci, psychickí labilní jedinci, ktorí sa utiekajú k drogám, pod ich vplyvom sa dopúšťajú trestnej činnosti a z našich daní sme im nútení platiť liečenie. Tí, čo sa narodili chorí, tí, čo si svoje zdravie nepoškodzujú, tí si musia platiť mnohé zdravotné úkony! Tak mi tu sakra netrepte svoje kraviny z vašich vyhúlených hláv!!!
A do čerta, čo tu robí ešte táto téma propagujúca drogy??? Ako je možné, že nie je zmazaná???

amateur

Pochybujem, ze to bolo z marihuany...jedine ze to skombinoval s chlastom, fetom ci dakou drogou. Ak nejaky narkoman do svojho "jedalnicka" zakombinuje i marisku, to o samotnej rastlinke a jej ucinkoch ani zdaleka nevypoveda.

Defcon

Jasne , zhuleny clovek je skor flegmos. Povedz to mojmu davnemu a byvalemu kamosovi. Pohodar a flegmos, zacal hulit travu a zhuleny kohosi na juhu dobodal nozom, sedi za to uz nejakych 5 rokov a bude sediet este dlho. Trava a kazda ina droga ovplyvnuju mozog a nik nevie ako bude na konkretneho cloveka vplyvat.
Navyse k drogam sa uchyluju skor labilni ludia nezvladajuci zivot , ktori potrebuju nejaku vzpruhu. U mna je fetak nestabilny a nedoveryhodny clovek.

bimbam

Zhuleny clovek je skor flegmos, uricte lepsie nez agresivny pijan, i ked vlastne i moj otec je jak zhuleny, ked si sem tam popije, buhvi co slope:D