My, TÍ BEZ SEXU. Ako s tým žijete?

Príspevok v téme: My, TÍ BEZ SEXU. Ako s tým žijete?
RussianGirl

Rada by som si prečítala príbehy ľudí, ktorí žijú v dobrovoľnom alebo v nedobrovoľnom celibáte.
Ako to na vás pôsobí a čím si to kompenzujete?
Nemáte z toho nervy, úzkosť, skratové agresívne správanie alebo to vnímate ako keby to nebola taká dôležitá potreba, ktorou podľa mňa určite je, len mi celibátnici a celibátničky, si klameme.

ModraObloha

Sissii to je dosť divné že muž v ročnom vztahu (po roku) nechce sex.. to mi príde divné.. buď má nejaký blok v sebe alebo traumu... alebo možno sa mu dievčatá až tak nepáčia.. to by si mala riešit si myslím.. možno má nejaký problém tam dole, napríklad nízky testosteron.. asi by trebalo viac komunikovať s ním

Nighthawk

čím dlhšie som v celibáte o to viacej som spokojný.
Boh stvoril aj tieto veci,ale patria do manželstva a zdravého vzťahu.
moje telo som odovzdal Bohu ako chrám a nebudem ho przniť pozemskými vecami.čoskoro to pominie a čakám na lepšie veci ktoré má Ježiš pripravené pre tých ktorí jeho milujú v Nebi. 1 Kor 15:57

Ssissi999

Ja som uz takmer v rocnom vztahu a sex sme nemali... Dost ma to trapi, pred tymto vztahom som ziaden este nemala a priatelovi sa do toho nechce, kedze som panna.. myslela som si ze vo vztahu je normalne mat sex.. a som velmi sklamana ze to tak nie je a ze po mne partner v tomto zmysle asi netuzi.. takze da sa povedat ze mi to chyba aj ked som to este nemala :D

ModraObloha

No takže vidím že to má tak väčšina.. aj tak mi to vadí.. :D áno je to super ale nemáme nad tým kontrolu.. to je nanič .. podliehať pudom.. potom sa často aj stane že niekto podvádza pretože momentálne ma proste "chuť".. ano ide aj o svedomie, morálne zásady, charakter a dalšie veci.. ale nebyť toho že to nemáme pod kontrolou bolo by jednoduchšie napríklad vydržať spolu aj celý život.. samozrejme sa to dá ale proste ako píše Jefoo, na to treba trošku vyzrelú osobnosť.. škoda že tu není nejaký profik v tejto oblasti čo by poskytol nejaký iný uhol pohľadu, však predsa existujú nejake cvičenia.. tantra a podobne aby človek vedel narábať so svojou sexualnou energiou či sa mýlim ? Ktovie ako to je.. dik za reakcie.

Jeffoo

Úplne v poriadku. Pudy sú pudy, mám ruku a vyriešené. Aspoň nenamotávam baby a oni sú potom iba smutné. Myslím si že inteligentný človek to vydrží a nič strašné z toho nebude robiť. A pokiaľ máte stále čo robiť, takáto vec vás ani nenapadne :D Ženy sú, boli aj budú, takže tragicky to vidieť netreba..

Tutenstein_xD

Keď je tu téma o sexe, tak musím povedať, že ak niekto zažíval sex napríklad pol roka s partnerom a potom ostal sám na niekoľko rokov, tak musí byť depresívne, keď ten človek vie o čo prichádza, keďže sex je normálna vec, ktorá patrí do každého vzťahu.

Ja som naopak rád, že som doteraz sex nemal, pretože som ho mohol zažiť na strednej s jednou babou a vždy som odmietol. Od strednej som frajerku nemal a myslím, že by to nebolo vôbec dobre, pretože keby som ten sex v tedy mal, tak by som vedel o čo prichádzam. Takto neviem o čom prichádzam, pretože neviem, aký je to pocit, keď chlap sexuje so ženou. Nikdy som si nemyslel, že niekedy budem rád, že som ešte nikdy nemal sex.

simiona

Tak, v skutočnosti boli kamoši iba výhovorka. V skutočnosti to chodil za kamoškami. Na všetko som prišla až postupne, veď sú to iba kamošky, no a čo, že si dali pusu, no a čo, že boli navštíviť jej strýka v meste, čo je vzdialené od nášho vyše 40 km, pritom mne vtedy tvrdil, že má zranenú nohu, že ostával v práci dlhšie kvôli kolegyniam a mne tvrdil, že to mu šéf príkazoval, že musí ostať dlhšie v práci.

Seex

Simiona, ja som to mal vzdy opacne, ze som bol dohodnuty s chalanmi a ked mi zavolala frajerka, ze chce niekam ist, tak som bez vahania zrusil chalanov, lebo s nou mi bolo ovela lepsie ako s nimi :)

simiona

Niekto sa tu opýtal, ako dokážeme nechcieť sex, či také niečo.

Jednoducho. Stačí mi spomenúť si na bývalých, nebolo ich veľa, ale aj to s človekom zamávalo. Stačí mi spomenúť si, ako chodili do barov s inými, ako ma podvádzali, ako mali radšej alkohol ako mňa, ako na mňa nemali čas a rušili dohodnuté rande, lebo náhodou stretli kamošov, ktorých dlho nevideli. Keď si porovnám, ako som sa vtedy trápila, plakala bola v depresii, nemohla jesť, proste nevedela, čo robiť, ako to zvrátiť, musím povedať, že teraz mam oproti tomu skvelý život, v pohode, nikto ma nerozčuľuje, kvôli nikomu neplačem, dni sú pre mňa jasné, aj keď prší, som omnoho veselšia ako vtedy.

Ani by som neverila, ako sa niektorí chlapi dokážu pretvarovať, že sú dobrí, keď chcú dostať ženu? A ako dokážu zradít a podvádzať.