Zdravím. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s Národnou Pokladnicou? Môj starý otec zbiera mince a našiel som jednu ktorú nemá a určite by ho potešila k narodeninám. Len neviem ako dlho trvá dodanie a tak. Vopred vďaka za dáke info
Národná Pokladnica skúsenosti
Súhlasím s Kokso, najlepšie je si vyskúšať na vlastnej koži. Hoci som cez nich ešte neobjednával dostal som jednu pamätnú medailu od známeho a musím povedať že je veľmi pekná a potešila ma.
Tak veľa ľúdí ani poriadne nevyskúša a kritizuje. Videl som kadečo na nete na nich a aj tak ma to neodradilo a objednal som niekoľko mincí. Všetky do jednej mi došli v termíne a aj so všetkým čo k nim bolo na ich stránkach písané. A aj ako chcem platiť som si mohol vybrať, čo nie všade také možnosti majú
Vsetci, co od nich nezobrali ani jednu mincu prip. len jednu "zadarmo len za cenu postovneho", nadavaju na nich. Ja zbieram od nich a som spokojny. Pekne mince, s certifikatom. Doteraz mi prisli vsetky co som chcel...
Akurat si treba zvyknut na to, ze vam sem-tam zavolaju s nejakou ponukou len pre vas...ale vtedy sa len podakujete a zlozite telefon
Kamarát si objednal odtiaľ 1 ČS korunu. Behom necelých 2 týždňoch mu prišla zásielka s tým, že ak nebude spokojný, môže to vrátiť a šek na zaplatenie tiež s 2-týždňovou lehotou. Z jeho strany veľká spokojnosť.
Sú to podvodníci, píšu o tom všade. Posielajú balíky zo šekmi, nie na dobierku. Generátor komplikácií. Neverím, že si niekto z tohto fóra niečo objednal bez toho aby mu to skomplikovalo život alebo ho to nenaštvalo. Celkovo mi toto fórum príde ako by ho zakladal niekto z Národnej Pokladnice a písal si sám zo sebou pod rôznymi prezývkami (ale nepomôže to ak to tak je, aj tak sa všade píše o tom že sú to podvodníci, radšej by sa začali snažiť neoje... ľudí). Ale ak by náhodou niekto narazil na toto fórum tak: NEOBJEDNÁVAJ, NEBUĎ TAK BLBÝ AKO JA!!! Inak tie mince nikdy nebudú mať hodnotu (max. ako peniaze z monopoly).
No ja som si minulý týždeň objednal Slávne koloseum tak čakám že mi to čoskoro dojde. Objednával som si telefonicky ale išlo to rýchlo. Mal by som dostať k tomu aj sprievodnú kartu a nejaký rám tak uvidím.
Mám 3 mince čo som dostal k sviatkom a sú veľmi pekné a aj s certifikátmi.
Ak by som zbieral mince,tak by som kupoval rôzne výročné mince vydané NBS s nominálnou hodnotou, ktoré vyjdu v malých sériách a dajú sa kúpiť a objednať v banke/SLSP,ČSOB,Tatrabanka a nie to čo vydá nejaká eseročka,čo sa tvári ako štátna raziareň v Kremnici.
Tiež rozmýšľam o zbieraní mincí tak hádam sa k tomu čoskoro dostanem
Čaves, ja som dostal k narodkám mincu Najkrajšie klenoty Slovenska. Minca vyzerá dobre je zo žltého a ružového zlata. Je to moja prvá minca ale postupne si začnem obnednávať ďaľšie do zbierky. Predsa len je to limitované tak aby nebolo neskoro?