Zamilovala som sa do muža ktorého nikdy nebudem môcť mať. A trvá to už tri roky, o ničom a nikom nerozmýšľam len o ňom, celé dni. On má 30 a ja 20 rokov. On je ženatý a má jedenrocnu dcéru a ja slobodná a nešťastná. Nechcem nikoho iba jeho. A ak nemôžem mať jeho tak fakt nechcem nikoho, ja už nebudem schopná milovať nikoho okrem neho. Takže budem do konca života sama aj keď možno nebudem lebo už vážne premýšľam nad samovraždou, čo z takého života keď človek ktorého milujem nikdy nebude môj, nikdy mi neopätuje moje city. On ani nevie že ho milujem, veď načo mu to budem vravieť aj tak by sa nezmenilo nič, a ja ani nechcem aby kvôli mne opustil svoju manželku a dieťa ale zároveň celé dni po ňom túžim, takže táto situácia nemá riešenie, cítim že môj život nemá zmysel, všetci vraveli že ma to prejde ale neprešlo a neprejde, viem to, už nikdy nikto si nezíska moje srdce tak ako on. Prosím poraďte mi čo mám robiť lebo ja fakt neviem ja mám pocit že už nie je nádej a môj život sa skončil aj ked mam len 20 rokov
Milujem muža ktorého nikdy nebudem mat
Skus viac chodit medzi ludi, nech prides na ine myslienky. V 20 sa ti ich musi pacit viac, medzi rovesnikmi.
Ja som bola zamilovaná do jedného chlapca od svojich 16 do 21 rokov a vieš čo, teraz si plne uvedomujem, aké to vlastne bolo hlúpe, veď ja som ho vlastne vôbec do hĺbky nepoznala, nežila s ním, nič....
takže viem ťa pochopiť,preplakané noci kvôli nemu, búšenie srdca ak som ho stretla, juj aka tragédia, ale si naozaj zamilovaná iba do svojej predstavy, ilúzie
reálny chlap, reálny život a reálna láska je o niečom inom.
Minule som si ho zo zvedavosti pozrela na Facebooku a už by ma nepriťahoval teda vôbec.
cloo, vy dvaja s dobreuž, ktorí ste nikdy nemali vzťah, ale zato ste spoznali ženy tak, že im ide len o peniaze, ste sa dohodli, že si smiete používať navzájom svoje prezývky, alebo ste obidvaja jeden a ten istý zakomplexovaný chorý človek?
Lebo tvrdiť niečo o ženách, keď ich vôbec nepoznáte, je proti logike a zdravému rozumu. A zákonne povolené máte prispievať na fórum, zrejme ste u odborníka neboli, a aj cvokom je tu dovolené prispievať.
Skôr by som povedal, že si sa do neho zaľubila kvôli jeho úspechu, peniazom. Zrejme sa párkrát v zahraničí poriadne buchol po tučnom vrecku peňazí a ty si ostala očarená. Predsalen väčšina 20-ročných mužov, tvojich rovesnímov, nedisponuje nejakým zaujimavým majetkom, tí sú tak pre rovesničky nezaujimaví. Sú však prípady, kedy sa chalani narodia do prachatých rodín a baby na nich letia už od základky. Tí sú však rýchlo "obsadení", väčšine dievčat sa takí neujdú a musia sa obzerať po starších, kde je počet nadpriemerne zabezpečených mužov vyšší.
Faakee ja vážne nemôžem povedať o čo islo a skade berieš že sme tam boli len my dvaja , práveže nás tam bolo oveľa viac a neriešili sme to konkrétne len my dvaja a ja by som rada povedala o čo išlo ale nemôžem , keby si vedel o čo islo tak by si to chápal. Ja som sa vážne doňho zamilovala
Aha tak prepac "Momentik riešili sme niečo spolu , istú vec nebudem písať akú, v zahraničí", ozaj si nepisal(a), ze pracovnu. No ono je samozrejme bezne, ze 27-rocny zenaty chlap ide nieco riesit so 17-rocnou do zahranicia a ani ju dobre nepozna.
Nudis sa velmi?
To nebolo pracovné, ja nemôžem povedať o čo išlo, ja neviem kto každý chodí na toto forum
Faakee, ozaj, to som si neuvedomila.
Ludia, ona ma 20 a pred 3 rokmi s nim nieco pracovne riesila v zahranici, dlhodobejsie... citajte pozorne.
Niekto sa velmi nudi...
Napis na sofiabilba@gmail.com