Karmicka zataz

Príspevok v téme: Karmicka zataz
upozornenie

Prave som citala vo vedlajsej teme o karmickej zatazi - uzivatel hartak. Nechcem spamovat temu o chudnuti, tak som zalozila tuto novu. Dufam, ze si to hartak vsimne.
Celkom ma tato tema zaujima. Ake mate s tym skusenosti? Uvedomili ste si, ze vas postihla niekedy karma? Budem rada za vsetky nazory.

hartak

karma,dobre skutky radost,zle skutky starosti a velke problemy,...reinkarnacia,duša človeka sa vracia na zem,sama sa rozhodne kedy a v akej podobe,nema ale šancu každa,ta ktora bola v poslednej realite ,alebo aj v tomto ,terajšom živote,v tele bezcit.,brutalneho človeka,ktory v poslednych chvilach ešte dostava možnost poprosit o odpustenie,ale iba uprimne a z hlbky,a tuto možnost neprijme tak z nej sa stava temna duša,ktora tlaci pribuznych ,ktory žiju,robit dalšie bezcitnosti,davna a aj nedavna historia nam dava priklady o premenach tych ktory to pochopili....o bohu,je to dokonala,obrovska,čista nekonečna všeobjimajuca ,uprimna laska,som vo velkej pokore pred nim,mam velky rešpekt pisat o tejto sile,...FB prepač,ak možem,karma po otcovi,ale ešte silnejšia po mame babke,prababke...a dalej do hlbky tejto linie,drviva vätšina teraj tvojich problemov a bolesti,APOKRIFT,rozpisuješ,analizuješ,pišeš o vyššich leveloch,vojdi do svojho vnutra,odporučam,nevnucujem,ak som sa dotkol,ospravedlnujem sa...

Medea7

Ja kebyže môžem a mam prostriedky ja by som Ti pomohla. A kašlem na celú karmu a dobre skutky, čítala som si tvoj príspevok.

FB

Medea aj ja chcem take miesto poznat. Nebola som nikdy clovek, ktory sa lutuje, ale rodina mojho muza ma pripravila o posledne sily. Utiect prec, to je jediny moj ciel a zaujem, utiect. Daleko prec od ludi, ktori nicia moj zivot, kym ja som nikomu nijako neuskodila, ani neublizila, co bolo v minulom zivote neviem, ale musela som minimalne niekoho tyranizovat, alebo zabit, inak si neviem vysvetlit cim som si zasluzila taky zivot plny trapenia od malicka kam mi pamat siaha az dodnes.

Medea7

Apokryf ale kde nájsť miesto pre ľudí, ktorí sú slabí? Slabí od problémov, ktoré ich v živote po stretli?,A ešte jedna otázka odkiaľ sa v ľuďoch berie zloba? To je genetika?

FB

Take odpustenie nikto na svete nevymyslel, aby som ja odpustila zenskej, ktora ma odkopla, nadavala mi do k.., znicila mi zivot, nahanala nas s nozom, vlacila sa s chlapmi, co som si ja kvoli nej vytrpela a trpim dalej. Obrala ma o vsetko, predala vsetko co sme mali, aby mala na chlast a chlapov. Neodpustim ani chlapovi, ktory ma splodil a tym to pre neho haslo. Nie, takeho odpustenia neexistuje, pre mater, ktora vlastne decko odhodi ako spinavu handru a sliape po nej cely zivot, ani pre takeho otca. A nemam ani tolko sily, aby som usla od chlapa, ktory ma v rodine samovrahov, takze je dost pravdepodobne, ze to spravi aj on. A kvoli comu? Kvoli mne, ze ja odidem? Nie, neda sa z toho von. Takyto ubohy je moj zivot, a ja som taka troska, ze nemam ani stipku sily to zmenit.

Medea7

Apokryf Ty si múdry a znaly človek. Ja si veci vysvetľujem podľa seba. Ja mam želanie byť rýchlejšia, ale mne vychádza z toho môjho života jedine pokiaľ ja sa trápim za druhých, tak potom v tej minulosti som asi robila niečo proti zákonom Boha. Mne to nejak inak nevychádza. A sebe vražda nič neodstráni. Ale máš môj obdiv.

Apokryft

Prečo mám trpieť za niekoho iného,alebo za niečo čo si ani nepamätám.
Dá sa o tom písať naozaj veľa.
Tvoja duša si pamätá a vybrala si presne tento život .Presnejšie tvoje podvedomie si pritiahne presne situácie,ktoré sú potrebné na prekonanie a poučenie.Je to zákon karmy a vňom sa projektuje aj tzv zákon rezonancie .Pokiaľ to nevysporiadame deje sa to dookola a to nemusím zachádzať ani mimo tento život.Častokrát stretneme ludí ,ktorý spadnú do rovnakej alebo podobnej kaluže....a príbeh sa opakuje.
Keď vieš čo začo stâva sa to obchodom .Veď priznajme si ako ludia častokrát obchodujú najradšej by sa vykúpoli peniazmi či milpdarmi ale to nejde.Ako je to v tom príbehu dvoch zbojníkov čo vykradli banku ,ale nechceli mať nepoctivé peniaze a tak darovali tento obnos mladíkovi zo zâmerom ,že ich on prehrâ v kartách s nimi .Riadne prešpekulované získanie peňazí krátkozrako bez ťažoby vyny.....
Všetci sme jedno a je tu tzv karma rodinná či karma národov.Všetko treba vrátiť do posledného haliera ako povedal kristus.
Teda máme spoločného ducha ....
Preto chovanie a hriechy rodičov veľmi ovplyvňujú náš život a preto sa treba modliť aj za svojich blìžnych aby bolo odpustené im .Odpusť nám naše viny-ako my odpúšťame tým čo sa previnili na nás.Ako sa chceš zbaviť ťažoby keď nechceš dovoliť odpustiť iným.Veď odpustenie je aj to že ťa pustia ďalej .Ale odpustenie je debata na mnoho príspevkov .

Apokryft

V prvomrade si treba ujasniť pojem laska vs závislosť.
Ak niekoho milujeme ,ale naozaj milujeme láska agapé tak ho necháme aby sa sám rozhodol či ....
Cize čo sa tyka manzel vs ty niesom si istý či to nenazvať závislosť.
Ľahko sa to spozná ,ale často až po...ked objekt zavislosti nieje dostupný a tak si "závislák "zamení len jednu zavislost za druhú alkohol drogy.alebo ojedinele iná osoba ked ho stretneme a on nasiel lasku svojho života.
Za dalšie samovražda nieje únikom kedže problém neodíde presunie sa .....
Nehovoriac o blúdení až do času kedy by nastala prirodzená fyzická smrť.Nehovoriac o tom že ten kto takto vydiera niekoho potrebuje odbornú pomoc....A ako môžeš ty sama jemu pomôcť ak sama uvažuješ o sebeckej samovražde .
Aby ste spolu plakali..?