Cerna magia

Príspevok v téme: Cerna magia
Lucie lucka

Prosim muze mi nekdo pomoct? Prestalo se mi darit ve vsem, v zivote. Zhorsuje se mi zdravi, doktori neumi pomoct. Hrozi mi urazy, deji se divne veci. Kazdou chvili me nekdo okrade. Lidi jsou zli,agresivni. Bojim se vychazet ven. Kazdy den utoky ve smys!u - co ty tady chces, neni pro tebe na svete misto...zmiz. V pokoji padaji veci, praskaji krystaly, zrcadla. Koupila jsem si nove zrcatko,do rana prasklo. Vadnou kvetiny. Mam zle sny, nocni mury. Financni problemy. Dnes mi zas prislo 20 zamitnuti prace ve smyslu nechceme vas tady... Kazdy uplnek je to horsi a horsi.. Mela jsem pred sebou slibnou karieru, zniceho nic samy blok!!!!!! Dela na me nekdo asi cernou magii.... Pomuze mi prosim nekdo??? Jeste se nechci vzdat, mam zivot rada, ale bez pomoci to nedam. Dekuji.

vestenie nie

Je nemožné zbaviť sa čiernej mágie, čo je dielo a prostriedok zlého ducha praktikami okultizmu a ezoteriky, ktoré sú tiež prostriedkami zlého ducha. Ježiš to povedal v evanjeliu jasne: ako môže diabol vyhnať samého seba? Ak je vnútorne rozdelený, jeho kráľovstvo neobstojí (Matúš 12, 25-30)

Ak teda diabol rôznymi okultnými prostriedkami vyháňa sám seba, robí to len navonok, klame svoje obete. Zlo nemožno vyhnať zlom, čiernu mágiu nemožno vyhnať žiadnou mágiou, či už čiernou alebo bielou. A netreba zabúdať, že za všetko, čo od zlého ducha dostanete, si od vás žiada privysokú cenu - vašu dušu. Je hrozné byť niečím zaviazaný diablovi. Lebo on je nepriateľ vašej duše a nenávidí vás. Nenávidí pravdaže aj Boha. Oslobodenie je možné len zrieknutím sa zlého ducha a privinutím sa k Bohu.

Jediné riešenie je úplné obrátenie sa k Bohu, lebo len ten môže naozaj poraziť zlého ducha. A Boh varuje pred okultizmom, do ktorého patria aj tu spomínané rôzne "očistné rituály", "odrábanie" a pod. Soľný kúpeľ sám o sebe nie je zlý, ale ak verím, že soľ vyťahuje zo mňa zlú energiu, utiekam sa nevedomky k zlému duchu.Je to povera a Bohu sa to nepáči. Takisto bylinka čistec, ktorej sa pripisujú nadprirodzené schopnosti "odrábať". Je to mágia, opäť ďalší nástroj zlého ducha. Pokiaľ človeka niekto preklial, ten človek za to nemôže. Ak však hľadá pomoc v okultných praktikách (okultizmus je územím zlého ducha, diabla) sám otvára zlému duchu svoj život a pozýva, aby vstúpil a konal. Duševný stav takého človeka je po takomto očisťovaní horší ako pred ním.

Zuzana dobre radila. Treba sa obrátiť sa k Bohu, modliť sa k Nemu, hľadať u Neho pomoc - aj prostredníctvom kňaza exorcistu či kresťanských spoločenstiev, ktoré ponúkajú službu príhovoru - modlitby oslobodenia a uzdravenia. Aj sám sa modliť modlitby zrieknutia sa zlého ducha a oslobodenia od zlého. A ak vieme, kto nám privodil zlo, v mene Ježiša Krista mu odpustiť a žehnať mu, priať mu dobro. Lebo odplatiť sa zlom za zlo - tým len zlo rastie. Len dobro = Boh porazí zlo.

Tomas 12345

Lucie lucka :

Per Cedergardflh. Založil som o ňom i fórum ale bolo mi zmazané. Pozri sa na stránku slovozivota.sk

Je to kresťanský evanjelický liečiteľ ktorý robí veľké uzdravovacie zázraky. Bude mať turné i na Slovensku teraz v auguste, zadarmo, vstup pre každého!

tomas 12345

teo :

Ja neviem naisto či robí zázraky, a keby aj tak ten liečitel je zo Svedska a tu na Slovensku nezostane. Je preto fajn aby bola v kontakte s niekým kto má pevne posobisko v okolí jej bydliska a nie u toho kto je tu len na chvílu.

Minken23

Este som si spomenula na bylinku Cistec rovny.Kupis ho v akejkolvek lekarni ale kup ho vo forme sypaneho caju.Rob si pravidelne doma kupele vo vani.Nasyp ho do horucej vani a nechaj posobit.Potom ked bude voda tepla skus si do vane lahnut a zostan v nej aspon 15 minut.Ak si naozaj urieknuta na povrchu vody by sa mali vytvorit chumače.

Minken23

Vies ako to robim ja? Kazdy treti den si robim v sprche solny peeling a uz som to spravila 3 krat.Vsetky zle myslienky ignorujem a citim sa vo svojom zivote lahsia.Vydrhni sa solou kazdy den a v duchu si hovor ze zmyvas so seba vsetko zle a negativne.Este ti mozem odporucit kupit si jednorazove misky tanieriky z plastu alebo z papieroveho kartona.Ak chces ocistit priestor vo svojom pribytku do kazdeho kuta nasyp sol a nechaj posobit aspon 1tyzden.Sol stahuje negativnu energiu do seba a po tyzdny splachni sol do zachoda a misky zahod do koša.Ak ti mozem este odporucit skus navstivit neaku kineziologicku ktora ti urobi svalovy test.Len sa dotkne tvojej ruky a zapise ake bloky si nazbierala z tvojho detstva.Na zaver ti odstrani bloky z tela a psychiky tiez pomocou svaloveho testu.Ja som chodila k jednej pani z Modry a vzdy ked ma odblokovala citila som sa lahka ako pierko.Je to lahucka forma dstranenia negativnej energie a zaroven neskodna.