Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokutovanie pacienta??

philips

Nech to skúsi, poznám osobu, čo nelegálne zhotovila video ako jej kolegyňa sanitárka bola hrubá na pacientov. Výsledok? Je proti tej známej vedené súdne konanie a voči kolegyni nebolo vznesené nič a ani žiadny postih od zamestnávateľa.

nazor

§ 1
(1) Tento zákon ustanovuje podmienky použitia informačno-technických prostriedkov bez predchádzajúceho súhlasu toho, komu zasahuje do súkromia orgán štátu
(2) Tento zákon sa nevzťahuje na použitie informačno-technických prostriedkov v trestnom konaní

Defcon

Nazor, mas pravdu, ten paragraf ma cca 15 normoriadkov a to je na tvoje myslenie privela. Sorry. Skratil som ho na 2 riadky : INFORMACNO TECHNICKY PROSTRIEDOK POUZIVANY UTAJENYM SPOSOBOM NA VYHOTOVANIE OBRAZOVYCH, ZVUKOVYCH A INYCH ZAZNAMOV NESMIE POUZIVAT ANI VLASTNIT FYZICKA OSOBA.
Na tvoju zacudovanu otazku, ze potom aj mobily su zakazane alebo ako , davam do pozornosti slovicko “utajenym”
V tom paragrafe je jasne uvedene, kto to moze pouzivat a kto to nemoze pouzivat, rovnako je tam vysvetlene co to je
Dufam, ze tychto par riadkov pochopis

nazor

Treba vidieť rozdiel medzi ochranou súkromia a dokumentovaním trestného činu. Súhlasím že každý nemôže nahrávať policajtov, úradníkov alebo doktorov, pretože sú to ľudia a ich tvár či hlas je súčasťou ich osoby a súkromia. Odmietne ošetriť pacienta v závažnom stave alebo vydiera poplatkom sú to trestné činy, a tú ochranu súkromia nemožno uplatňovať.

Celkovo, nedramatizoval by som to. Dobre že nenatáčala, asi šlo o prkotinu, môže zmeniť lekára.

nazor

§ 2 je dosť dlhý, skús upresniť kde je zakázané dokumentovať trestnú činnosť.

Tiež si uži deň a nezasieraj fórum nezmyslami.

Defcon

Ten zakon 166 sa vola zakon o ochrane sukromia ? Preco nenapises cely nazov ??? Lebo by si bol sam sebe za blba.-))
Legalnost dokazov ti dokazovat nemusim, naklep do googla napr : pouzitelnost nelegalnych dokazov pred sudom.
Paragraf 2 zakona 166 jasne hovori kto moze nahravat a kto nie. Ty ako fyzicka osoba nemozes a ani nemozes vlastnit zariadenie na utajovane nahravanie.
Uzi si den

nazor

Zákony vyjadrujú spravodlivosť. Pýtať si povolenie od páchateľa trestného činu na zaznamenávanie jeho trestnej činnosti nemá nič spoločné s logikou ani spravodlivosťou.