My, TÍ BEZ SEXU. Ako s tým žijete?

Príspevok v téme: My, TÍ BEZ SEXU. Ako s tým žijete?
RussianGirl

Rada by som si prečítala príbehy ľudí, ktorí žijú v dobrovoľnom alebo v nedobrovoľnom celibáte.
Ako to na vás pôsobí a čím si to kompenzujete?
Nemáte z toho nervy, úzkosť, skratové agresívne správanie alebo to vnímate ako keby to nebola taká dôležitá potreba, ktorou podľa mňa určite je, len mi celibátnici a celibátničky, si klameme.

Seex

Ludia s nizkym sexualnym apetitom nikdy nepochopia tych na druhej strane. Ze nemysliet na to, to sa lahko povie, ked ti sam od seba stoji penis a ty mozes v hlave riesit atomovu fyziku. Toto som zazil v skole, ze som odpovedal pri tabuli a stal mi. Spoluziaci sa rehotali. Ja som si nastastie nasiel rovnako naruzivu zenu. Inak sa to riesit neda. A zeny navyse vedia omnoho lahsie potlacit tento pud, to sa s chlapmi neda porovnat. Preto je tolko prostitutok ale zeny tieto "sluzby" nepotrebuju. Okrem toho sa u nas sex berie ako strasne tabu, nieco nizke, spinave a to robi s nasimi zenami to, ze maju v tychto veciach psychicky blok. Cital som jednu cesku sexcouchku, ktora dokonca zije s 2 muzmi a vravela, ze v Cechach je toto v pohode, ale ked skusala s jej pracou prerazit na Slovensku, tak jedna zaostala des a hroza, co sa tyka zien a to ona ma vystudovany sexualny couching na univerzite v USA. Vylozene, ze lutuje nasich muzov, lebo nase zeny vobec nechapu, aky je sex dolezity vo vztahu.

momentik25

Mám zdravé ruky, takže sa odbavujem sám. Aby som pravdu povedal, tak mi ani žena nechýba... nedávno som sa úplne náhodne stretol s jednou ženou a ona ma sama začala volať na kávu a tak,, istú dobu sme si písali ale potom som to nechal tak... mne je asi lepšie samému a sex mi nestojí za všetky tie sračky ktoré prináša vzťah.

Aj tak väčšina žien je strašne namyslená a má také nároky že dovi dopo, ja nebudem žiadnej princezničke robiť otroka a chodiť jej na pohovory a hovoriť jej čo jej môžem "ponúknuť" ... to kde sme!?

Keď som sám tak mám peniaze, nemám stres, mám voľný čas a môžem sa venovať svojim záľubám na plno a sexuálne napätie mi dostačujúco uvoľní masturbácia.... takže ženy pre mňa absolútne žiadny význam nemajú... načo si kupovať kravu keď mám mlieko zadarmo :)

problemisko

ModraObloha, povedala by som, ze to vsetci mame tak ako ty, sem tam sa to da potlacit, pri nejakych stresoch a pod. ale inak tak ako ty.

neznamy1986

ozoon: JJ no ak to není človek, ktorý funguje štýlom čo veta to vtip. Ktorý nedokáže isť na nervy štýlom, aby šeci nan hovorili jooooooj ty kkt (s tým, že to myslia že je kolo neho brutálna zábava). Ktorý navyše neovláda ,,pravidla kódovania" (proste dajakej musi dať najavo, že ma zaujem o niečo viac ale zakodovaným spôsobom, lebo keď to povie priamo tak dotyčná sa vystraši, ale keď to neurobí tak bude zle že to neurobil) tak je fakt odsúdený trpieť. BTW: Ja som sa v 16-17 pokúšal so seba spraviť vtipného ale bol som viac trápny ako vtipný :D

ozoon

ModraObloha
Potlacit sa to neda , narodis sa tak a nezmenis to nijako iba ak by si sa dal vykastrovat. Myslim si ze je skvele mat tieto prirodzene tuzby a pocity, problem je ze ludia su surovy egoisti, sebci a zeny zvlast , ked ony nemaju chut taj aj zdochni . Ak si nepresiel vyberom , teda si chudobny nie moc pohladny nemas dar reci apod, si odsudeny zenami na utrpenie az do konca zivota. Mnohe ta teraz budu vodit za nos ze to neni pravda a podbne , ale sam prides na to kde je pravda, dozijes sa iba pokrytectva lzi a odmietania chlacholenia ale nic viac pre teba ziadna neurobi.

ModraObloha

No som v tejto kategorií tiež, musím ale povedať že mám rád "sex" alebo masturbaciu, radosť zo vzrušenia... je to fajn nevadí mi to, ale čo mi vadí je že to treba robiť furt aby som mal "čistu" hlavu.. vadí mi že ked si 5 dni napríklad nemasturbujem začnem si viac všímať len to telo "nádobu" ako celok a to ma mrzí.. dalej su to tie vtieravé myšlienky na sex.. vadí mi to .. Keby mam možnosť to ovládať a "vybúriť" sa len keď ja chcem a inak mi to neotravuje život to by bolo pre mna uplne perfektné.. neviem ale ako toho dosiahnuť zažil som chvílku (pri zmene stravy) znižené libido a nemasturboval som aj viac ako 10 dni a ani som na to nemyslel a musím povedať že to vobec nebolo zlé.. nevadilo mi to.. určite by som vedel priať toto ako to že každý 1-3 dni sa musím "odbaviť" aby som mal od toho na chvílu pokoj.. čo si o tomto myslíte ? Uvažujem vôbec dobre? Nemal by som byť proste rád že ma vzrušuje "sex" ? Neviem či to je potreba nejaká byť trošku vyspelejšia bytosť ale viem že toto není vobec jednoduche.. je tu niekto taký čo vie ovládať svoje "hormóny" a vobec na to nemyslí a vie to kontrolovať ked to chce on? Inak ma čistu hlavu? Dá sa to vôbec ? Ano o ženách som videl nie jednu tému že proste nemajú záujem o sex atď... tam su to možno tiežhormóny alebo to že nezažila orgazmus alebo čo? Ale u mužov som toto okrem stráty libida ako choroby ešte nepočul .. nechcem byť zase asexualny len chcem mať nad tým kontrolu a nie aby sexualne potreby mali kontrolu nadomnou.. Ako to vnímate vy ? Ste spokojný ?

veronika234

snúbenca mám na stáži v zahraničí na 4 mesiace. Chýba mi aj telesne, ale na druhej strane sa svet netočí len okolo sexu. Skôr si uvedomujem, aká som bez neho sama...no hej, messenger funguje aj skype...