Stále šanca

Príspevok v téme: Stále šanca
Random335

Zdravím. Píšem tu lebo rád by som vedel váš názor. Sú to asi 3 týždne čo som sa rozišiel s priateľkou. Boli sme spolu 2 mesiace a boli sme si dosť blízki. Pozname sa už 9 mesiacov. Ja mám 20 a priateľka 19. Najprv sme boli najlepší kamaráti ktorí si hovorili úplne o všetkom, každodenných problemoch, každý deň sme si písali a nebol ani jediný deň bez toho aby sme sa nekontaktovali. Dokázali sme si písať spolu aj 4 hodiny v kuse, proste stále bolo o čom. Dôvod nášho rozchodu bolo to že ja si občas zahrám počítačové hry. Bol to taký môj koníček keď bola nuda a nebolo čo iné na práci a nemohol som byť s ňou tak som si občas zahral. Ona toto neschvalovala a hry nemala rada a chcela až to nehrám. A keďže ja som ju nechcel stratiť tak som povedal že to hrať nebudem a povedal som jej to do očí, ale stále keď bola nuda tak som si občas zahral. Nejako sa to dozvedela a rozišli sme sa. Prvý týždeň to bolo také že sme si nepísali moc ani nič a potom sa to vrátilo do starých koľají a písali sme si znova každý deň a píšeme si stále. Inak vždy som na ňu mal čas nikdy som ju kvôli hrám neignoroval a vždy keď trebalo pomôcť alebo bol čas keď som mohol byť s ňou tak som ani sekundu neváhal. Napríklad aj teraz keď potrebovala pomôcť na maturitu z ANJ som jej vypracoval všetkých 30 tém. Veľa krát mi aj píše o takých veciach či sa tieto šaty hodia a pod a často aj píše prvá že ako sa mám, čo robím atď. Po rozchode povedala že nechce byť kamarátka lebo ja by som chcel vždy niečo viac a že všetko začína kamaratstvom, no po čase chcela aby sme boli znova kamoši ako predtým. Napísala mi že má aj stále má rada. No keď som jej včera napísal že som rád že sme naďalej ostali v kontakte tak mi odpísala že si život zariadime sami a že si mám niekoho nájst a ja že okej. No po 15 minútach znova napísala či je všetko v pohode a že či kamoši. Napísala mi že je aj veľmi vďačná že jej pomáham a že som zlatý. Veľa krát aj žartuje že sa nasťahuje ku mne keď aj nedá maturitu. Čo si myslíte vy ? Je tam ešte nejaká šanca že by sme sa mohli dať znovu dokopy ?

Peter26

Samozrejme každý má svoju pravdu a na miesto toho co tu vykrikuješ že si jej pomahal, tak si jej teda nemal pomahať. Ahoj.

Random335

A inak dôvod rozchodu bolo že som jej zaklamal do očí kvôli hrám ktoré som hral keď som sa nudil a nemohol som byť s ňou lebo sa nedalo iný dôvod nevidím sorry. Ona mi inak tiez zaklamala do oci a potom este viac krat keď som sa pytal o jednej veci ale to asi nespomenula :) tak s klamstvami na mna ist nemusis. Ako som písal ona bola moja priorita, vždy som pri nej stal, pri nej bol a nikdy nevyskaslal keby to nebolo treba . Neraz som jej to dokázal nie len pri úlohách a maturite (vtedy sme ešte spolu ani neboli) nad ktorými som strávil x hodín. Nikto není svätý každý robí chyby a prosím ťa nepíš ako keby som jej celý čas ubližoval pri Tom nevieš veľa veci ktoré sa udiali a ktoré ti nepovie.

Random335

A inak dôvod rozchodu bolo že som jej zaklamal do očí kvôli hrám ktoré som hral keď som sa nudil a nemohol som byť s ňou lebo sa nedalo iný dôvod nevidím sorry. Ona mi inak tiez zaklamala do oci a potom este viac krat keď som sa pytal o jednej veci ale to asi nespomenula :) tak s klamstvami na mna ist nemusis. Ako som písal ona bola moja priorita, vždy som pri nej stal, pri nej bol a nikdy nevyskaslal keby to nebolo treba . Neraz som jej to dokázal nie len pri úlohách a maturite (vtedy sme ešte spolu ani neboli) nad ktorými som strávil x hodín. Nikto není svätý každý robí chyby a prosím ťa nepíš ako keby som jej celý čas ubližoval pri Tom nevieš veľa veci ktoré sa udiali a ktoré ti nepovie.

Random335

Napísal som že som jej pomohol aj teraz so zadaniami co je po rozchode a ešte som aj písal že som sa sám ponúkol tak by som si trošku scrollnul dole lebo očividne si si to neprečítal dobre. Tým čim si ona v živote prešla viem tiež a nijako to nezľahčujem rozprával som sa s ňou o nejakých veciach takže viem. Aj to som spomínal že som od nej pomoc s niečim nejako nežiadal a viem že ona by mi pomohla nazad...to som tiež písal stačí čítať. To že chodím do kostola som jej písal viac krát že nechodím kvôli nej a prečo som tam po našom rozchode raz nebol ? Bol som psychicky na dne a nemal som chuť nikam chodiť a uzatváral som sa len do seba to je ale vec moja a nejdem zo seba robiť chudáčika. Proste znášal som to ťažko. A to že som jej to poslal ma už štvalo ako mi odpisovala či ešte niečo mám na srdci a že veľa otázok na raz a pod keď som sa chcel normálne o Tom porozprávať. Ty nevieš o mnohých veciach ktoré sa po rozchode udiali a aj počaš a veci ktoré som ja toleroval...a kto na koho hádzal vinu, kto ako sa správal, kto sa otočil chrbtom ale ako hovoríš vieme svoje. Ja som jej robil veci počas vzťahu a nie len zadania.

