Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka

Príspevok v téme: Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
Achjajhm

Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?

Zuzulik8

Ale coby sa nezoznamil. Len si nevyberaj extrovertky lebo s tymi by si si aj tak nerozumel ani vo vztahu. Vyber si tiez nejaku samotarku, budete mat jeden pre druheho pochopenie a budete spokojni.

clooo

Vedz, že dotyčnej v skutočnosti nevadilo to, že nemáš kamarátov, ale práve to, že máš to staré auto. Keby si mal luxusné auto, vytiahol by si kreditnú kartu a na prvom rande jej kupil to, o čo by si zažiadala, ver, že by ti hneď padla do náručia. Dievčatá/ženské sú bezcharaktérne, chladnokrvné tvory túžiace len po peniazoch, materiálnych veciach, nie po partnerovi ako takom. Lepšie bude, keď sa na tie tvory vykašleš, nájdeš si nejaké záľuby a na zlatokopecké, povrchné fifleny budeš myslieť len minimálne.