Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat

Príspevok v téme: Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat
Denisa891

Zamilovala som sa do muža ktorého nikdy nebudem môcť mať. A trvá to už tri roky, o ničom a nikom nerozmýšľam len o ňom, celé dni. On má 30 a ja 20 rokov. On je ženatý a má jedenrocnu dcéru a ja slobodná a nešťastná. Nechcem nikoho iba jeho. A ak nemôžem mať jeho tak fakt nechcem nikoho, ja už nebudem schopná milovať nikoho okrem neho. Takže budem do konca života sama aj keď možno nebudem lebo už vážne premýšľam nad samovraždou, čo z takého života keď človek ktorého milujem nikdy nebude môj, nikdy mi neopätuje moje city. On ani nevie že ho milujem, veď načo mu to budem vravieť aj tak by sa nezmenilo nič, a ja ani nechcem aby kvôli mne opustil svoju manželku a dieťa ale zároveň celé dni po ňom túžim, takže táto situácia nemá riešenie, cítim že môj život nemá zmysel, všetci vraveli že ma to prejde ale neprešlo a neprejde, viem to, už nikdy nikto si nezíska moje srdce tak ako on. Prosím poraďte mi čo mám robiť lebo ja fakt neviem ja mám pocit že už nie je nádej a môj život sa skončil aj ked mam len 20 rokov

momentik

musi byt velmi pritazlivy, ked tam vznikol z tvojej strany taky silny cit. aj tak si myslim, ze ked stretnes niekoho realneho, tak ta to prejde.

veronika234

jednoducho Ti musí priniesť život dostatok nových podnetov. Zatiaľ Ti 3 roky nepriniesol, to neznamená, že Ti neprinesie nikdy. Zmysel života nie je v zamilovanosti či partnerovi. To je len obohatenie a bonus. Áno, je to dôležité, človek je tvor spoločenský.
Ale Ty si ho spoznala len v rámci riešenia toho, čo ste robili. Nezobudila si sa vedľa neho, necítila si, ako mu prebudení si páchne z úst, nepočula si ho fňukať na wc, že sa nemôže vy***ť, lebo má chudáčik zlatú žilu, a ako ho to bolí, necítila si smrad z jeho vetrov, nevidela si, čo urobí, keď je inak stolička v byte ako je zvyknutý, ako nadáva, ako hromží. Takže si zamilovaná do niekoho, koho v podstate nepoznáš, ale Ty si si ho vysnívala ako nejaký dokonalý idol. Keď sa spýtaš baby s reálnym 1 ročným vzťahom, či a aké negatívne stránky má jej partner, vie ich pár vymenovať. Ty nevieš. Či áno?

Denisa891

Veronika, ale my sa veľmi nestretávame , my si aj vykame stale, my len pred tromi rokmi sme boli spolu v zahraničí dlhší čas a tam som sa zaľúbila ale teraz sa vidíme malo ale ja aj tak stále naňho myslim

veronika234

dobreuž, skočte si s cloo a porozprávajte, či trénujte spolu. Hodíte sa k sebe. Okrem športu žiaden normálny názor.
Moja spolužiačka, keď mala 19 bola takto zamilovaná do nášho učiteľa fyziky. Samozrejme, on o tom ani netušil, a tiež mal rodinu. Neviem, koľko zarábajú učitelia, ale ona to podľa dobreuž musela vedieť, a zamilovala sa do jeho peňazí.
Ono je to tak pri takejto láske, že zíde z očí, a časom zíde aj z mysle. Takže ak sa autorka prestane nachádzať v prostredí, kde sa objekt platonickej zamilovanosti nachádza, o nejaký čas na neho aj prestane myslieť.

Denisa891

Momentik riešili sme niečo spolu , istú vec nebudem písať akú, v zahraničí a tam som sa zamilovala ale inak žijeme obaja na sk v Tom istom meste. A nevie o Tom lebo my nie sme kamaráti , my sa pozname vyše troch rokov a vykame si stale

swistica

- nestretavat ho
- nesledovat na socialnych sietach
- vymazat vsetky kontakty (tel.cislo, messenger,...)
- venovat sa skole/praci
- prihlasit sa na nejaky kurz
- ist na dovolenku
- nemat volny cas

Denisa891

Dobreuz je to síce úspešný vzdelaný muž s dobrou prácou ale ja milujem jeho a nie jeho peniaze aj keby prišiel o prácu a všetko a stal sa z neho bezdomovec milovala by som ho rovnako ako dnes..ale ty asi nevieš čo je laska