Čo by ste robili, keby vám domov príde tehotná neplnoletá dcéra?

ahjjaj

O malé dieťa sa vie inak postarať 16 ročný chalan a iná 16 ročná baba. V tomto sú priepastné rozdiely medzi pohlaviami. Takže tento argument neobstojí. V minulosti sa bežne vydávali 15 ročne dievčatá, a o rok neskôr rodili a potom sa riadne starali o deti a o nového potomka zhruba každé dva roky v plodnom veku. Polovica deti zomrela na nejakú detskú chorobu, nejaká časť ešte vo veľmi útlom veku a tie co prežili od malička pracovali, aby sa uživili. Obrábanie pôdu a chovali zvieratá ako zdroj obživy.
Nad 15 rokov intímny styk nie je v rozpor so zákonom.
A keď hovoríme o zodpovednosť, spadá nielen na tehotné dievča, ale aj na otca dieťaťa. Sesternicin syn sa ako 17 ročný stal otcom spolužiaci ho dieťaťa. Potom zmaturoval a živil seba a rodinu ako skladník a teraz je už vedúci skladu a ma normálnu mzdu, z ktorej vedia žiť. Dieťa chodí do škôlky a dievča si dopĺňa vzdelanie a chodí na par hodín v týždni upratovať v domácnostiach, aby si dačo privyrobila. Obaja sú teraz dospelí a sú so svojím životom spokojní a neberú to tak, že im to dieťa životy pokazilo.

SofiaElla

obaja ste úbohí, dobreuž - je proste jednoduchý typ (takéto typy sa radia až k veľmi jednoduchým druhom, ktorí sú veľmi ovplyvniteľní, a , takíto ľudia sú veľmi jednoducho manipulovateľní), neskôr sa radia k extrémistickým alebo fašistickým skupinám).
Tutanchamon - ty sa zas príliš ľutuješ a máš strach prebrať zodpovednosť nad svojim vlastným životom.

petroneta

Nesúdte, aby ste neboli súdení. Charakter človeka je vidieť vždy vo viacerých veciach, na jeho posúdenie nestačí jeden životný element.

Tutanchamon_xD

ty si tak úbohý. Keby si môžem zarábať, tak si zarábam, ale ty to pochopiť nevieš, pretože si hlupáčik, ktorý je zaujatý voči ženám. Strašne to bolí na srdiečku čo ? Že v 20 rokoch nevieš, čo je to náklonnosť ženy k mužovi. Chudáčik :)

SofiaElla

Dokelu, to je akože reálna otázka? Dcéra bola slušne vychovaná - až tak slušne a konzervatívne, že ste sa nezaujímali o jej milostný život? O čom ste sa s ňou -preboha - bavili? O tom, ako má vešať prádlo?
Pre mňa - stalo sa - akceptujte jej rozhodnutie, nech bude akékoľvek.

Tutanchamon_xD

Kimmy_CA zvykaj si na tohoto týpka. On je jedna veľká ranená duša a takto si to kompenzuje. On nechodí ľudom radiť do tém, on chodí provokovať a písať tie svoje dookola obohrané pesničky. On sa v tom normálne vyžíva, keď nejaká žena založí tému o tom, ako ju partner nevníma a nevenuje sa jej.

Vieš, jeho ranilo to, že ho doteraz žiadna baba nechcela a preto sa rozhodol byť sám, lebo mu asi nič iné neostáva a tak teraz píše, že chce ostať do konca života bez vzťahu. Proste je taký neschopný, že si nevedel nejakú uloviť za 20 rokov aspoň na jeden jediný deň s ktorou by šiel do kina alebo niekde von sa prejsť, porozprávať sa.

Samozrejme, že si to nepripúšťa a zakrýva to svojimi reakciami a smajlami. Nehovoriac o tom, že ľudia, čo majú rovnaký názor na neho im začne nadávať, čo som si všimol už vo viacerých témach.

Kimmy_CA

Pre dobreuz: toto fórum je mienené na konštruktívne rady a nie na spamovanie. Pokiaľ nemáš k téme čo rozumného povedať, tak tu nespamuj a tvoje osobné komplexy si chod riešiť s psychológom alebo psychiatrom.