Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat

Príspevok v téme: Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat
Denisa891

Zamilovala som sa do muža ktorého nikdy nebudem môcť mať. A trvá to už tri roky, o ničom a nikom nerozmýšľam len o ňom, celé dni. On má 30 a ja 20 rokov. On je ženatý a má jedenrocnu dcéru a ja slobodná a nešťastná. Nechcem nikoho iba jeho. A ak nemôžem mať jeho tak fakt nechcem nikoho, ja už nebudem schopná milovať nikoho okrem neho. Takže budem do konca života sama aj keď možno nebudem lebo už vážne premýšľam nad samovraždou, čo z takého života keď človek ktorého milujem nikdy nebude môj, nikdy mi neopätuje moje city. On ani nevie že ho milujem, veď načo mu to budem vravieť aj tak by sa nezmenilo nič, a ja ani nechcem aby kvôli mne opustil svoju manželku a dieťa ale zároveň celé dni po ňom túžim, takže táto situácia nemá riešenie, cítim že môj život nemá zmysel, všetci vraveli že ma to prejde ale neprešlo a neprejde, viem to, už nikdy nikto si nezíska moje srdce tak ako on. Prosím poraďte mi čo mám robiť lebo ja fakt neviem ja mám pocit že už nie je nádej a môj život sa skončil aj ked mam len 20 rokov

Miloslavcho

tak sa odmiluj, ked ho nikdy nebudes mat...ked si vedela, ze ma rodinu, naco si s nim vobec chodila von?..toto raz nepochopim..

Xxl

Je pravda, ze cloveka treba najprv spoznat, potom sa zamilovat, lebo je mozne, ze sa k sebe vobec nehodite a tym padom sa uz donho nezamilujes. A co sa vyzoru tyka, tam niekedy funguje chemia, clovek nemusi byt najkrajsi podla nejakych meritok. Ale fakt, ze tento clovek bol extrem, este som sa s takou povahou nestretla a sa cudujem, ze si bol miekto ochotny uviazat ho na krk. Ten jeho egoizmus uz hranicil s bezcitnostou, darmo bol najkrajsi chlapec siroko daleko este aj namysleny.No nabuduce budem mudrejsia

ehm

Áno, tá pravá ma kritizuje, tá čo vraj odmietla muža, s ktorým si najviac rozumela, preto že bol nízky. Ale tak pekným ženám, ktoré si celý život vyberajú, sa asi najľahšie kritizuje.

xxxL

Dobreuz, ty si v predchadzajucej diskusii naznacil, ze si zamilovany do mladeho byvaleho katolika? Je to pravda ci len zakryvas lasku k mlademu Romovi?

SofiaElla

Nie je nič zvláštne a hlavne pohŕdania hodné na tom, že žena alebo muž sa zamiluje do niekoho, u koho v podstate nemá šancu. Stane sa.
ehm a dobreuz, dúfam, že ste si skvele uľavili pri tejto téme, dobreuz si opätovne zarýpol do vzťahu, ktorý v živote nemal a ehm si uľavil pri všeobecnom kategorizovaní žien (dievčat). Dvaja "perspektívni chlapci - tak perspektívni ako Titanic." Vašimi názormi sa dostanete len k úplnemu dnu. Neprajem vám to, ale tam asi smerujete.

ehm

No jasné, Xxl ďalšia typická žena, zamiluje sa do muža len na základe jeho výzoru, čo tam potom akou osobou je, že je to možno h*jzel. A iných chalanov bude odmietať, hoci by možno boli dokonalými partnermi, ale majú smolu, lebo nevyzerajú tak dokonalo.