Karmicka zataz

Príspevok v téme: Karmicka zataz
upozornenie

Prave som citala vo vedlajsej teme o karmickej zatazi - uzivatel hartak. Nechcem spamovat temu o chudnuti, tak som zalozila tuto novu. Dufam, ze si to hartak vsimne.
Celkom ma tato tema zaujima. Ake mate s tym skusenosti? Uvedomili ste si, ze vas postihla niekedy karma? Budem rada za vsetky nazory.

FB

Keby tam nebol cit, bolo by vsetko lahke. Milujem svojho muza, je to laska mojho zivota. Ale aj ked odide so mnou, to psycho na nas bude mat vzdy dosah. Som v situacii, kedy si vyberiem, bud zivot s nim, alebo zivot v pokoji, ale sama, pretoze nikoho nemam.Takze mi nema ani kto pomoct ked pridu vazne zdravotne tazkosti. Zacarovany kruh, z ktoreho niet uniku. Dalej moj muz sa vyjadril, ze bezo mna zit nedokaze. Takze ako bonus obava, ze ten tlak neznesie a zabije sa. Nepovedal to raz ani dva krat. Proste mam pocit, ze som zahnana do kuta a niet uniku. Neni jediny den, kedy nepremyslam o tom, ze sa nezabijem. Toto je ozajstne dno..

Apokryft

FB-veď ty vieš čo máš robiť !
Je lem a len na tebe.
Niekedy nemôžeme zostávať vo vzťahu,ktorý nás brzdí ktorý nám bráni aby sme boli v psych.pohode.
Zastávam názor,že ak sme zdraví tak naše zdravie je tu nato aby sme mohli robiť záslužnú prácu pre iných.Lebo všetci sme súčasțou jedného celku a kto začne kopať len za seba že sa oddeli ako rakovinova bunka musí z kola von.
Ale nato aby si mohla slúžit inym musís byť v poriadku vprvomrade ty.
Často sa stáva že naši najbližší nás energeticky vyčerpâvajú lebo sami nevládzu ísť ďalej.Ale pomôcť niekomu máme len vtedy ak v prvomrade on sám prejavuje znâmky snahy niečo robiť on musí urobiť ten najdôležitejší krok a mi ho len postrčíme.Ak všetka snaha a energia zostáva len a len na tebe časom ťa to úplne odčerpá a ty musís tú guľu odhodiť a isť dalej.....

FB

U mna je jedina moznost, opustit vsetko co mam a zacat inde uplne sama! Ukradli mi cely moj zivot a ukradnu mi aj muza. Takto to dopadne, ja skoncim sama a mozem zacat pracne budovat vsetko od piky ako pred 10rokmi. Ale som zvedava, ako to asi dokazem, ked mam k vsetkemu teraz este ako bonus chorobu. Zijem v prostredi medzi psycho ludmi, od ktorych sa moj muz nevie odputat, lebo sa citi vinny za to, ze sa tam niekto zabil. Toto je velmi dlhy pribeh, ale u mna je to presne tak, druhi ludia mi vzdy zoberu aj to posledne.

Apokryft

FB-je mi naozaj ľúto že to takto máš a hlavne čo je najdôležitejšie ,že sa nato takto pozeráš.
Pokiaľ ale neprevezmeš zodpovednosť za seba za svoj život do vlastných rúk nič sa nezmení.
Nemyslìm si ,že ti niekto ako ja pomôže.Aj keď mám viac rokov ako ty a rovnako som si "svoje" zažil.Prežil som mnoho vecí a nemusíš ma brať absolutne vážne ,ale pokiaľ nezmeníš svoj postoj voči svetu ...nič sa nezmení.
Vzťahové problémi sú nato aby nás školili aby sme sa vedeli poučiť .Je to forma liečenia.Ak to nepomáha príde vlna choroby jedna strieda druhú lebo choroba je len odpoveďou na naše chovanie nie ,že sme zlý ,ale že niečo nerobíme dobre ..
Je mnoho mnoho literatúry prostredníctvom ktorej sa môže človek nájsť a pochopiť mnoho zo svojho života.Napr:nemoc jako cesta,alebo veľa opomýnané knihy od Lazareva .Toto fórum ťa nijako neobohatí a ja som tu bol tiež len náhodou a nemienim ťa presviedčať o svojej pravde.
Duša má omnoho vyššie poslanie ako aby sa telo malo dobre .Nieje dôležité čo má niekto rakovinu alebo aké neštastie či osud ho postretne ,ale čo si z toho odnesie aké ponaučenie.Ale to by musel najprv prijať a veriť .Ešte ta čaká dlhá cesta a čím viacej sa budeš sťažovať ,že niesi tam kde si chcela byť a že to spôsobili tamtý iný !
Život je o tom že aj keď padâme na kolená Aj keď sme silný -život nás nechâ klačať ak to dopustíe.Chce to poznať svoju cenu a ísť si húževnato za svojim nie sa len sťažovať .

