Zdravím. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s Národnou Pokladnicou? Môj starý otec zbiera mince a našiel som jednu ktorú nemá a určite by ho potešila k narodeninám. Len neviem ako dlho trvá dodanie a tak. Vopred vďaka za dáke info
Národná Pokladnica skúsenosti
Väčšinou čo radím známym, nech si čítajú poriadne tie podmieky kúpy kôli nevyžiadaným zásielkam, inak nič také. Samozrejme na začiatok odporúčam kúpiť si nejaký ten box na zbieranie a potom už zbieraj čo sa ti páči. A keby som mal poradiť ohľadne doručenia tak dobierka my najviac vyhovuje. Ale to už je na každom čo si zvolí.
Objednával som 7 nových divov sveta z Národnej pokladnice. Je to vlastne moja prvá zbierka mincí čo som kúpil. Tiež by som chcel začať zbierať tak budem rád za nejaké rady aleto tipy.
@Kokso Vravel som im, už mi aj jednu poslali:-)
Hlavne im povedz ako chceš aby ti to posielali. Napríklad, že chceš aby ti vždy v nejakom intervale povedzme po mesiaci posielali vždy jednu. Aj tak sa to dá, takže možnosti sú.
Tak to som rád, pustím sa teda do toho. Skúsim si telefonicky objednať prvú a potom postupne ďaľšie.
@Emoes Never tomu čo ti každý vraví. Vôbec nič ti nebudú posielať kým si sám o to nezažiadaš. Pri kúpe vyplňuješ formulár, takže ho len poriadne čítaj a jednoducho nezaškrtni, že ti majú niečo posielať. Tie bankovky sú inak super, tiež som si ich objednával.
Tie bankovky som pozeral, vyzerá to veľmi zaujímavo. Taká pekná spomienka na staré dobré časy. A ako je to u nich vlastne s tým objednávaním? Niekto mi spomínal že mi budú posielať nejaké nevyžiadané zásielky domov keď niečo objednám. No neviem čo je na tom pravdy. Ale kúpil by som si tú kolekciu rád.
Tak prišlo mi to praktickejšie. Nechcel som to mať rozhádzané, nedajbože ešte sa mi to dakte postráca. Dnes som akurát objednával jednu bankovku zo sady tak som zvedavý.
Tak to ideš na to z rozumom keď si najprv kupuješ súpravu. Ja som nakúpil mince, mal som ich kade tade a až potom som sa konečne donútil kúpiť aj nejaký box na zbieranie, nech to mám po kope.
Matúšku som si objednal, tá mi veru prišla rýchlo. Teraz čakám na tú súpravu na na zbieranie mincí. A potom začnem vyberať pomaly. Zatiaľ som si vyhliadol tie najobľúbenejšie československé mince.