Zamilovala som sa do muža ktorého nikdy nebudem môcť mať. A trvá to už tri roky, o ničom a nikom nerozmýšľam len o ňom, celé dni. On má 30 a ja 20 rokov. On je ženatý a má jedenrocnu dcéru a ja slobodná a nešťastná. Nechcem nikoho iba jeho. A ak nemôžem mať jeho tak fakt nechcem nikoho, ja už nebudem schopná milovať nikoho okrem neho. Takže budem do konca života sama aj keď možno nebudem lebo už vážne premýšľam nad samovraždou, čo z takého života keď človek ktorého milujem nikdy nebude môj, nikdy mi neopätuje moje city. On ani nevie že ho milujem, veď načo mu to budem vravieť aj tak by sa nezmenilo nič, a ja ani nechcem aby kvôli mne opustil svoju manželku a dieťa ale zároveň celé dni po ňom túžim, takže táto situácia nemá riešenie, cítim že môj život nemá zmysel, všetci vraveli že ma to prejde ale neprešlo a neprejde, viem to, už nikdy nikto si nezíska moje srdce tak ako on. Prosím poraďte mi čo mám robiť lebo ja fakt neviem ja mám pocit že už nie je nádej a môj život sa skončil aj ked mam len 20 rokov
Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
milá Deniska, odporúčam Ti prečítať knihu Odviate vetrom o Scarlett O´Hara. Prežívala niečo podobné ako Ty, a vďaka tejto knihe budeš viac vedieť, čo a ako ďalej. Teda rozuzlenie prichádza v 2. časti, keď je zadaný idol zrazu slobodný.
Neverim, ze by si sa do neho zamilovala aj keby bol bezdomovec, to su keci. Keby bol bezdomovec, tak si ho ani nevsimnes. Bol by neupraveny, smrdel by a nemal by zenu, respektive tato by ho opustila, aj s deckom, takze bol by sam. Dost mozne, ze by byval aj opity.
Vy zeny sa vzdy zamilujete do uspesnych, pozri sa na to. 17 tka sa zamilovala do 27 rocneho... rodina, zena (ziadany, muz ktory ma manzelku, a vie zbalit babu, alebo je ziadany u zien, je pre zeny atraktivny, lebo je uspesny, a ziadany u zien)... takisto je uspesny v praci (bude financne zabezpecena... bude dost penazi na dovolenky, luxusne veci, fitko, solarko, atd... 17 tka musi mlsat nad tym.... ale preco? Lebo v duchu je k...a... nic viac.
Bezdomovca by si si nevybrala, medzi bezdomovcami je vela muzov aj mladsich a celkom peknych do fyzickej krasy, len to nevidno, lebo su zdegenerovany, zniceny, ked je clovek psychicky zniceny, vyzera horsie, plus neumty, smrdia... kedy sa ktora zena do takeho zamilovala? Nikdy. Chodia okolo nich ako okolo psov, a ani o nich nezakopnu. Je zazrak, ked im raz za cas hodia aspon 20 centov. Taka je pravda o vas zeny, idete ako osi na uspech. Ked sa byvaly bezdomovec z toho dostane, a vybuduje uspesne firmu, upravi sa, je u zien ziadany, a je psychicky silny, lebo si presiel ulicou, vtedy mlsate, lebo taky muz je osobnost... a za co ho chces? Zato, ze ty nemas nic a si 17 rocna, co je ochotna roztiahnutnohy, a este si ani nedostudovala? Ale chces uspesneho 27 rocneho zenateho muza? Uvedomujes si, aka si pokryteca, zijuca v sebeklame, neuprimnosti? A este tu spominas, ze by si ho chcela aj ako bezdomovca. Neexistuje...
