Pracovali by ste za pásom?

Príspevok v téme: Pracovali by ste za pásom?
lucymanakova

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor. Pracovali by ste vo fabrike? Aktuálne pracujem ako administratívna pracovníčka ale nie je to moc dobre platená práca, dostala som ponuku pracovať vo výrobe za pásom, ale peniaze veľmi slušné. Na moje počudovanie sa veľa ľudí zhrozilo, že tam predsa pracujú len hlupáci s IQ mrazeného filé, ľudia čo nikdy nič viac nedosiahnu a podobné názory. Čo si myslíte Vy? Pracovali by ste vo fabrike alebo nie?

simuira56

tazko povedat, ako vies tam budepredsa len iny tlak, aby ste vsetko stihali. niektori ludia to proste nezvladli a poznam takych veru dost. skusit ist mozes, no aby si nakoniec neprisla o celkom dobru pracu

Beatik_Mm

Musíš vedieť sama, či zvládneš robiť aj takú prácu. Osobne by som za pás nešla robiť, lebo to nie je vôbec jednoduché!

ahjajjaj

keď som študovala na VŠ, bola som na brigáde, kde som pracovala za pásom. Situácia so zamestnaniami nebýva vždy ideálna. Prácu za pásom by som brala ako núdzové riešenie, kým si nenájdem niečo lepšie a adekvátnejšie môjmu vzdelaniu - rozhodne je to zdroj peňazí na prežitie.

Mariettta

Pracovala som za pasom v nemeckej fabrike, bola to fyzicky narocna praca, ked som dosla domov som len odkvecla na postel jak som bola unavena. Tiez som mala svalovicu na rukach ale to len prve tyzdne, potom som si zvykla a aj prestala byt tak unavena. Moji kolegovia boli vacsinou z roznych krajin, Rusi, Poliaci, Turci, Greci a pod. Neboli to ziadni hlupaci s nizkym IQ, dalo sa s nimi normalne bavit.

parchant

po ucnovke som tiez isty cas pracoval za pasom,mlady,hlupy,trebalo prachy,tak preco nie.ale nieje to job snov,tak po mesiaci som robil veci automaticky,ani nepremyslal...prestavka?za 15 minut prist k skrinke ,daco zozrat a sup sup na miesto,za minutu meskania ti uz skakal lider po hlave.kazdopadne skusenost do zivota a viem ze toto uz nikdy robit nechcem.stale su moznosti,len sa treba trocha obracat

Otrocina

Urcite viem, ze toto je praca, ktoru nikdy v zivote robit nechcem. Myslim, ze by som radsej upratovala zachody, nez robila toto, a to myslim uplne vazne. Moja mamina takto pracuje. Za par rokov vystriedala niekolko takychto fabrik, kde pracovala za pasom. Vsade vzdy slubovali solidne jednanie, nakoniec to dopadlo tak, ze len klamali, aby ludom zaplatili co najmenej za ich pracu. Je to neskutocne narocna praca, mamina robi na 3 smeny, teraz v tychto teplach nemaju ani klimatizaciu (alebo ked niekde predtym mali, pustali ju silno, a byvala z toho casto prechladnuta..). O zdravotnych problemoch ani nepisem - problemy s chrbticou a taktiez nabeh na syndrom karpalneho tunela..
Vsetky tie roboty, kde robis za pasom, su neskutocne zdieranie ludi, ludia pracuju co najviac a dostavaju takmer najmenej. Z dlhodobeho hladiska sa ta praca ani neda tahat, lebo prinasa so sebou velke zdravotne problemy.
Ja byt tebou do toho nejdem, v ziadnom pripade, ak mas lepsie moznosti. Vidim, co to robi s mojou maminou a ako sa trapi aspon za tych par eur, aby sme vyzili..
A k tym ubohym nazorom, ze tak robia ludia s nizkym IQ.. skoda reci. Ja len ze aby ste sa vy sami raz nedostali do takej tazkej situacie, ze by ste boli radi aj za takuto “otrocinu” a tych par eur mesacne.. chudaci.

Gaspura

Ak ťa tá práce čo máš teraz vôbec nebaví a hentam by si mala lepšie peniaze tak to skús. Možno práve preto, že si budeš svoju prácu robiť zodpovedne a budeš dobrá tak sa môžeš prepracovať možno aj vyššie ako za pás, len sa musíš snažiť a zatiaľ budeš aspoň zarábať viac

operatorka

Nepracovala, to by som sa radsej zamestnala v kauflande ako vo vyrobe. Pracovala som chvilu v Samsungu, je to uz par rokov, ale bola to nocna mora. Rozhodne to nechcem viac zazit.

swistica

Ahoj, ja Ti pracu za pasom neodporucam i ked je lepsie platena. Nie je to praca, ktoru by si mohla a chcela robit az do dochodku, no v zivotopise ju budes mat uz nastalo. Takze ked sa budes chciet vratit do administrativy, uz si ta zaskatulkuju a mozno ta ani nepozvu na pohovor. Mozno ak by slo o pracu v zahranci, tak by si si mohla dat do zivotopisu cudzi jazyk, i ked realne by si ho tam moc nepouzivala, ale ak je to na Slovensku, tak nie.