Nikdy som nemal kamošov, som povaha, ktorá si rozumie s jedným človekom zo sto ľudí. Mne to nevadí, ale vadí to potencionálnym priateľkám.
Bol som na rande a tam ma za to dotyčná zdrbala, že sa jej nepozdávam, že to nie je ok, nemať kamošov a byť stále sám.
Všetko tým ženám vadí a nakoniec ma naštvalo keď mi povedala výčitku "máš staré auto".
Obyčajný chlap, ktorý nemá šťastie na kamošov sa dnes už ani nezoznámi, alebo čo?
Som samotár a štve ma, že ma preto majú ľudia za čudáka
Ale coby sa nezoznamil. Len si nevyberaj extrovertky lebo s tymi by si si aj tak nerozumel ani vo vztahu. Vyber si tiez nejaku samotarku, budete mat jeden pre druheho pochopenie a budete spokojni.
Som namyslená suka
Vedz, že dotyčnej v skutočnosti nevadilo to, že nemáš kamarátov, ale práve to, že máš to staré auto. Keby si mal luxusné auto, vytiahol by si kreditnú kartu a na prvom rande jej kupil to, o čo by si zažiadala, ver, že by ti hneď padla do náručia. Dievčatá/ženské sú bezcharaktérne, chladnokrvné tvory túžiace len po peniazoch, materiálnych veciach, nie po partnerovi ako takom. Lepšie bude, keď sa na tie tvory vykašleš, nájdeš si nejaké záľuby a na zlatokopecké, povrchné fifleny budeš myslieť len minimálne.