Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka

Príspevok v téme: Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
Achjajhm

Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?

FB

Zaujimave, ze sa tu riesia iba zeny. Ja mam opacnu skusenost. Od ex som pocuvala, aka som neschopna, ked na SK mam iba 500. Podotyka v malom meste. Hlavne, ze za hranice ist robit nechcel, lebo ved on ma, zdedil chalupu po babke. A este sa po mne vozil. Odkedy som za hranicami, nie som ani neschopna, zaujimave. Kolko je zien p.. tolko je aj chlapov k...

Tomas12345

A čo ti to vlastne tak vadí čo si nejaká cudzia zebat o tebe myslí. Najlepšie je nestarat a netrapit sa kvôli tomu čo o tebe druhí hovoria. Radšej sa staraj čo si o tebe myslí, to je oveľa podstatnejšie.

swistica

Nuz teda BJ 2 specialne pre Teba:

Tvoje vyroky:
,,A swistica, napisala si to. Napisala si to, co sa muz ma cudovat, ze ked nezaraba 1000 eur v cistom a chce rodinu, ze zena ho odmietne. Ty si to precitaj po sebe najprv.,,

,,swistica, ty si uvedomujes, co to je 1000 v cistom? Ostatnych muzov si vylucila z toho mat vobec rodinu, a teda, ani zena by o nich nemala zakopnut podla teba... teda nemaju mat ani priatelku, ani len sex, lebo vsak nemaju mat ako zaujem zeny. To je asi najsprostejsia hlaska, aku som od teba cital.,,

Moje vyroky:
,,Cize muz ma byt schopny postarat sa najskor o seba a potom i o rodinu ak ju chce mat. To, co znamena byt schopny postarat sa je uz relativny pojem. Napriklad taky clooo- odporca cien, zo kazdu oznaci za zlatokopku v jednej diskusii napisal, ze zeny ocakavaju od muza zarobok 800 - 1000 € v cistom. Co podla mna je normalna suma, ak niekto chce mat rodinu. Nebavime sa tu teda o milionoch, zlatych tehlickach a bitcoinoch. Ako to prezentujete vy. Bavime sa o schopnosti postarat sa o rodinu. Cize nepouzivala by som termin, ze zena si vybera prachateho muza, ale ze si vybera muza schopneho.,,

Specialne vysvetlenie:
- konkretnu sumu 800 - 1000 € spomenul pouzivatel s nickom clooo - miestny odporca zien a zaryty stary mladenec
- ty si ucelovo vytiahol tu vyssiu hodnotu a prehliadol si o 200 € nizsiu sumu :-)
- ja tvrdim, ze muz ma byt schopny postarat sa o rodinu a zdoraznujem, ze byt schopny je relativny pojem
- ked je nieco relativny pojem, znamena to ze niekto sa dokaze postarat o rodinu za 500 € a niekto za ja neviem 5000 € ked to prezeniem
- je tiez relativne, co povazuje konkretna zena za schopneho muza. Jasne, su i zeny co si zoberu vagabuda, ktory ani nema snahu pracovat a potom vyplakavaju, ale tak to si mohli vsimnut este pred svadbou.
- to, ze ja som vylucila nejakych muzov z toho mat rodinu, je cisty blud. Nech tu rodinu ma kludne i spominany nepracujuci vagabund ak si najde zenu, ktorej to postacuje.

A este dodam, ze je podla mna uplne normalne, ze sa obaja partneri snazia zabezpecit rodinu tak, aby jej nic nechybalo.

Dufam, ze Ti to takto staci.

fas400

V pádesátych rokoch by sa to ani mne nepozdávalo že chrápem z materou.hmmmm nie si na chlapečkou??alebo skôr na babyčky??

BJ 2

No aspon ze su tu krestania, tych je este okolo 50%-60%, medzi mladymi mozno menej, ale ti nastastie prilis nepozeraju na peniaze. Jasne, znegujete mi teraz aj toto, ale ak to krestan robi, tak nieje krestan, ale falosny krestan. Lebo vy ste uz uplne strateny s tymi vasimi 3000 eurami poziadavok. Nikto z mojich kamosov tolko nezaraba ani z byvalych spoluziakov. Jeden ma cez 2000 eur, informatik, ale ok, bavime sa mozno o 50 ludoch. Asi vam zacalo pripekat to slnko na hlavu, lebo ti ludia sa normalne rozmnozuju, maju frajerky, zakladaju rodiny. A nezarabaju ani 3000 a ani 1000 eur v cistom.

A swistica, napisala si to. Napisala si to, co sa muz ma cudovat, ze ked nezaraba 1000 eur v cistom a chce rodinu, ze zena ho odmietne. Ty si to precitaj po sebe najprv.

andrej88

Bohuzial ten kto dnes nema peniaze je naozaj odpisany. Fakt by mala byt 1000 eur minimalna mzda. Som muz 30+ tiez zarabam malo a nevyjdem z toho mesacne niekedy ani ja. Peniaze dnes proste treba.

stareauto

Že 1000 eur hahaha to je pre dnešné ženy absolútny výsmech.
Už tu bola téma že 3000 eur je len priemer (na Bratislavu)
Takže keď chceš mať úspech u ženy musíš zarábať aspoň 5 tisíc.

swistica

BJ - daj si nejaky pripravok proti halucinaciam a precitaj si s porozumenim co som napisala ja a co si napisal ty. Kazdy piseme o niecom inom :-) No a hlavne bud taky laskavy a nevkladaj mi slova, ktore som nepisala ja, ale ty.