Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?
Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
bezpecnost? no iste, ved nesla na cestu okolo sveta
jaj, robite tu dramu ohladom auta a ani nevieme kolko rokov to auto vlastne ma? Co ak je fakt moc stare a slecna si len robila starosti o bezpecpecnost? Takze autor - mozno len trochu iny pohlad na rovnaku vetu :-)
Pretože kým chalan sa zaujíma o to ako ich zarobiť, žena sa zaujíma len o to ako ich tomu chalanovi minúť.
takže generácia medzi 15 a 25 chalani aj baby sa zaujímajú o peniaze. Takže aj chalani. Tak prečo sa to prišíva len výlučne babám.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pre takýchto čo budú tvrdiť že ženy niesú na peniaze odporúčam pozrieť reláciu ktorá išla myslím na TA3 kde sociológ rozoberal tri posledné generácie.
Generácia ľudí teraz okolo 30-tky sa zaujíma o spoločenské dianie, šport, koníčky a potom niekde v rebríčku majú peniaze.
Posledné dve generácie ľudí (nás zaujímajú ženy) teda okolo 15-25 rokov sa zaujímajú na 1. mieste len o peniaze a v podstate ani o nič iné.
Toto je vyjadrenie niekoľkých svetových sociológov a výskumov ktoré sa týmto zaoberajú. Sociológia je veda čiže nie nejaké krčmové reči tu na fóre.
Toto je realita dnešného sveta, buď máš peniaze a nemáš problém alebo nemáš a si nula, čudák, chudák, žiadna o teba nezakopne...
A vlastne ani sociológov netreba, stačí sa pozrieť na instagram aké má dnešná mládež priority...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tiež som chodil na veľa rande a skoro vždy sme si rozumeli až kým som ich nechcel zaviezť domov a tiež zbadali moje staršie auto...
Potom už prišli na rad výhovorky... Je to normálne, každá žena sa chce voziť v drahom aute a nie nejakej šunke...
Nakoniec som to robil tak že som ich pozval na nejaké vínko si sadnúť a tým pádom som nemohol ísť autom a šoférovať. Hneď sa mi viac darilo. Treba pozmeniť taktiku.
Ako tu bolo písané to že si introvert nikoho nebude trápiť pokiaľ máš plnú peňaženku.
že "mas stare auto" a trapi ta akoze co? ze ta zlatokopka nemala o teba zaujem? tak to ta trapit fakt nemusí...