A este jedna vec, taky muz ma zenu, mozno ma milenku, a este ma dalsiu ,mozno aj dalsie dve tri, co ho platonicky miluju, a odmietaju inych muzov. Uvedomujete si vy zeny, ze styria muzi kvoli tomuto vasemu blbnutiu ostanu bez zeny, stale budu odmietany, lebo vy si vyberiete ako slepice v kurniku vzdy tych par uspesnych a na tych cakate ako zakliate princezny. A ti uspesnejsi tahaju neraz aj 2 alebo 3 zeny naraz, ako milenky. Cize, priemerni muzi, alebo taki dobraci jednoduchi, co by boli dobri partneri a manzelia, si kvoli tejto vasej stupidnej vlastnosti nenajdu muza, lebo ty si single platonicky zamilovana, a takeho teda odmietnes, radsej ostanes sama. A vasi vysneni princovia vam dokola lamu srdcia, lebo casom vyplava pravda o nich napovrch o milenkach a bocakoch, a potom si ich dokola navzajom vymienate. Priemerny muz uz ani nema sancu, musi pouzit klam, robit si seminare ako dostat (inymi slovami oklamat) zenu, namotat ju na obal, aby podlahla, a bola nim unesena... to je chore, uz ani nemoze byt samym sebou, lebo vnutri je jednoduchy.
Co ti teda napisat? Zamilovala si sa do uspesneho a zenateho, starsieho, v case, ked si bola este pod zakonom, ani by s tebou nic nemohol mat oficialne... a este si klames, ze aj ako bezdomovca by si ho zobrala. Ani by si o neho nezakopla. Zamilovala si sa preto, ze je uspesny, upraveny, ma vela energie lebo je hore, a ma za sebou zenu, je ziadany, a ked ma muz za sebou zenu, aj lepsie vyzera (navari mu, vyzehli, ma viac energie) ...Prepac, ale to co robis, je cisty sebeklam. Dostanes sa z toho tak, ze nejak zmudries a uvedomis si, co robis a vymazes vsetky kontakty na neho, a zamyslis sa nad sebou, a zacnes si vyberat normalnych muzov. To znamena, ze ked mas 17, tak nejakeho studaka, nie zenateho skoro 30tnika.... ako taka hus
Je zbytočné toto rozmazávať, ide o chorú ženu s chorým myslením. Pod vplyvom drog.Ten chlap s tým nič nemá. Žiadna iniciatíva s jeho strany. Len ak náhodná. Ak by sa s ňou aj stretával, nemusel by ani nič tým sledovať, vyložila by si to že aj on je zaľúbený. To by bol koniec. Zamilovanosť je viazaná prísne na jednu osobu. Tu neplatí, zíde s očí zíde z mysle. Nosí si to vo svojej hlave kde sa to aj zrodilo. Môže odísť aj do Austrálie. Smutné je to, že nikto nikoho na tento stav v živote nepripravil. A tak sa traduje, že preskočila iskra. Alebo ružové okuliare. Všetko čo sa odohráva z tej chémie je podvod prírody, sprevádzaný obrovskou éterickou láskou a neskutočnými emóciami. Žena v tomto stave opustí kľudne rodinu. Ukladá sa jej to hlboko do podvedomia, čomu ona hovorí, že ho má v kútiku srdca. Keď je na ňom závislá, nemôže bez neho žiť. Zidealizuje si ho do dokonalosti. Ešte aj zo zadku mu inak smrdí. A cíti sa bez neho ako ako narkoman bez dávky. Keď dávku dostane, je spokojný hoci sa okolo neho nič nezmenilo. Len jeho pocit a pohľad pod drogou. Smutné je, že skutočne taký človek je schopný spáchať samovraždu, vraždu, alebo dostať sa do blázinca, alebo svojich najbližších. Toto nemá s láskou ako takou nič spoločné. Obidva stavy existujú na úplne iných princípoch. Preto hodne odborníkov z vedeckej obce je proti tomu, aby sa toto drogovo závislé obdobie volalo láska. Samozrejme vzhľadom na ľudskú hlúposť, zmeniť to je nemožné. A tak budú ďalej platiť údaje štatistického úradu, že na 100 registrovaných sobášov pripadá 49 rozvodov. Ročne sa to trochu mení. Ale ak prirátate neregistrovaných, tzv žijúcich na kôpke, prirátajte ďalších 5-10 percent a máte pravdepodobnosť udržania vzťahu. Nehovorím o šťastnom vzťahu. Je úplne jedno, z akej pohnútky sa manželstvo uzavrelo . Ostatné si pohľadajte na nete. Prečo sa príroda takto chová. Všetko je od prírody a zďaleka to nie je také romantické, ako si to ľudia vykladajú. Ale je to logické z hľadiska prírody.