Peter26

A este jedna vecička. Pokiaľ viem ona od teba žiadnu pomoc po rozchode nechcela. Ty si jej to navrhol. A ona znova nechcela. Potom si jek sľúbil že jej to nebudes vyčítať, ale je to tu. Na co o tom pises ked nevycitas. Potom si chlap ktory si nevie stat ani za slovom. Keď si nechcel nemal si pomahat , naco si to robil,... A to ze si ju ľubil argument nieje. Pretože aj ja pomozem ale nechcem za to vzťah.

Peter26

No takto. Čo viem aj tak sa nejako z tych tvojich zadani neucila, lebo si dost hľadala na nete. Ale nepis ze si jej pomohol so zadaniami ked ste boli vo vzťahu. Keď to bolo az po, ked ste sa rozišli. Tak si jej nemal pomáhať, plakať tu kvoli tomu nemusíš. Ani si nevies predstaviť ona kolko ludom pomohlo a cim si prešla v živote. Takže sa zamysli nad svojim spravanim. A zamysli sa nad tym ci to bolo len kvoli hram. Lebo mne tam prislo troška viac dôvodov. Keďže pises ze je kresťansky založená asi chce aby jej muz chodíl do kostola. Hej pocul som, bol si. Ale uz ked ste spolu neboli alebo tak nechodil si. A kvoli žene niekde chodit , tak podľa mňa nie . Niekde treba z vlastneho presvedčenia. A neviem nepríde mi normálne pisat o svojej byvalej priateľke, a potom jej to poslat nech si to prečíta. A ist na nu citovo. Zamyslí sa aj nad sebou. A nehac na nu vsetko ty ju poznas mozno rok. Ale su ludia ktory ju poznaju aj 8 rokov. A vedia svoje. A ked ti tak vsetko vadi. Chcem ta poprosiť aby si ju viac nekontaktoval to znamená nevypisoval SMS atd... aby nedošlo k dalsim nedorozumeniam. Že si jej pomahal. Ďakujem.

Random335

Peter 26 - Chápem že si sa zastal tvojej kamarátky, ale je veľa veci ktoré nevieš a ktoré ti zrejme nepovedala. Ja som si svoju chybu priznal a uvedomujem si ale aby sa kvôli tomu ľudia rozchádzali po Tom všetkom ? Nepríde ti to trochu moc ? Rozchod je posledná fáza vzťahu kde to už je v troskách a nedaju sa veci napraviť..sorry ale toto malo od toho veľmi ďaleko. A mať jediný argument v Tom že jej niečo vyčítam je dosť chabé iba som jej napísal čo je pravda a neurobil som pre ňu toho málo aby sa ona neskôr takto zachovala ku mne. Nijako som jej neublížil a vždy som pri nej stal keď bolo treba , nikdy neignoroval, vždy sa snažil byť s ňou keď sa dalo a povedzme si úprimne že všetky stretka som dohadoval ja. Do konca aj po tom čo sme už neboli spolu som sa snažil jej pomôcť. Ale keď som videl ako to druhá strana berie tak mi stačí. Skús sa na to pozrieť trošku z objektívnejšieho hľadiska a nie z hľadiska kamaráta ktorý sa musí silou mocou zastať kamarátky. Ak chceš tak mi napíš na FB a napíšem o čo šlo. Viem že som hovoril že tu už nejdem písať ale nedalo mi to

Random335

Peter26 - A keď ti zaklame aj žena do očí to je v pohode áno ? Mám tiež svoje zdroje. To čo som robil tak som tým nikomu neubližoval. Klamstvo áno, ale kvôli čomu ? Kvôli takejto banalite keď boli chvíle kde som sa pre ňu aj roztrhal a prekladám som neraz 8h denne? Na tieto ostatné veci sa asi zabudlo však ? K tomu či ma využívala som sa už vyjadril dole stačí len vedieť čítať. Nič jej nevyčítam len som jej napísal fakty a ak ti príde v poriadku rozísť sa s niekým po tom všetkom kvôli hre a ešte hodiť vinu na druhého a tváriť sa ako mi ten človek ublížil je fakt úbohé. Ja som jej nezakazoval nič a veľa iných veci toleroval. Bol to len môj nevinný koníček. Takže o tom kto sa ako zachoval a či to je fér by sa dalo polemizovať a si asi jediný kto má taký názor. Na forum som to napísal preto lebo som chcel vedieť názory iných ľudí a je to anonymné.
PS: Už sa nevyjadrujem aj tak mi je jasné kto to písal keďže táto téma bola uzavretá.