Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka

Príspevok v téme: Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
Achjajhm

Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?

Majjra

Absolútne sa nemusíš starať o to čo si o tebe myslí nejaká baba, ktorú na prvom rande zaujíma to, že máš staré rande

swistica

Stareauto - mozno trochu do toho vstupim. Volakedy v praveku sa merala schopnost muza, ci dokaze ulovit potravu. V dnesnej dobe je to schonost zarobit peniaze, za ktore sa ta potrava kupi. Asi nikto uz nebude behat po uliciach s tomahavkom a lovit bizony. Cize muz ma byt schopny postarat sa najskor o seba a potom i o rodinu ak ju chce mat. To, co znamena byt schopny postarat sa je uz relativny pojem. Napriklad taky clooo- odporca cien, zo kazdu oznaci za zlatokopku v jednej diskusii napisal, ze zeny ocakavaju od muza zarobok 800 - 1000 € v cistom. Co podla mna je normalna suma, ak niekto chce mat rodinu. Nebavime sa tu teda o milionoch, zlatych tehlickach a bitcoinoch. Ako to prezentujete vy. Bavime sa o schopnosti postarat sa o rodinu. Cize nepouzivala by som termin, ze zena si vybera prachateho muza, ale ze si vybera muza schopneho. To je evolucne podmienene. To ked bude na materskej s prispevkom od statu 200 €, tak sa ma starat o dieta a este aj o toho nepracujuceho chlapa? Ale zase urcite sa nikto nepyta na zarobok a financne pomery pocas randenia. Takze dobre rano.

stareauto

Sofiaella, modraobloha, ja tu nepíšem o nejakých mojich subjektívnych pocitoch alebo mojich failoch ale reálne celosvetové výskumy ktoré sa zaoberajú zmenami v spoločnosti a v rozmýšľaní mladých ľudí.
Z tých vyplýva že mladí ľudia áno aj muži sú dnes zameraní len na peniaze. A z tohto ďalej vyplýva aké majú priority a ako sa títo mladí ľudia správajú.
To znamená muž musí zarobiť a čím viac zarobí tým je pre ženy zaujímavejší. Nezarobí, nemá, tak si ho nikto nevšimne. Toto sú fakty ktoré sa nedajú spochybniť (aj keď vy to určite dokážete) a nie nejaké subjektivne pocity.

rraan

podla mna si stoho nic nerob nemozeme bit vsetci navlas rovnaky kazdy sme odlisna povaha ak si nezapadol do jej predstav tak aspon sa vyjadryla na zaciatku a ked najdes dievca ktore bude na tebe vydiet vsetko to dobre a nielen chyby tak vtedy to ma snov vyznam.

SofiaElla

stareauto, pokiaľ máš konkrétnu negatívnu skúsenosť, lebo si nejakej naletel alebo si naopak nejakú sklamal - naozaj ťa žiadam, aby si si to nekompenzoval na všetkých ženách.
My - ženy - totiž za tvoje fejly a chyby neberieme zodpovednosť. My - ženy sme totiž tie, ktoré rodíme deti, rodíme cez náš pohlavný orgán (predstav si tak ten svoj), musíme zvládnuť hormonálnu zmenu počas tehotenstva, kedy vyzeráme ako slonice a - niektorí z vás chlapov - nás aj vtedy podvádzajú - len preto, že my čakáme vaše dieťa. Okrem toho sa každý mesiac bavíme s "červenou armádou", čo má tiež súvis aj s hormónmi a našimi "ženskými náladami". Vám - chlapom, stačí, aby sa vám vták postavil a ste nadšení. Na to, aby ste mali dieťa, zas len stačí orgazmus (teda vypustiť spermie).
Takže naozaj žiadam, aby muži a chlapci a chlapi na tomto fóre ženy a dievčatá neurážali.

ModraObloha

Vy by ste sa mali najprv vyrovnať sami so sebou a svojími pocitmi ... poniektorí .. z vás ide iba negativita mám pocit.. a tieto vojny medzi mužom a ženou su už tiež trápne.. vždy sa nájde niekto kto potrvrdzuje to čo hovorí ten a vždy aj ten druhý... ide o to na koho sa sústredite.. treba hladať nie len očami si myslím ale to su vaše problémy ja vás presviedčať nemienim a pokial si to sami nedáte dokopy v hlavách tak máte o "zábavu" postarané.. hlavne nerozumiem prečo odsudiť polovicu populácie či už mužov alebo ženy na základe pár zlých skúseností (a možno ani nie vašich ! )

stareauto

takíto muži, "grázli" zväčša ženy priťahujú, lebo hrajú frajerov, hrajú sa že nemajú problém s peniazmi a keď sa už žena namotá a zistí že to bolo celé len klamstvo tak potom nevie ako z toho von.
Takže to je len a len chyba tých žien a ja ich vôbec neľutujem.

SofiaElla

jeminenku, sa zišiel klub ohrdnutých chlapov? Viete koľko žien zarába na mužov, kým oni chodia chľastať a tlačiť ženine peniaze do automatov? Sa preboha, spamätajte, kým tu začnete útočiť na ženy. Z takýchto príspevkov mám pocit, že sa jedná o totálneho lúzera, ktorý si svoje nedostatky kompenzuje urážaním žien. Ako odtiaľ - potiaľ - muži - ak ste muži, tak sa tak správajte.