Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka

Príspevok v téme: Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
Achjajhm

Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?

drevolub

to: cloo; dobreuz
viete co je za tymito vasimi vyplakavackami ze zenske chcu len love a auta? to ze take sami chcete. a dobre vam tak chlapci.
a ked je niekto samotar tak je jasne ze v poriadku nie je. asi ma nejaky problem. clovek je tvor spolocensky a nespolocenski ludia su cudni. a z mojej skusenosti kreteni. preto nemaju priatelov.

Pag

Nuz, mne je luto, ze ta maju za cudneho curaka, pardon cudaka, ale od ludi si drz distanc, zvycajne ta len stiahnu do takeho shitu, v akom su sami. Nemas ziadnych priatelov, len obchodnych partnerov? Isto lepsie, ako sa kamosit s bud.sockami a troskami, lebo k tomu sa zvycajne mnohi chcu dopracovat, su ako keby stratili orientaciu v ich dezoruentacnom behu. Radsej pracuj na sebe, i na ume i na postave a na vsetko ostatne sa vykasli. Vsetko potom pride samo od seba.

problemisko

zoznami sa, coby nie, len si natrafil na tuctovu, nechcem povedat sprostu, tupu naaaanu, urcite pozera Farmu a ine chobotiny. S akou si sa zoznamil, taku mas.

daniela2

ahoj, ľudia, ktorí nemajú kamarátov nemusia byť čudáci, ale určite si ťažšie niečo dokážu odkomunikovať, ako tí, ktorí sa stretávajú veľa s ľuďmi a stále komunikujú. A do vzťahu treba dať aj určitú dávku komunikatívnosti.
Keby si bol tak komunikatívny ako nie si, tak by si milej dotyčnej povedal, aby Ti ukázala ona svoje auto a keby Ti náhodou povedala, že žiadne nemá, tak si jej mohol povedať, že keď nemáš auto, tak si obyčajná nula, a poslať ju do kelu.
Kebyže máš priateľov, takto rozmýšľaš a nepotrebuješ si riešiť takú štet** na anonymnom fóre a ešte v ten deň si pozveš na rande ďalšiu.
Tak by som Ti poradila, aby si si našiel kamarátov, alebo ak máš veľa známych, tak s nimi sa posunul o malý krôčik bližšie ku kamarátstvu a viac komunikoval s ľuďmi, napr. u kaderníčky, keď Ti strihajú vlasy, podotkneš nevinnú poznámku o počasí a podobne, proste sa snažil rozvíjať Tvoju schopnosť komunikácie.