Je zenaty a ma dieťa. Zabudni nanho. Neber to ako koniec sveta. Alebo to ber ako chces... ale ludia sa casto zalubia do niekoho, s kym nebudu. Treba to nechat tak a ist dalej. Su horsie veci... Napr. rakovina. Bud rada, ze si zdrava a nerezignuj nad zivotom. Nie si uz mala decko, co bude robit sceny, ked mu fotrovci nekupia, co chcel. A ja chcem vela veci, ale viem na co mam a na co nie.
Tak jednoducho skús na neho zabudnúť, lebo zbytočne sa budeš iba ty trápiť!
Denisa891...nie si Bohužiaľ jediná. Tak ako všetky Tebe podobné, zažívaš rovnaký scenár. Stačí krátky kontakt alebo ešte pravdepodobnejší očný kontakt aby sa toto bláznovstvo rozbehlo. V mozgu dochádza k chemickej reakcii, nadprodukcii dopamínu v sprievode andrenalínu a Tvoj mozog si danú osobu automaticky spojí s radosťou, so šťastím a s obrovskou láskou. Ale nie je to tak, pravdou je, že v skutočnosti si sa len stala závislá na veľkých dávkach dopamínu, a koľko to trvá, ťažko povedať. Kedy sa mozog unaví a prestane vyrábať chémiu. Ani priateľa si kvôli tomu nenájdeš. Myseľ je zamestnaná ním. Jedna žena, ktorá si sťažovala že ho nevie dostať z hlavy. Odpoveď inej, ktorá sa vydala po zamilovaní ktoré nikdy nedoznelo ... ak to budeš mať tak ako ja tak Ti nezávidím. Tiež som zažila niečo podobné. Boli sme ešte deti 15 rokov. Moje deti majú viac rokov ako ja vtedy tak si vieš predstaviť koľko času uplynulo. Mám šťastný život, rodinu deti prácu ale neviem sa myšlienkami odpútať od neho. Viem čo prežívaš, ja to mám 100 krát horšie. Zhruba po dvadsiatich rokoch manželstva to nepremazala ani láska k manželovi ani k deťom. Keby si manžela vzala zo zamilovanosti, bol by premazal minulú zamilovanosť. Takto jej to ostane do smrti. Nikomu to nepomáha, len hrozí, rozvod ak sa to manžel dozvie. Už len kvôli tomu dlhoročnému klamstvu. Mohol by som Ti popísať ďalšie ale to sa sem nedá kvôli dĺžke. Proste u jednej s ďalších to trvá nie 36 rokov. Tak žije vo svojom svete a oberá svoju rodinu o skutočné prežívanie. Má manžela a rodina vychovala tri deti. Tiež sa už do smrti s toho nedostane. A z ľudského hľadiska...čo tam vlastne zháňaš. Čo vieš o tom ako tá rodina prežíva...aké krízy...kto s tej rodiny Ťa potrebuje? Ako by si nazvala suku, čo sa snaží rozbíjať rodinu? Máš ovládať svoje pudy a nechovať sa ako sprosté decko v hračkárni. Hodí sa o zem, vrieska a ja to chcem. Lebo inak spácha sebevraždu. A ak si nevieš rady, je tu na fóre jeden poradca, napísal aj knihu... po pár sedeniach Ti ho vybije z hlavy. Určite tiež chápe, že tam nemáš čo zháňať. Ty si nájdi muža, ktorý Ti je rovný a je voľný. Skús tú chémiu prekonať.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Chces ho? Zbal ho! Odmietne? Tak aspoň budes vedieť na čom si. Neodmietne? Mozno nie je vôbec šťastný. Je šťastný, tam kde je? Tak mu to stastie dopraj. Mozno milujes len predstavu aký je a v skutočnosti prdi, grga a smrdia mu nohy. V čom je taky vynimocny? Keby ste boli spolu alebo bývali, hned by ta prešla láska. Stereotyp zabije vsetku vášen, radsej snívať ako padnut rypakom na zem.