FB

Bludy, bludy, bludy. Cim si dieta zasluzi, aby bolo nazyvane od malicka k...ou, ktora znicila zivot materi? Cim si zasluzi male dieta rakovinu? Co stihlo ono komu urobit, narodit sa? Ja mam trpiet za nieco, o com neviem, ze som spravila? Za to, ze som sa narodila? Ved to je chore. Chory cely zivot taky. Potom sa treba zabijat, zas a znova, dokola. Tak ako to vyviedli nam, ked sme sli do zahranicia pracovat. Len co sme odisli, uz sa ktosi zabil, lebo sme odisli. A to sme si zasluzili cim? Lepsia sa na nas psychopaticke osoby, ci uz na mna, alebo na muza a nicia nam zivoty. Za co? To nik nevie vysvetlit ze?

Apokryft

Nebyť zlým je samozrejmosť ,ktorá sa od nás očakáva .Je to stále aspekt vlažnosti pred ktorou nás vystríha biblia.
Ak niesom zlým nemám žiadne zásluhy.
To nieje ani prvý krok .Veď už samo o sebe to hovorí niesom (zlá) čiže niesi.!To že iný sú nazvem to zlými je z filozofického hladiska lepšie ako byť vlažným.!!!!!!!!!!!!!!!!
Asi je to priveľa na chápanie ale ak nemáš robiť prospešné veci robiť zlé veci je pre napredovanie prospešnejšie ako nerobiť nič!
Povieš si ale oni robia veľa zlého a sú .Ale sú nejaký a na základe nejakosti sa môžu poučiť lebo príde žatva.Zasiať treba inak žatva nebude.Samozrejme netreba to vidieť prostredníctvom ,len jedného života vtedy to nedáva zmysel.

odvar

Apokryft mozes napissat odkial vies toto- "Zem-Vzduch,Oheň-Voda
Oheň prevláda vo vlastnostiach ako je temperament...aj zlosť ,atď". Dava to zmysel,dikaz.

Medea7

Ja viem moje utrpenie je ze duša sa nezhoduje s telom, som unudena, a není podľa môjho. Ale viem jedno nechcem byť zlá.

Apokryft

Bojovnosť či temperament je prirodzená vlastnosť.
Všetko sa skladá zo štyroch živlov.
Navyše sú v antagonizme aby to bolo vyvážené
Zem-Vzduch,Oheň-Voda
Oheň prevláda vo vlastnostiach ako je temperament...aj zlosť ,atď
Podľa toho čím kŕmiš tieto živly tak aj mocnejú a podľa toho ako si odolná či náchylná ťa ovládajú.
Preto pokrmy ,ktoré obsahujú viac ohňa umocnia a rozvybrujú povahu ,ktorá má vysoký podiel ohňa.Takto nás ovplyvňuje strava .Aj naše chovanie či choroby.Podstate homeopatiká priamo vyvažujú živly tak aby boli v rovnováhe atď...

Medea7

Apkryft ty tak múdro píšeš. Ale čo v prípade ak duša je temperamentná, bojová a telo je spomalené. Ja tiež občas vyrieknem niečo ale nepreklinam.