Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat

Príspevok v téme: Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat
Denisa891

Zamilovala som sa do muža ktorého nikdy nebudem môcť mať. A trvá to už tri roky, o ničom a nikom nerozmýšľam len o ňom, celé dni. On má 30 a ja 20 rokov. On je ženatý a má jedenrocnu dcéru a ja slobodná a nešťastná. Nechcem nikoho iba jeho. A ak nemôžem mať jeho tak fakt nechcem nikoho, ja už nebudem schopná milovať nikoho okrem neho. Takže budem do konca života sama aj keď možno nebudem lebo už vážne premýšľam nad samovraždou, čo z takého života keď človek ktorého milujem nikdy nebude môj, nikdy mi neopätuje moje city. On ani nevie že ho milujem, veď načo mu to budem vravieť aj tak by sa nezmenilo nič, a ja ani nechcem aby kvôli mne opustil svoju manželku a dieťa ale zároveň celé dni po ňom túžim, takže táto situácia nemá riešenie, cítim že môj život nemá zmysel, všetci vraveli že ma to prejde ale neprešlo a neprejde, viem to, už nikdy nikto si nezíska moje srdce tak ako on. Prosím poraďte mi čo mám robiť lebo ja fakt neviem ja mám pocit že už nie je nádej a môj život sa skončil aj ked mam len 20 rokov

Xxl

Dobreuz, ty si v predchadzajucej diskusii napisal, ze si zamilovany do mladeho Roma? Je to pravda ci sa len vystatujes?

Xxl

Mila Deniska, tak na toto mam pre teba jednoznacnu odpoved-mne sa stalo to iste.Zalubila dom sa na 1.pohlad do chalana, tiez 2 roky fantazirovala o sexe s nim, kazdeho ineho som okrem neho odmietla myslela, ze sa zblaznim.Kamarati mi vraveli, ze vyzeram ako mrtvola.Za 2 roky nadisiel den D, ked som ho proste zviedla a skoncili v posteli.No tak otrasny sex som v zivote nezazila, nielenze mal maleho, ani netusil, co je predohra..Potom vyslo najavo, ze je zadany a podvadza zenu 3x do tyzdna, navyse je lakomy minut na babu 2€.Taku facku by som si dala za vsetky premarnene noci fantazirovanim o nom. Utekala som od neho kade lahsie a dakovala Bohu, ze ma nechce.Predtym, nez spachas samovrazdu radim ti- dobre ho spoznaj.Mozno zistis, ze je to hajzel najvyssieho stupna a budes sa smiat na sebe aka si sprosta, ako sa smejem dnes na sebe ja.

analyzator

Klameš Meridian... odtiahni si záclony naplno. Nič nové si nenapísal. Všetko tu bolo napísané. Nebol popísaný akurát spúšťač tejto psychickej poruchy. Nebolo popísané prečo príroda používa tento inštitút voči človeku. Ja som sa začal touto vecou zaoberať z určitej pohnútky a tak som to študoval a trvalo mi to dva a pol až tri roky, pokiaľ som našiel všetky podklady. Teraz som ak nie vyštudovaný, tak aspoň veľmi dobre informovaný. Z vedeckých publikácií, učebníc, referátov nie z bulváru. V predošlých článkoch je to popísané. Len rada je ťažká. Keď je to v takom štádiu, že dotyčná sa zaoberá samovraždou, mal niekto z jej okolia s ňou pohovoriť a navštíviť psychiatra. Môže jej zachrániť život. Pre mudrákov ako Dobreuž a bab , skutočne sa nejedná ani o pivné brucho, ani o peniaze. Chovanie toho chorého mozgu zachádza do oveľa horšej absurdity. Zamilovanosť do mŕtveho z fotky na náhrobnom kameni, z novín, vídea, z hlasu osoby a predstavivosti mozgu o danej osobe. Ohrozuje to život týchto ľudí. Bola tu rada Odviate vetrom, sprostosť s vojny Sever proti Juhu. Osudové láska Rhetta a Scarlett. Dojímavé. O triedu sladšia somarina ako Vtáky v tŕni. Iba zhorší zakladateľke emócie. Tak príklad absurdity ...Ahojte, mám 12 a som zaľúbená do mŕtveho ...Keď ešte žil tak som ho až veľmi mala rada, keď som zistila že zomrel tak som veľmi plakala a stále ho ľúbim ..Mama vraví že s tím musím prestať lebo vraj je to psycho byť zaľúbená do mŕtveho človeka ...Neviem čo mám robiť ,mama mi už zobrala aj mobil aby som si jeho obrázky nepozerala, a zakázala mi ho počúvať...Bojím sa že má zoberie k psychiatrovi ... ja proste nemôžem ho prestať počúvať...Ja ho MILUJEM aj jeho pesničky … to sa nedá prestať počúvať...Mama ešte povedala že mala sesternicu ktorá bola zaľúbená do Brusliho mŕtveho a zabila sa lebo chcela byt s ním hore ... tak preto sa bojí, že aj ja to spravím ...Ľudia pomôžte mi ako to mám vysvetliť mame ... a títo už žiadny majetok nemali. Chúďa dieťa. A nie je jediná. Tak sa spamätajte a prestaňte s kockotinami. Smutné je, že sa nenájde pár percent ľudí ktorý by sa takouto dôležitou témou vážne zaoberali. Nemám rád psychológa Plzáka pre jeho hlúpy výrok zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať...rodina nie je truc podnik. Ale oceňujem výrok k tejto téme... tých dvoch čo tak po sebe túžia treba nechať, aby s v tom vymáchali. Inak to neprejde. Ak chcete byť vzdelaný v tejto téme, googlite.

Meridian

Denisa
Viem čo to je ,ale nepoteším ťa neprejde to.
Je to niečo čo keď líhaš je s tebou a stávaš a je zase tam .Keď hrâ pieseň ,alebo ide film ty si dosadíš svoje postavy a situácie.
V živote sa nâm dejú veci ,ktoré nevieme vysvetliť
Je to preto ,lebo mâme rolety napoly stiahnuté.
To čo ťa stále prenasleduje v myšlienkach sa dá využiť na to aby si hľadala odpovede aj inde ako je zvykom.Nič nieje nâhodné ...
Nemusíš mi veriť ale viem ako sa cítiš aj mâm minimálne toľko odpovedí pre teba aby si si našla tú svoju ,ale by som preskočil to hlavné a to je tvoja cesta ,ktorou sa máš uberať.
Kašli na toto fórum tu odpoveď nenájdeš .Ty si jediná ,ktorá to môže zistiť a nikto ti to nemôže zjaviť lepšie ako tvoja duša.Viac ti nepoviem ..nemôžem....!

addulaa

Vies ako sa hovori zide z oci zide z mysle, je potrebne na to mysliet a vzdat sa akehokolvek kontaktu s nim, bude to boliet, ale zvyknes si a prejde to.

Angelika3

joj, vy čo tu niektorí píšete je vidno, že ste ešte nikdy neboli zamilovaní. To nemá nič s peniazmi keď na toho druhého myslíš stále a nemôžeš s tým absolútne nič robiť.