Národná Pokladnica skúsenosti

Bedo

Tiež som si jednu objednal z kolekcie história Československa, je to prvá minca čo som u Národnej Pokladnici kúpil, pred tým som kupoval len nejaké doplnky.  Ale som milo prekvapený. Fakt sa podarila. Tie detaily sú super. To výročie som tiež pozeral ale zatiaľ ešte počkám. 

Kokso

Kupoval som aj naraz ale minule som si dal nech mi to posielajú v dvojtýždňových intervaloch. Dá sa to dohodnúť stačí zavolať a povedať ako by si si to nechal posielať. No snáď sa ti toto hobby zapáči, ale aj u mňa to bolo že naprv kúpim pár a od vtedy kupujem pravidelne:-))

Sanigos

Ako si nechávate posielať mince keď ich kupujete v tých kolekciách?  Chcel by som si objednať 100. výročie Československa, len by som bol rád kaby sa to mohlo poslať povedzme po mesiaci a nie ako celok. Nieže by som to nemohol kúpiť naraz ale takto sa vždy raz za čas poteším, chcel by som to len tak pre radosť. Zatial som ešte nič neobjednával ale tento nový koníček chcem skúsiť, možno ma to uchváti.

Laksy

Chápem, tiež toho mám už kvantum, musel som nakúpiť tie boxy aby sa to nepovalovalo kade tade a bolo to pekne na mieste. Nechcel by som ich veru postrácať.

Kokso

No určite ja striehnem stále aby mi niečo neušlo, bola by to škoda. Ale zase nekupujem len najlacnejšie, niekedy sa troška vyhádžem a kúpim aj drahšie. No snažím sa to striedať ale tých mincí je toľko že neviem čo skôr.

Kokso

@Laksy Ak myslíš toho Pavla II tak toho som objednal aj ja:-) Vždy čakám keď hodia na stránky niečo takéto lacnejšie.