Zdravím. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s Národnou Pokladnicou? Môj starý otec zbiera mince a našiel som jednu ktorú nemá a určite by ho potešila k narodeninám. Len neviem ako dlho trvá dodanie a tak. Vopred vďaka za dáke info
Národná Pokladnica skúsenosti
Mám kadečo, teraz najnovšie som objednával nejaké bankovky a tiež toho Janka Matúšku za necelých 5 eur. Mám československé mince celú kolekciu a aj americké doláre.
@Kokso No to teda je ani neviem kde skôr začať, či nejakými kúskami po jednom alebo rovno kolekcie:-))) Čo také si kupujete vy?
@Milek Je to určite zaujímavé hobby, a výber mincí je veľký takže možeš pomaly začať:-)
Práve som si prezrel ich stránky len tak zo zvedavosti a našiel som pár pekných a zaujímavých kusov. Príde mi to ako celkom fajn nápad zbierať, tak by som sa mohol do toho pustiť ďaľší rok:-)
Tiež som stihol, dokonca aj známy si ju kupoval pre starého otca.
Áno zaujímavý kúsok, aspoň mám niečo nové a iné v mojej zbierke:-)
No tak to som si nevšimol, pravdu povediac som nepozeral už pár týždňov čo majú nové, nejak sme riešili nejaké veci. Ale vzerá super, snáď ešte budú mať, skúsim tiež objednať.
Mimochodom momentálne majú na predaj bankovku so Štefánikom za necelých 5 eur, ak by vás zaujímalo. Objednal som si pred pár dňami. Ešte nič také nemám tak som zvedavý ako to v skutočnosti vyzerá.
Tiež u nich kupjem, Tento koníček ma začal baviť len nedávno, mám len pár mincí a nejakú medailu ale som spokojný.
Áno je pekná už mám doma