Národná Pokladnica skúsenosti

Stepko

Národná Pokladnica má dobrú ponuku mincí, kupoval som niekoľkokrát a vždy som vybral zaujímavé. Teraz som ale už dlhšie nič neobjednával.

Kokso

@Rudery To si ma teda pobavil. Ale viem, že sa to proste nedá nekúpiť keď niečo nové objavíš. Tiež sa mi to stáva:-) Ja som objednával tie známky Československa. Ale už som teda asi 4 mesiace nič nekúpil takže som si ich zaslúžil.

Rudery

@Kokso Veď už som si povedal že sa aspoň raz zbežne na stránku pozriem. No a pozrel som sa minulý týždeň a už mám na ceste Máriu Teréziu a tie nové Československé známky:-))))))

Kokso

@Rudery Tak ono to treba troška sledovať, pretože veľa z tých kolekcií má menšiu svetovú dostupnosť čo je pre nás čo zbierame tie mince vzácnejšie, lebo ich inde proste nezoženieš.

Rudery

Je pravda, že sa mi veľa krát stalo že som si naplánoval nejakú mincu kúpiť a bolo už vypredané. Ale taký som, zmyslím si nečo a potom sa pozabudnem. Ale niektoré sa mi časom podarilo dokúpiť. Kontaktovali ma hneď ako boli skladom. Inak som s nakupovaním u nich spokojný.

Moree

Díky, tak ja som si to na tú dobierku nedával ale určite skúsim. Bolo by fajn za niečo zaplatiť až keď to máš v ruke. Inak podmienky som čítal takže v tomto som bol opatrný. Zatiaľ mi nič neposlali a ani mi nevolali. Ten box si ale ešte budem musieť kúpiť aby som to mal všetko pohromade. No a zálusk si robím na tú zbierku bankoviek z celého sveta, len neviem kedy ešte budem objednávať tak hádam sa nevypredá.